FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

A marcat un gol superb cu Farul și anunță: „Luptăm pentru Dorinel”

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 19:22 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 20:20

Frederic Maciel (29 de ani), marcatorul Oțelului cu Farul, scor 1-1, a vorbit la interviu despre absența de pe bancă a lui Dorinel Munteanu.

Antrenorul Oțelului a fost suspendat și nu a putu să fie prezent alături de elevii lui. În plus, el se luptă cu o răceală foarte serioasă și nu a participat nici la antrenamente premergătoare partidei.

Gică Hagi, bulversat: „Vedem mâine! Chiar nu știu acum”
Farul - Oțelul 1-1
Gică Hagi, bulversat: „Vedem mâine! Chiar nu știu acum”

Maciel: „Am luptat pentru Dorinel Munteanu”

„A fost un meci greu. După ce au marcat din penalty am continuat să luptăm. A fost o execuție frumoasă, sunt fericit. E greu fără Dorinel, e antrenorul nostru, el ne împinge de la spate. A trebuit să luptăm fără el. Am luptat pentru el și am luat un punct.

Noi jucăm toate meciurile la victorie, nu stăm doar în apărare, încercăm să atacăm. Farul e o echipă bună, dar am jucat să câștigăm.

Suntem cam departe de play-off, mai avem doar 3 meciuri. Trebuie să câștigăm următoarea partidă, apoi vedem ce se întâmplă”, a declarat Maciel, la Prima Sport.

FOTO. Frederic Maciel, gol încântător în Farul - Oțelul

+2 FOTO

Frederic Maciel a marcat un gol superb în minutul 67 al meciului Farul - Oțelul, când formația gălățeană era condusă cu 1-0. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

În minutul 67, Dragoș Nedelcu a repus greșit din colțul careului de 6 metri. Oaspeții au recuperat, au urmat câteva devieri fără orizont în ambele tabere.

Frederic Maciel a pus mingea jos, a intrat într-o combinație cu Vlad Pop și a apelat la o execuție pretențioasă.

Viorel Moldovan a fost impresionat de execuția lui Maciel: „E un supergol! În genul lui Totti, Del Piero sau Adrian Ilie! Nu a vrut să centreze, clar asta a vrut să facă”

Maciel a continuat să fie un pericol constant pentru poarta campioanei. Câteva minute mai târziu, l-a testat din nou pe Buzbuchi. Portarul Farului a respins în ultima clipă, de lângă bară.

Citește și:

Și-a depus candidatura la golului sezonului » Execuție magistrală în Farul - Oțelul: „În stilul lui Adrian Ilie!”
Farul - Oțelul 1-1
Și-a depus candidatura la golului sezonului » Execuție magistrală în Farul - Oțelul: „În stilul lui Adrian Ilie!”
Balaj și Becali, dialog bărbătesc la telefon: „Am vorbit 38 de minute. Am căzut într-o capcană!”
FCSB vs CFR
Balaj și Becali, dialog bărbătesc la telefon: „Am vorbit 38 de minute. Am căzut într-o capcană!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează