FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A trădat sau nu? Omul care ar sta în spatele informațiilor scurse din hotelul Stelei din Zurich: "Nimeni nu poate interveni între mine și Gigi!"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 18:18

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre Marius Ianuli, omul bănuit că i-ar fi spus patronului despre evenimentele de la Zurich. 

Antrenorul nu crede însă că " Mache" este responsabil pentru acest lucru. 

"Credeţi că am timp să aflu cine s-a dus la patron să-i spună? Vă referiţi la Mache? Asta e cea mai mare prostie.

Mache lucrează la această echipă de foarte mulţi ani. El are o legatură de familie cu patronul, asta nu înseamnă că este sifon. Tot ce facem la stadion e liber, poate să îi spună totul patronului, nu avem nimic de ascuns. E un prieten adevărat, dacă îi spune patronului nu înseamnă că e trădător.

Nimeni nu poate interveni între mine, MM şi patronul echipei. Subiectul ăsta e doar o bombă aruncată", a zis Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
invinctus
invinctus  •  28 Februarie 2017, 21:35

Bai antrenorul *** ai cei mai buni fotbalisti din Romania si nu esti i n strae de nimik !!!!! Tu ca fotbalist un nimik ai fost ca antrenor esti o ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  28 Februarie 2017, 21:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gumbo
gumbo  •  28 Februarie 2017, 21:06

Omul care a vorbit e un localnic elvețian, angajat al hotelului, fraților! E la mintea cocoșului... Singura "dovadă" e că meehmeeh nu a fost pe bancă la acel meci... bhuahahaha ... Ce mare filosofie, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează