FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

A trecut prin Liga 1 și acum face mărturisiri incredibile: "Au venit cu un bătăuș și ne-au zis că ne vor trimite în mahala!"

Martin Mantovani în duel cu Lionel Messi / Foto: Guliver/GettyImages
Martin Mantovani în duel cu Lionel Messi / Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 20:30

Martin Mantovani (33 de ani) joacă în acest moment pentru Leganes, în La Liga, însă argentinianul a trecut și prin Liga 1 pe la ASA Târgu Mureș.

Fundașul semnase în 2010 un contract pe doi ani cu formația nou-promovată în primul eșalon la acea vreme, însă n-a debutat la echipa condusă de Adrian Falub, fiind obligat să-și rezilieze contractul. Fotbalistul a povestit chinurile prin care a trecut la formația din România.

"Am stat o lună în România, la Târgu Mureş! Am fost o săptămână în probe şi mi-au făcut contract pe doi ani. După trei săptămâni am avut primul meci. La echipă erau trei spanioli şi eu. Am pierdut, dar echipa a jucat bine. Eu nu am putut să intru pentru că nu primisem «cartea verde». A doua zi am avut o discuţie în care părea că vine războiul. Feţe lungi, antrenorul ne certa, toţi tăceau!

Mă gândeam: «Dar am jucat bine ieri...». Miercuri le-au zis spaniolilor şi mie că trebuie să plecăm, pentru că banii pe care conta clubul nu mai există, că au plecat toţi sponsorii. Ne-am opus şi în momentul ăla au luat-o razna. Seara am avut o întâlnire la care directorul sportiv a apărut cu un bătăuş de culoare, înalt de vreo 2 metri. Ne-au zis: «Trebuie să renunţaţi pentru că vă va fi foarte rău aici. Vă schimbăm apartamentul şi vă trimitem în mahala. Vă plătim contractul, dar vă vom face viaţa imposibilă».

A doua zi am semnat şi m-am întors în Spania, unde am semnat cu Cultural Leonesa. Bărbatul de culoare ne făcuse lucrurile foarte clare", a spus Martin Mantovani, conform cotidianul argentinian Ole.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  18 Noiembrie 2017, 08:03

mare Ti-e gradina! asta saracu` a vazut prea multe filme cu stallone! au venit cu *** in Bronx?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează