FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV A venit să-l monitorizeze pe Florinel Coman și a tras concluziile: „E plângăcios”

Florinel Coman, liderul FCSB
Florinel Coman, liderul FCSB

Articol de , - Publicat marti, 11 iunie 2024 14:28 / Actualizat marti, 11 iunie 2024 15:11

Cristian Cernodolea, avocat specializat în sport și agent FIFA, a dezvăluit, azi, la GSP Live, că Florinel Coman a fost catalogat drept „plângăcios” de către un scouter din Bundesliga, venit recent la unul dintre meciurile celor de la FCSB  ♦ Totodată, Cernodolea afirmă că un moment definitoriu pentru cariera lui Coman va fi turneul final din Germania.

De curând, un scouter din Germania a urmărit, alături de Cernodolea, un meci al celor de la FCSB. „Coman are calitate, dar e plângăcios”, a sunat o concluzie a specialistului din Bundesliga.

Pleacă de la FCSB după 5 ani » Gigi Becali nu-i prelungește contractul
FCSB
Pleacă de la FCSB după 5 ani » Gigi Becali nu-i prelungește contractul

VIDEO. Cristian Cernodolea: „Un scouter din Germania mi-a spus: «Florinel Coman e jucător de calitate, dar plângăcios»”

„Florinel Coman, la națională, din păcate, are un trac, un blocaj. Uite, am fost recent cu un scouter din Bundesliga la un meci al celor de la FCSB. Nu vreau să fie un atac la adresa lui Coman, dar vă relatez ce mi-a transmis scouterul: «E un jucător de calitate, care cred că ar putea juca în Bundesliga. Dar se plânge prea mult! Are o atitudine în teren care... E plângăcios».

Aceste aspecte le-am observat și noi, cei din România, însă erau mult mai accentuate în trecut. Acum s-a maturizat și el. E un lider, e alt jucător și cred că și caracterial s-a schimbat foarte mult”, a povestit Cristian Cernodolea la GSP Live.

„Euro este un turneu definitoriu pentru Florinel Coman”

Cristian Cernodolea e de părere că Euro ar putea fi ultima șansă pentru Coman să prindă un transfer important în străinătate.

„E șansa lui la Euro să dovedească faptul că această maturizare s-a concretizat. Am înțeles că transferul în Qatar a picat și este un moment oportun să arate că poate marca nu doar cu FC Voluntari și Rapid.

Este un moment definitoriu pentru el, dacă va juca la Euro. Cunosc foarte bine piața. Ca o echipă din Top 5 campionate ale Europei să dea 5 milioane de euro pe un jucător de 26 de ani, trebuie să fie o echipă cu obiectiv. Să-i ajute să ajungă în Champions League, sau să termine în primele 3 în campionat.

O echipă de mijlocul clasamentului dă banii aceștia pe un fotbalist de 20-21 de ani. Potențialul maxim al lui Coman a fost în urmă cu 3-4 ani. Este Coman un jucător de nivelul primelor 5-6 echipe din campionatele din Top 5? Nu cred că e. O echipă din Vest nu va plăti 5 milioane de euro pentru Coman, decât dacă face niște meciuri foarte bune la Euro”, a mai spus agentul FIFA.

Florinel Coman tocmai a făcut cel mai bun sezon din carieră, 19 goluri și 11 pase decisive în 38 de apariții oficiale. Înainte să meargă la Euro, „șeptarul” FCSB a ratat un transfer în Qatar. Interesată de Florinel, Al-Duhail nu i-a mai plătit până la urmă clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

7 milioane de euroeste actuala cotă de piață a lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Mie îmi arde de grijile lui?” » Becali a dezvăluit oferta pentru Radunovic: „I-am dat 200.000 la semnătură, dar știți ce mi-a spus că vrea?”
Superliga
„Mie îmi arde de grijile lui?” » Becali a dezvăluit oferta pentru Radunovic: „I-am dat 200.000 la semnătură, dar știți ce mi-a spus că vrea?”
Măsură DISPERATĂ la FCSB, după startul jenant de Superligă: „Am oferit 2 milioane, trebuie să risc! Forțez pentru el”
Superliga
Măsură DISPERATĂ la FCSB, după startul jenant de Superligă: „Am oferit 2 milioane, trebuie să risc! Forțez pentru el”
Basarab Panduru a numit cel mai slab jucător de la FCSB în meciul cu Oțelul: „Rar vezi așa ceva” + „A părut o echipă de retrogradare”
Superliga
Basarab Panduru a numit cel mai slab jucător de la FCSB în meciul cu Oțelul: „Rar vezi așa ceva” + „A părut o echipă de retrogradare”

Controversă în timpul ceremoniei de deschidere de la Jocurile Olimpice » Internauții consideră că „Cina cea de Taină” a fost parodiată la Paris

Rivalul lui David Popovici a părăsit Satul Olimpic și îi dă dreptate sportivului român » Prim mic iureș la Paris: „Trebuia să facem ceva!”


Comentarii (40)
Hitech
Hitech  •  12 Iunie 2024, 19:37
Postat de Nini pe 11 Iunie 2024, 17:46

La fcsb acesta este stilul introdus de mm. Păcat fiindcă sunt jucători buni. A numărat cineva de câte ori simulează Coman dar mai ales Olaru într-un meci?

Nu poți să numeri, trebuie să angajezi un inginer IT :)))

thiamarcos
thiamarcos  •  12 Iunie 2024, 00:54
Postat de popescu3dzn pe 11 Iunie 2024, 18:07

Esti ***? Înțelegi ce citești? Faci diferența între un avocat sportiv, impresar și un scouter? Cernodolea este un impresar, are câțiva jucători proveniți de la Academia FCSB ( Steaua ). Ii reprezinta pe Lixandru, Musi, Ducan și încă vreo 5 care au trecut pe acolo. Nu i-a descoperit pe Vinicius, Rodrygo, doar s-a lipit de o Academie de unde are toți jucătorii reprezentați. NU ESTE SCOUTER

:-)))) Tu esti ala care nu intelege. Mai citeste o data. Cernodolea a fost insotit la meci de un scouter profesionist din Germania. Si scouterul a zis ce a zis despre Coman. Subiectul articolului e scouterul, nu vecinul de pe scaun.

talpaiadului
talpaiadului  •  11 Iunie 2024, 22:30
Postat de mario_rdfe_ pe 11 Iunie 2024, 18:16

Romania nu a avut fotbalist de la Adrian Mutu incoace cu talentul si calitatile lui Coman ! Toti din generatia lui au fost mai slabi, dar au prins contracte afara ! De ce ? 3 motive ! Primul si cel mai important, Ioana..sotia ! Cei care ii cunosc anturajul, stiu ce zic ! Degeaba incearca ei acum sa pozeze in sfinti, cu fetita pe stadion...e tarziu ! Al doilea motiv...lipsa unui antrenor adevarat,care sa scoata maximum din el, sa il motiveze, sa il invete sa joace si alta pozitie,etc ! Motivul 3 este Gigi Becali...care il baga sa joace indiferent de forma , ia bagat in cap ca el este vedeta si o sa joace oricum, ptr ca trebuie sa fie vandut ! La fel face acum cu tavita neymar ! Coman a stagnat 8 ani de zile, nu este cu nimic mai bun decat era la Viitorul ! Pacat, e tarziu ptr el !

Crezi ca daca Florinel Coman ar fi plecat de la Viitorul la Verona, Fiorentina sau Parma ar fi prins prima echipa si ar fi progresat mai bine? Hai sa fim seriosi, la Mutu s-a vazut inca de cand juca la Dinamo ca era facut din alt aluat decat fotbalistii obisnuiti, Mutu avand un talent imens datorita caruia s-a impus in fotbalul mare in ciuda unui comportament in afara terenului inferior celui al lui Coman. Sa fi avut Mutu ambitia si cumpatarea lui Hagi, ar fi fost unul dintre cei mai mari atacanti din istoria fotbalului mondial.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează