FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A venit verdictul, după ce FC Voluntari l-a reclamat pe MM Stoica: „Dacă e așa, e caz penal”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2022 18:53 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2022 18:53

În luna iunie, FC Voluntari a depus o plângere împotriva lui Mihai Stoica în comisiile Federației, din cauza declarațiilor de după meciul direct. Managerul de la FCSB a sugerat atunci că ilfovenii ar fi luptat pentru o remiză, 2-2, motivați de prime plătite de CFR Cluj

Întrunită miercuri, 20 iulie 2022, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a respins plângerea ilfovenilor ca fiind neîntemeiată!

FCU Craiova, pierdere mare pentru meciurile cu CFR și FCSB: suspendat azi de Comisii
FCU Craiova
FCU Craiova, pierdere mare pentru meciurile cu CFR și FCSB: suspendat azi de Comisii

Mihai Stoica a scăpat de plângerea făcută de FC Voluntari

Au trecut două luni de la meciul FCSB-Voluntari, încheiat la egalitate, 2-2. Conducerea de la Voluntari cerea să fie suspendat și amendat Mihai Stoica pentru niște declarații pe care le-a făcut în urma acelui joc.

MM a exprimat atunci bănuiala că ilfovenii ar fi luptat pentru rezultatul egal, 2-2, motivați de prime care le-ar fi fost promise de la Cluj. 

Egalul acela a anulat șansele FCSB-ului de câștigare a campionatului și derby-ul cu CFR din ultima etapă a devenit unul inutil. Cu o victorie contra Voluntarilor, roș-albaștrii ar fi avut nevoie de un succes și împotriva clujenilor pentru a deveni ei campioni. Remiza de pe Arena Națională a simplificat calea echipei lui Petrescu spre al cincilea titlu de campioană la rând.

Ce risca Mihai Stoica

Suspendarea și o amendă erau singurele sancțiuni pe care le prevedea regulamentul pentru astfel de declarații, dacă membrii comisiei le-ar fi considerat defăimătoare.

„X-ul îi ajuta foarte mult, era exact ceea ce-și doreau. Un X îi ajută foarte mult în perspectiva finalei Cupei. Am văzut manifestările de bucurie. Nu știu dacă au jucat cumva pe o primă primită din altă parte, de la cineva care avea interes să nu câștigăm. Dacă e așa, e caz penal, dar bineînțeles că nimeni, niciodată, nu va afla asta”, a spus Stoica în urma partidei FCSB-Voluntari.

El nu a pretins că ar fi avut informații clare despre un bonus trimis de CFR la Voluntari, doar a iscat suspiciunea aceasta pe care o mai pronunțase și Becali. Și rezultatul acela, și declarațiile care au urmat au fost surprinzătoare, dată fiind relația de rudenie dintre primarul din Voluntari, Pandele, și patronul de la FCSB, Becali. Gigi îi este naș edilului. 

Indubitabil este faptul că au jucat pentru un rezultat de egalitate. Altfel nu se putea ca un portar de perspectivă extraordinară, Mihai Popa, să tragă în halul ăsta de timp când era egal. Când nu era egal, nu trăgea de timp. Ce informații să am, sunt SRI?
Mihai Stoica, manager FCSB

Iată echipa etapei #1! » Capitala, fără MVP

Bogdan Planic, fundașul plecat cu scandal de la FCSB, schimbă echipa » Clubul de tradiție îi plătește 700.000 de euro pe an!
TRANSFER
Bogdan Planic, fundașul plecat cu scandal de la FCSB, schimbă echipa » Clubul de tradiție îi plătește 700.000 de euro pe an!
Gigi Becali confirmă GSP: „Tănase e ca și plecat. Am luat 3 milioane de euro pe el”
FCSB
Gigi Becali confirmă GSP: „Tănase e ca și plecat. Am luat 3 milioane de euro pe el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
dobrin
dobrin  •  21 Iulie 2022, 17:17
Postat de florianveress pe 21 Iulie 2022, 07:32

Papagalul ăsta din cutia de carton poate abera orice, nimeni nu-l trage la răspundere! fc fcsb sa, cancerul fotbalului românesc!

Stie sa se fereasca, doar a studiat dreptul la facultate :))))

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  21 Iulie 2022, 08:11

Vor sa ii închidă gura la MM. Sigur a ieșit din închisoare cu buna purtare ...care o manifesta în societate. Dacă întra la loc ii da și coada...( ce nu a făcut când era bun puscarias) . Oare de ce a ajuns MM în închisoare. Mai știe lumea.? Ca doar nu îi legat cu cordon ombilical de GIGI.

florianveress
florianveress  •  21 Iulie 2022, 07:32

Papagalul ăsta din cutia de carton poate abera orice, nimeni nu-l trage la răspundere! fc fcsb sa, cancerul fotbalului românesc!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează