FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

L-au pârât pe MM Stoica » Plângere depusă de rivala din play-off. Ce riscă oficialul de la FCSB

Articol de - Publicat marti, 14 iunie 2022 07:07 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 07:55

FC Voluntari a făcut o plângere împotriva lui Mihai Stoica în comisiile Federației, din cauza declarațiilor de după meciul direct. Managerul de la FCSB a sugerat atunci că ilfovenii ar fi luptat pentru o remiză, 2-2, motivați de prime plătite de CFR Cluj.

A trecut o lună de la meciul FCSB-Voluntari, încheiat la egalitate, și disputele din jurul acelei partide încă mai continuă. De la declarații acuzatoare, combatanții au trecut la memorii către comisiile Federației. Conducerea de la Voluntari cere să fie suspendat și amendat Mihai Stoica pentru niște declarații pe care le-a pronunțat în urma acelui joc.

MM a exprimat atunci bănuiala că ilfovenii ar fi luptat pentru rezultatul egal, 2-2, motivați de prime care le-ar fi fost promise de la Cluj. 

Egalul acela a anulat șansele FCSB-ului de câștigare a campionatului și derby-ul cu CFR din ultima etapă a devenit unul inutil. Cu o victorie contra Voluntarilor, roș-albaștrii ar fi avut nevoie de un succes și împotriva clujenilor pentru a deveni ei campioni. Remiza de pe Arena Națională a simplificat calea echipei lui Petrescu spre al cincilea titlu de campioană la rând.

Schimbare în primul „11” la FCSB pentru sezonul viitor » MM Stoica: „Ei 4 trebuie să joace neapărat”
FCSB
Schimbare în primul „11” la FCSB pentru sezonul viitor » MM Stoica: „Ei 4 trebuie să joace neapărat”

Ce riscă Mihai Stoica

Suspendarea și o amendă sunt singurele sancțiuni pe care le prevede regulamentul pentru astfel de declarații, dacă membrii comisiei le vor considera defăimătoare.

„X-ul îi ajuta foarte mult, era exact ceea ce-și doreau. Un X îi ajută foarte mult în perspectiva finalei Cupei. Am văzut manifestările de bucurie. Nu știu dacă au jucat cumva pe o primă primită din altă parte, de la cineva care avea interes să nu câștigăm. Dacă e așa, e caz penal, dar bineînțeles că nimeni, niciodată, nu va afla asta”, a spus Stoica în urma partidei FCSB-Voluntari.

El nu a pretins că ar fi avut informații clare despre un bonus trimis de CFR la Voluntari, doar a iscat suspiciunea aceasta pe care o mai pronunțase și Becali. Și rezultatul acela, și declarațiile care au urmat au fost surprinzătoare, dată fiind relația de rudenie dintre primarul din Voluntari, Pandele, și patronul de la FCSB, Becali. Gigi îi este naș edilului. 

Indubitabil este faptul că au jucat pentru un rezultat de egalitate. Altfel nu se putea ca un portar de perspectivă extraordinară, Mihai Popa, să tragă în halul ăsta de timp când era egal. Când nu era egal, nu trăgea de timp. Ce informații să am, sunt SRI?
- Mihai Stoica, managerul FCSB

VIDEO Totul despre România - Muntenegru

Citește și: 

EXCLUSIV Cristea merge la medicul care i-a greșit operațiile lui Panțîru! » Cine acoperă costurile intervenției + Când îl așteaptă FCSB pe teren

FCSB, singura dintre echipele cu pretenții la titlu cu o strategie diferită » Explicațiile lui Mihai Stoica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
fcsarbitri
fcsarbitri  •  14 Iunie 2022, 14:27
Postat de anticenzuralasport pe 14 Iunie 2022, 13:45

Oare ai spune ca autorul comentariului simpatizeaza echipe mult inferioare celei de care rade ?

ce faci florarprostalau?tot la datorie esti aparandu-ti stapanul,papadie?

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  14 Iunie 2022, 13:45
Postat de viola_sempre pe 14 Iunie 2022, 12:32

Clona fcsBlat, cea mai buna echipa de pe locul 2 si 3, va avea parte de o noua umilinta in sezonul care sta sa inceapa. Clona ciobanului infractor mai rateaza un titlu, iar jiji va renunta la echipa cand va trebui sa plateasca daune pentru furtul numelui Stelei

Oare ai spune ca autorul comentariului simpatizeaza echipe mult inferioare celei de care rade ?

hristo33
hristo33  •  14 Iunie 2022, 13:32
Postat de anticenzuralasport pe 14 Iunie 2022, 12:16

Intrebari pentru antistelisti la care introduc si pe gesepisti...Oare de ce nu a facut Voluntarii referat in primul rand la CFR ?NU CFR A FACUT GALAGIE INAINTE DE VOLUNTARI STEAUA CA MECIUL NU SE DESFASOARA IN CONDITII NORMALE ?Si nu CFR si Voluntari au spus ca MM minte cand a spus ca portarul Popa de la Voluntari este in carti la CFR ?

e ilogic ce scrii, Voluntari nu a jucat cu Steaua, fcsb a pierdut campionatul cu Voluntari, in min 80+.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează