FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, VINERI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

Absență importantă anunțată de Bratu pentru meciul cu Astra: "Are probleme, nu va fi în lot"

Bratu nu se va putea baza pe Ivan Pesic în duelul cu Astra de vineri // FOTO: Cristi Preda
Bratu nu se va putea baza pe Ivan Pesic în duelul cu Astra de vineri // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 18:05

Florin Bratu, tehnicianul lui Dinamo, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida cu Astra de vineri, din etapa a opta a Ligii 1. 

"Nu știu dacă vor fi mulți fani la acest meci, trebuie să fim realiști. Să sperăm că cei care vor veni vor fi alături de echipă. Noi sperăm să-i facem fericiți. 

Vom încerca să-l blocăm pe Alibec dacă va juca, e un jucător cu calități", a spus Bratu, întrebat de jurnașiști despre cum se gândește să-l blocheze pe vârful venit la Giurgiu de la FCSB.  

Antrenorul a anunțat și o absență importantă pentru duelul de mâine: "Doar Ivan Pesic are probleme, nu va fi în lot pentru această partidă", a spus Bratu, la conferința de presă de astăzi. 

...despre victoriile României U21: "Mă bucur că Mirel s-a gândit la jucătorii noștri (n.r - Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu). Am răspuns pozitiv și jucătorii au mers la lot. Am o relație foarte bună cu Rădoi. E la început de carieră, la fel ca mine. Cu o comunicare și o transparență bună lucrurile se vor îndrepta în viitor. Ce s-a întâmplat e o realizare extraordianară pentru această generație, cred că nu mai au cum să piardă această calificare. Nu știu dacă se poate naște o nouă Generație de Aur, dar pot apărea jucători de valoare care să vină la prima reprezentativă".

Vezi și: "Nu agentul e important" » Ce spun Dănciulescu și Bratu despre implicarea Anamariei Prodan în ultimele transferuri

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  14 Septembrie 2018, 12:29
Postat de dinamo_fan pe 13 Septembrie 2018, 21:27

Daca joci cu Hanca si nu cu Sorescu cred ca n-ai inteles nimic in astea 7 etape la Dinamo.

Bratu vrea sa fie convocati tinerii de la Dinamo la echipa nationala, dar ei joaca titulari la Dinamo din an in paste...daca insista si joaca si diseara cu Katsikas & Popescu titulari, ma uit la Vocea Romaniei in loc sa merg la stadion!

magic4ever
magic4ever  •  14 Septembrie 2018, 12:25
Postat de Mihaela Racu pe 14 Septembrie 2018, 09:32

Nu aveti voi bani de Golofca ,,,,,,,,,,,

Nu ne trebuie Golofca...este un fotbalist limitat!

1455370071422773
Mihaela Racu  •  14 Septembrie 2018, 09:32

Nu aveti voi bani de Golofca ,,,,,,,,,,,

Vezi toate comentariile (5)
Comentează