FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Nu agentul e important" » Ce spun Dănciulescu și Bratu despre implicarea Anamariei Prodan în ultimele transferuri

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 17:49

Dinamo și-a prezentat azi oficial noile transferuri, atacantul elvețian Danijel Subotic (29 de ani) și fundașul francez Teddy Mezague (28 de ani). 

Ionel Dănciulescu, directorul general al "câinilor", a declarat că acestea sunt ultimele transferuri ale lui Dinamo în această toamnă și spune că nu are nicio importanță că fotbaliștii au fost aduși prin intermediul agentului Anamaria Prodan.

"Sunt jucători care și lui Florin i-au plăcut foarte mult, altfel aceste transferuri nu ar fi fost posibile. Apele sunt liniștite la Dinamo, nu au fost învolburate niciodată.

Nu agentul e important, ci modul în care joacă fotbaliștii. Deocamdată nu vor mai fi transferuri. În iarnă probabil vor mai fi mutări, dar acum nu", a spus Dănciulescu, la conferința de presă de azi.

Florin Bratu, antrenorul dinamoviștilor, a vorbit la rândul său despre noile achiziții ale echipei. 

"Am avut referințe bune despre Mezague. Subotic a mai fost în campionatul României și are o ambiție în plus de a demonstra unele lucruri. Am vrut un pivot. Îi am pe Daniel Popa și Axente, dar ei sunt diferiți. Subotic vine cu un stil diferit, joacă mai bine cu spatele la poartă.

Are altfel de calități și e bine pentru echipă. Are o  vârstă bună, l-am văzut foarte motivat. Poate demonstra încă foarte multe în fotbal", a spus "Mitraliera". 

"Nu l-am adus pe Subotic pentru că e impresariat de Anamaria Prodan. Ne-am uitat, ne-a plăcut jucătorul și doar a coincis că s-a întâmplat să fie impresariat de Anamaria Prodan" Florin Bratu, antrenor Dinamo

Vezi și: Becali a rămas cu pozele sexy pe Whatsapp! Anamaria s-a mutat la Dinamo + care e relația cu MM Stoica

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează