FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA, AZI, 21:45, GSP.RO, A1, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Absenți cu Astra » Rădoi nu a convocat doi titulari pentru meciul de la Giurgiu

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2015 19:09

Steaua şi Astra, principalele favorite la titlul de campioană, se vor întîlni de la ora 21:45 în cel mai tare meci al etapei.

Pentru meciul din această seară, Mirel Rădoi a decis să nu îi încludă în lot pe Sony Alcenat şi pe Nicardo Breeveld. Cei doi nu au făcut deplasarea la Giurgiu.

Absența celor doi este parte din strategia lui Rădoi de a roti jucătorii pentru a-i ţine motivaţi, aşa cum s-a întîmplat cu Gabi Iancu la meciul cu Dinamo, potrivit DigiSport.

De asemenea, Paul Papp revine în formula de start a echipei lui Rădoi, după ce la meciul cu Dinamo a fost rezervă.

Meciul dintre Astra și Steaua va avea loc în această seară, de la ora 21:45, pe Antena 1, DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
zorro5
zorro5  •  12 August 2015, 20:20

Strategia lui Radoi e fara acoperire; daca Sony Alcenat a jucat slab si poate merita decizia, in ceea ce il priveste pe Ricardo Breeveld,...nu sint de accord! ; olandezul joaca bine si are creier,..deci cred ca ar fi facut cu brio fata chiar in primul 11 ; desi l-am criticat si il voi critica in continuare pe Radoi ca a acceptat sa antreneze Steaua fara licenta,...ii atrag atentia sa fie atent,...ca Gigi nu l-a adus degeaba acolo,..probabil ca patronul ar vrea ca Radoi sa contribuie cu bani la Steaua,...si nu ar fi corect ca Radoi sa faca asta ! ; el si-a cistigat la arabi banii corect,...si nu ar trebui sa profite altii de agoniseala lui !!!

daniel_daniel00
daniel_daniel00  •  12 August 2015, 20:12
Postat de chronic pe 12 August 2015, 20:08

eu nu am nimic cu apararea de azi(zilele noastre) alcenat varela X tosca....dar trebuie achizionat acel X cat mai repede

Din ce imi amintesc Chiriches plecase inainte sa vina Varela, n-au jucat niciodata in formula aia data de tine...

chronic
chronic  •  12 August 2015, 20:08
Postat de daniel_daniel00 pe 12 August 2015, 20:07

Nu mi s-a parut stralucit Varela acolo, poate a fost mai bun ca altii, dar nu m-a impresionat.Golurile le-a dat din faze fixe, nu din actiune.Vei vedea ca Alcenat va fi mai bun, chiar daca a jucat slab cu Dinamo.

eu nu am nimic cu apararea de azi(zilele noastre) alcenat varela X tosca....dar trebuie achizionat acel X cat mai repede

Vezi toate comentariile (23)
Comentează