FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - CFR CLUJ

VIDEO Academica Clinceni - CFR Cluj 1-2 » O nouă victorie cu emoții pentru Marius Șumudică! Clasamentul ACUM

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-1, în runda secundă a sezonului 2021/2021 din Liga 1.
CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-1, în runda secundă a sezonului 2021/2021 din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 23:23 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 00:12

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-1, în runda secundă a sezonului 2020/2021 din Liga 1.

Programul și rezultatele etapei #2 din Liga 1

Marius Șumudică este adeptul unui sistem de rotație la campioana României. A schimbat din nou 5 jucători față de ultimul meci, victoria chinuită din Gibraltar, 2-1 cu Lincoln. După o primă repriză controlată de „feroviari”, dar fără a concretiza pe tabelă, am avut parte de 45 de minute incendiare.

CFR Cluj, victorie în deplasarea cu Clinceni 

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 61. Păun a scos mingea excelent la 10 metri de poartă, lateral stânga. Petrila a venit lansat și a șutat imparabil, cu stângul, la colțul scurt.

Gazdele au egalat rapid, după un gest inexplicabil al lui Ciprian Deac. „Decarul” campioanei l-a doborât în careu pe Patriche, la un duel departe de minge, iar Lucian Rusandru a dictat perfect justificat penalty. Cascini a tras tare, în dreapta lui Bălgrădean.

Clujenii s-au aruncat în ofensivă. În minutul 70, Șumudică l-a trimis în teren și pe Denis Alibec, aflat la debutul în tricoul „feroviarilor”. Bara lui Rodriguez a prefațat reușita victoriei, semnată în minutul 87 de Latovlevici. Fundașul stânga a fost uitat singur în careu și a fost la capătul centrării ideale a lui Deac.

22 de jucătoria folosit Șumudică în primele două etape ale sezonului

CFR Cluj, punctaj maxim după primele două etape din Liga 1

CFR Cluj acumulează 6 puncte după primele două runde și ajunge la nivelul Rapidului. Pentru campioana României urmează manșa decisivă din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, miercuri, de la ora 20:30, contra lui Lincoln Red Imps.

Academica Clinceni - CFR Cluj 1-2

Academica Clinceni - CFR Cluj, echipe de start

Clinceni: A. Păun - Fl. Achim, Bilali, Patriche Nechita - Cascini, Moulin - Cioiu, Vanzo, Kazlauskas - Vellios 
Rezerve: E. Dobre - Pashov, Chandarov, Gavra, Jutric, Ventura, De Amorim, V. Dumitrache, Longher 
Antrenor: Ilie Poenaru

CFR Cluj: Bălgrădean - Cr. Manea, Cestor, Bouhenna, Latovlevici - Tahiri, J. Rodriguez, C. Deac - Petrila, Debeljuh, A. Păun 
Rezerve: Arlauskis - D. Ciobotariu, Hoban, Fofana, Sigurjonsson, Chipciu, Costache, Gîdea, Alibec
Antrenor: Marius Șumudică

5 modificăria efectuat Marius Șumudică în echipa de start, în comparație cu ultimul meci, victoria cu Lincoln, scor 2-1. Au ieșit Arlauskis, Susic, Graovac, Costache, Sigurjonsson și au intrat Bălgrădean, Cristi Manea, Cestor, Tahiri și Petrila

Stadion: „Ion Comșa” (Călăraşi)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Orbuleţ Mircea (Bucureşti)

Ce a declarat Marius Șumudică înainte de meci:

Academica Clinceni - CFR Cluj. Intrarea pe stadion va fi permisă doar pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.

VIDEO Șumudică sare la gâtul contestatarilor: „Luați 100 de euro pe la TV și comentați! Băi, vă spun ceva”

OFICIAL Ali-back! S-a făcut transferul verii în Liga 1 » Denis, prezentat oficial la CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (171)
doar..titi
doar..titi  •  25 Iulie 2021, 10:16
Postat de gorgeousroadkill pe 25 Iulie 2021, 09:45

Da-i pace, n-am nevoie sa-mi explici tu nimic. Nu ma intereseaza sa-mi gasesc scuze imaginare pentru esecurile franei, asa cum o faci tu pentru echipa cu care pretinzi ca tii. Daca vrei o discutie serioasa poti sa-ncepi prin a accepta realitatea ca frana are cel mai bun lot din campionat, in timp ce voi sunteti la mila amocului unui patron egomaniac, cu un antrenor ce n-ar avea loc la noi nici sa coordoneze copiii de mingi. Zi faina sa ai.

hahaha!!bravo franarel ..asta-i atitudinea , jaf la drumul mare da ce mai conteaza daca franarii castiga ??!!!hahaha!!vezi ...v-ar trebui un kovacs si prin strainatate ...sa nu va mai chinuiti asa !!!

gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  25 Iulie 2021, 09:45
Postat de doar..titi pe 25 Iulie 2021, 09:26

dap... deci hai sa-ti explic daca te vad asa"nevinovat"!! uita-te diseara la meci si o sa vezi ca cel putin un penalty evident pentru noi nu o sa-l dea!! sa presupunem ca iese egal deci pierdem 2 puncte!! apoi la prima atingeri intr-un meci cu chefere, de preferat meciul cu Pepsi.. o sa dea penalty si chefere castiga. sa presupunem in loc de egal!! deci inca 2 puncte.. per total 4 puncte avans chefere si asta doar la doua meciuri

Da-i pace, n-am nevoie sa-mi explici tu nimic. Nu ma intereseaza sa-mi gasesc scuze imaginare pentru esecurile franei, asa cum o faci tu pentru echipa cu care pretinzi ca tii. Daca vrei o discutie serioasa poti sa-ncepi prin a accepta realitatea ca frana are cel mai bun lot din campionat, in timp ce voi sunteti la mila amocului unui patron egomaniac, cu un antrenor ce n-ar avea loc la noi nici sa coordoneze copiii de mingi. Zi faina sa ai.

senin
senin  •  25 Iulie 2021, 09:32

Latovlevici.... (băiatul asta n-are 49 de ani?!) "...gestul inexplicabil al lui Deac..." (cum adică inexplicabil?! sunteți voi siguri ca Deac îl vrea ca antrenor pe Sumi?!) Pana acum CFR a obținut rezultatele pe care le-ar fi obținut și cu Bursucul ca antrenor, decât ca Dan Petrescu si-ar fi pus țărână în cap și s-ar fi dat de-a berbeleacul pe marginea gazonului, ne-am fi distrat....

Vezi toate comentariile (171)
Comentează