INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

video Șumudică sare la gâtul contestatarilor: „Luați 100 de euro pe la TV și comentați! Băi, vă spun ceva”

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, le răspunde celor care au criticat echipa după prima repriză din Gibraltar, cu Lincoln. La pauză, „feroviarii” erau conduși, 0-1, însă au revenit în partea a doua și au câștigat cu 2-1. +4   FOTO
Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, le răspunde celor care au criticat echipa după prima repriză din Gibraltar, cu Lincoln. La pauză, „feroviarii” erau conduși, 0-1, însă au revenit în partea a doua și au câștigat cu 2-1.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 19:00 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 18:17

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, le răspunde celor care au criticat echipa după prima repriză din Gibraltar, cu Lincoln. La pauză, „feroviarii” erau conduși, 0-1, însă au revenit în partea a doua și au câștigat cu 2-1.

Marius Șumudică, răspuns pentru contestatari: „E greu cu mine!”

„Sunt alții care stau bine mersi la diferite posturi de televiziune și încep să spună că Deac nu vrea să îl ajute pe Șumudică, că X nu vrea să joace pentru Șumudică. Nu există așa ceva. Îmi place să stau liniștit în fața dumneavoastră și să le răspund.

Le spun că iubesc meseria asta, mă simt atât de bine pe teren și aici, în preajma jucătorilor! Și atât de bine mă simt când îi văd că se consumă și că îi doare ceea ce se întâmplă la CFR. Nu îmi spuneți mie că erau ei atât de afectați că a jucat CFR-ul prost în prima repriză. Ce iubesc ei CFR-ul!

De unde?! Ei nu știau cum să îl lovească mai repede pe Șumudică, pe jucătorii de la CFR. Băi, oameni buni, vă mai transmit o dată: e greu cu CFR și e greu cu Șumudică! Stați în banca voastră, acolo, pe 80-100 de euro, cât vă plătesc cei de la televiziuni, și mai ușor cu pianul că se varsă claviatura”, a declarat Șumudică într-o conferință de presă.

La o zi după declarația de la conferință, Șumudică a emis un comunicat:

Constat că unul dintre subiectele momentului în fotbalul românesc îl reprezintă declarația mea referitoare la anumiți oameni din studiourile de televiziune care emit păreri despre munca mea și a echipei mele. 

Din respect pentru tot ceea ce înseamnă lumea presei, în mod specific moderatorii emisiunilor televiziunilor de specialitate sau jurnaliștii invitați în mod regulat în platouri, dar și pentru nume dintre cele mai mari ale fotbalului sau arbitrajului românesc, precum domnii Ilie Dumitrescu sau Ion Crăciunescu, țin foarte mult să fac două precizări. 

1. În acea declarație n-am vrut să mă refer niciun moment la oamenii care exercită meseriile pe care le-am nominalizat mai sus și, în mod special, la cei doi specialiști mai sus amintiți. 

2. M-am gândit și am dorit, într-adevăr, să vizez prin acea afirmație alte numeroase persoane, foști sau actuali jucători, antrenori, manageri, directori sportivi etc, oameni care n-au izbutit să-și mențină în propriile cariere din fotbal decât un singur loc, acela din studioUrile emisiunilor de sport. 

Cu deosebit respect, Marius Șumudică

CFR Cluj, criticată după prima repriză din Gibraltar

M-a surprins foarte plăcut această echipă din Gibraltar. CFR, foarte slabă în prima repriză! Să vedem cum va juca în partea a doua, mă aștept la vreo două schimbări. CFR arată ca o echipă care-și lucrează antrenorul. Efectiv, nu văd nicio dorință! Deac, Păun... nu văd niciun interes 
Helmuth Duckadam, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1

Din nou probleme în axul central. Din nou nesincronizare între fundașii centrali. Desigur, e vorba despre întreg sistemul defensiv. Sunt probleme acolo 
Ionel Dănciulescu

CFR Cluj și-a aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Dacă trece de turul 2, CFR Cluj o va înfrunta mai departe pe Slovan Bratislava sau Young Boys. Campioana României a evitat astfel echipe mai puternice, precum Dinamo Zagreb și Olympiacos.

  • Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe 3/4 august, respectiv 10 august. În cazul egalității la finalul celor două meciuri, se va trece la prelungiri și, dacă va fi necesar, la loviturile de departajare.

CFR Cluj, la un pas de grupele Conference League

Dacă CFR Cluj va ajunge în turul 3 și va pierde în fața viitoarei adversare, atunci va intra în play-off-ul pentru Europa League. Dacă pierde și acolo, merge în grupele Conference League.

În schimb, dacă CFR va trece de tururile 2 și 3 ale Ligii, va avea asigurată calificarea în grupele Europa League.

Așadar, prin calificarea în turul 3 preliminar al Ligii, vișiniii își asigură prezența în grupele unei competiții europene.

Citește mai multe știri despre Lincoln - CFR Cluj:

Să spună „Mersi!” » Cadou incredibil primit de CFR Cluj în Gibraltar

CFR Cluj, dezastru în apărare » Defensiva lui Șumudică, desființată de tiki-taka din Gibraltar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
paolo12
paolo12  •  23 Iulie 2021, 07:24

Circaru' a suferit întotdeauna de mania persecuției. Toată lume vrea să-i facă rău...

cfrinho
cfrinho  •  23 Iulie 2021, 00:29
Postat de gicapuia pe 22 Iulie 2021, 20:36

Sumi are dreptate intr-0 mina.Adica chiar a fost menajat. E clar ca la TV se comenteaza partinitor. De regula se pune batisata pe tambal . Cum sa zici ca fotbalul transmis la Digi, Telekom sau Look Tv e varza ! Ca de fapt sunt sponsori fara contract de sponsoriazare. Pai daca te cheama Lupu, nu ai alta treaba, te chema la Digi si dai drumul la adevaruri , o sa mai pupi o emisiune pete 2 ani! Asa il aduci pe Ilie , isi da ochii peste cap, se mai mingaie pe barbie si ne prezinta bascalia pe care o vedem intr-un spectru care chiar nu are vreo legatura cu realitatea . Nu mai vorbesc despre antrenori cu "firma" care stau pe tusa de ani buni si care o fac pe "tehnicienii". Toti se prefac ca nu vad penibilul comentariilor si parerilor docte. E drept pentru Ilie nu conteaza 100 de eur pe care o ia de la Digi ( chiar numai 100) dar daca nu l-ar mai chema Digi in 2-3ani ar mai stii cineva cine e Domnul Dumitrescu? E drept pentru Dukadam conteaza suta aia de eur, dar macar el incerca uneori sa se eschiveze de penibiliul situatiei la care sunt expusi . I-au ramas macar 2-3 vertebre din coloana vertebrala. Dupa meciul cu echipa din Gibraltar Sumudica ar fi trebuit sa fuga in munti. Sa vii la TV si sa te acoperi singur de mizerii si penibil iti ia orice drept sa te iei de suta de eur a lui Dukadam. Dukadam poate nu are ce pune pe masa daca nu are suta aia de eur. Dar tu ?! Pretul tau e altul !!!! Ala din contract. DE LUX!

Ilie Dumitrescu e ok si el. E stelist, dar stie sa fie echidistant. Altfel, pentru echipa aia a Romaniei '94 o sa am respect toata viata, n-as vorbi de rau si nici nu i-as uita pentru ca nu apar pe la televizor sau pentru ca nu antreneaza. Si daca stai sa te gandesti, cam toti cei de atunci sunt oameni seriosi si au o coloana vertebrala pe care n-au pierdut-o nici o secunda. Ca ceferist, preferatul meu ramane Dorinel, putini stiu cat de mare a fost contributia lui la construirea CFR-ului de azi, Paszkany il va respecta toata viata, chiar daca a plecat de la noi la Penescu putin cam abrupt. Dar toti cei din acea generatie au fost inainte de orice caractere si pot vorbi echidistant si obiectiv despre orice echipa de club, trebuie respectati macar pentru asta, daca nu pentru realizarile lor sportive la nationala.

cfrinho
cfrinho  •  23 Iulie 2021, 00:22
Postat de cris4co pe 22 Iulie 2021, 21:40

V-am spus ca anul asta FCSB va sfarsii pe 3-4-5...si ei stiu asta..e pericol si veti vedea anul asta mizerii multe din partea FCSB-istilor. Peste FCSB va fi CFR,una din Craiove daca nu chiar amandoua,Faru si poate chiar si Sepsi...cand a mai terminat FCSB asa de jos?!!!

Sepsi se va bate la titlu cu Craiova Olgutei si CFR. FCSB sa spuna mersi daca prinde playoff-ul. Becali are totusi noroc cu Olaroiu, care probabil ii face lotul si echipa, altfel ar fi tot prin playout.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează