FOTBAL  »  Superliga  »  CRIZĂ FINANCIARĂ

EXCLUSIV Clubul din Liga 1 vrea să ceară insolvența, după ce azi a fost la câteva ore de depunctare!

foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP

Articol de - Publicat marti, 19 octombrie 2021 15:05 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 15:48

Ultima în Liga 1, cu doar 3 puncte, Academica Clinceni risca să primească azi o grea lovitură. Clubul a fost la câteva ore de depunctare. Ilfovenii au scăpat pe moment, dar din spate vin și alte datorii, și vor să ceară insolvența, văzută drept singura cale de salvare. 

Formația antrenată de Ionuț Chirilă e ultima în Liga 1, cu 3 puncte, și are mai probleme, atât pe teren, cât și din punct de vedere financiar.

Academica Clinceni riscă depunctarea

Acum, criza de la Clinceni s-ar putea adânci. Formația care în sezonul trecut a jucat în play-off riscă depunctarea.  Pe 26 octombrie e ultima zi în care clubul din Ilfov trebuie să achite datoria către Adi Popa (33 de ani), acum la CSA Steaua. 

Mijlocașul are de încasat aproximativ 6.000 de euro. iar dacă Academica nu achită suma va pierde două puncte, potrivit surselor GSP.ro.

Academica Clinceni a scăpat azi la limită de depunctare. Echipa a achitat cu câteva ore înainte de termenul-limită datoria cifrată în jurul a 15.000 de euro către Eugeniu Cebotaru (37 de ani), aflat acum la Petrolul.

Clinceni are în plan insolvența

Clubul din Ilfov are mari probleme financiare, iar primarul Adrian Budeanu caută sponsorizări sau pe cineva care să preia clubul, așa cum scria GSP.ro în vară.

Astfel, pentru a se șterge o parte dintre datorii, oficialii grupării au în plan intrarea echipei în insolvență.

Ionuț Chirilă, desființat după rușinea de la Craiova: „E un delir ce vorbeşte, nu-l mai luați în serios!”

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Academica Clinceni, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 12 din Liga 1. La finalul partidei, Cornel Dinu (73 de ani) l-a criticat dur pe antrenorul ilfovenilor, Ionuț Chirilă, pentru declarațiile sale de după joc.

„A văzut alt meci. Nu e el de vină. De vină este... La Clinceni a fost o aşezare serioasă. Prin 1940-1941 era un aeroport al aviaţiei germane, iar acum e un curent de care se bucură Chirilă. Acum e o aşezare liberală. Liberalism e ce face, ce vorbeşte, nu ştiu cum puteţi să-l ascultaţi. E un delir ce vorbeşte, dar nu e el de vină...

Uitaţi-vă la diferenţa dintre Reghecampf, câtă precizie, exactitate în ce spune, şi turuiala asta a antrenorului Clinceniului. O mare greşeală e schimbarea lui Poenaru. Să te apuci să spui că ai jucat fantastic 15 minute, înseamnă că nu te-ai uitat la meci!

Nu poţi să te duci să joci la Craiova şi să joci, nu ştiu dacă poţi spune ostentativ, într-un 4-4-2 deschis, care duce la un raport al ocaziilor de 11-2 pentru Craiova. Cine-l ia în serios?”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

 

VIDEO Laurențiu Lică: „Ionuț Chirilă să află între primii 5-6 antrenori din România!”

Citește și: 

Gigi Becali s-a răzgândit în 24 de ore în privința lui Ronaldo Deaconu: „Știu doar că tatăl lui e ofițer SRI”

Craiova lui Stoican vs Craiova lui Mutu » Ce s-a schimbat în jocul oltenilor după venirea noului antrenor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  19 Octombrie 2021, 19:07

Cine a urmarit meciul a vazut ca pana la inscrierea primelor doua goluri meciul a avut un caracter de echilibru in care valorii superioare individuale a jucatorilor Universitatii Craiova Academica Clinceni intr-adevar i-a opus un stil mai combinativ mai tehnic, de grup ceea ce a creat un aspect placut meciului relativ imprevizibil ca rezultat.Dupa golul lui Nistor insa s-a rupt echilibrul psihic, au cedat jucatorii sub presiunea rezultatelor proaste anterioare. Daca Ionut Chirila va rezolva aceasta problema echipa va redresa situatia din clasament.

100002473541087
Danut Ognean  •  19 Octombrie 2021, 17:12

respect clinceni!respect rusescu!respect karagandi

tororosso
tororosso  •  19 Octombrie 2021, 17:11

Un fapt de-a culmea caraghios . Echipe liliputane finanțate de primării cu accent politic dar fără bani , Clinceniul , Moreni , Voluntari , dar și în trecut ca FC Galați , Urziceni , Astra , după ce au zburdat susținute mai mult politic dar cu bani , au retrogradat imediat ce sa schimbat regimul. Unde era Clinceni-ul anul trecut și unde este azi . Voluntari anul trecut era ciuca bătăilor ,anul asta sunt mari zmei . Rapidul la fel , anul trecut se chinuia a rămâne în L2 și doar șansa și acoliți politici au împins-o în final spre L1 . Sepși patronată de Ghiula Baci anul trecut era de speriat , anul asta e undeva pierdută în univers. De aici se poate trage concluzia... ai bani și pile, rămâi în L1 . Nu ai ceri insolvența sau pleci pe Apa Sâmbetei . Halal echipe , halal campionat !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează