FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a răzgândit în 24 de ore în privința lui Ronaldo Deaconu: „Știu doar că tatăl lui e ofițer SRI”

Ronaldo Deaconu, bucurie după ce a marcat în poarta lui Dinamo
Foto: Alexandru Vereș facebook/gazmetan
Ronaldo Deaconu, bucurie după ce a marcat în poarta lui Dinamo Foto: Alexandru Vereș facebook/gazmetan

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 12:19 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 13:01

Deși anunța luni că ar fi interesat transferul lui Ronaldo Deaconu, Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a revenit asupra deciziei și acum spune că nici măcar nu îl cunoaște pe mijlocașul Gazului, dar că ar putea fi o soluție doar dacă îl cere Edi Iordănescu. 

Autor al unei „duble” de senzație contra lui Dinamo în ultima etapă, Ronaldo Deaconu este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Liga 1, acesta având și 5 pase decisive.

Becali nu-l consideră un jucător „demn” să fie adus la inițiativa lui, dar precizează că în cazul în care Iordănescu îl va dori, atunci transferul acestuia ar fi posibil.

„A fost o glumă cu Deaconu! Mi-au spus că îl cheamă și Andrei, iar eu, atunci, am spus că dacă îl cheamă așa, îl luăm. Toate cuvintele mele sunt răstălmăcite, d-asta nici nu mai vreau să intru în direct. Nici nu-l cunosc pe băiat, știu doar că tatăl său este ofițer la SRI. În iarnă, am vorbit cu oamenii să-l studieze. 

Eu nu-l știu, dar dacă îl vrea Edi, întrebați-l pe el. Nu este un jucător pe care să-l iau eu. Eu când iau, iau ceva de excepție, cum îmi place mie!”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Ronaldo Deaconu a ținut cu Dinamo, dar a început fotbalul la Steaua

Într-un interviu în exclusivitate pentru Gazeta, mijlocașul a recunoscut că în copilărie a simpatizat cu roș-albii. De asemenea, acesta dezvăluie că a fost aproape de un transfer la Dinamo în urmă cu câțiva ani.

„Am simpatizat cu „câinii”, dar am început fotbalul la Steaua! Locuind în Domnești, nu puteam să-i pun pe drumuri pe părinții mei, până în Ștefan cel Mare, astfel că am fost în Ghencea. Acolo am făcut primii pași în fotbal. 

Acum, ca fotbalist profesionist, nu mai ești atașat de o echipă anume, dai totul pentru formația la care ești la timpul prezent. Pentru mine, în fotbal, nu mai există nici mama, nici tata, ești câine... (râde) Nu roșu, trebuie să uiți de tot. 

Au fost discuții (n.r - de a veni la Dinamo), iar prima a fost cea mai aproape de concretizare. Eram la Chiajna, chiar mi-a părut rău că nu s-a făcut transferul. Dinamo era într-o situație mai bună, era aproape de play-off. 

În plus, acolo era domnul Miriuță antrenor, Mister m-a dorit mult, m-a ajutat mult, păcat că nu s-a concretizat. E greu de spus dacă ar fi fost mai bine sau mai rău pentru mine, dar mi-aș fi dorit mult transferul atunci”, a spus Deaconu pentru GSP.ro

Citește alte știri din Liga 1:

Gigi Becali a dezvăluit cine e omul de care depinde disputarea meciului Farul - FCSB

Gigi Becali se bagă peste Edi Iordănescu: „Eu sunt patronul și ăsta e ordinul meu! Care e treaba?” » S-a abținut doar două luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
allstefans
allstefans  •  19 Octombrie 2021, 15:46
Postat de dora pe 19 Octombrie 2021, 13:41

Nu am citit nicaieri ca Gigi l-ar vrea....ci doar titluri de genul ”jucatorul pe care Gigi Becali il vrea la FCSB”...de fapt este o moda ca atunci cand se pomeneste un jucator de la o echipa oarecare din povincie sa se scrie ”dorit de FCSB, Craiova si CFR Cluj”, asa ca sa mai creasca cota jucatorului !

Vezi ca e articol din luna mai in care gigi e refuzat de acest jucator la vrut de la inceputul perioadei de transferuri, cred ca a jucat bine contta fcsb anul trecut

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  19 Octombrie 2021, 15:02

E un jucator f bun peste toate gloabele împinse de presa si cluburi impresari etc ! Marea lui problema este ca are parinti cu demnitate si verticbilitate lucru ce nu place infractorilor !

chronic_6_0
chronic_6_0  •  19 Octombrie 2021, 13:51

imi plac astia care "simpatizeaza". zi ba ca tii cu dinamo, nu te omoara nimeni!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează