FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Accidentare de ultimă oră la FCSB! Nicolae Dică are mari bătăi de cap la meciul de azi cu Chiajna

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 10:42

Nicolae Dică are tot mai multe probleme de lot. Antrenorul pare urmărit de ghinion după ce a aflat că și Alexandru Stan are probleme, care îl fac indisponibil timp de o lună.

Fundașul stânga venit de la Astra are probleme la ligamente, care ar fi parțial afectate. Rezultatele primite de medicii FCSB-ului au venit în urma unor teste amănunțite.

Locul lui Alexandru Stan va fi luat de Junior Morais, în timp ce în centrul apărării FCSB îi va folosi pe Bogdan Planici și Lucian Filip. Problemele din apărarea FCSB-ului sunt însă destul de mari.

Mihai Bălașa, Mihai Pintilii și Marko Momcilovici sunt doar câțiva dintre jucătorii FCSB-ului care pot acoperi diferite posturi în defensivă, dar au probleme de sănătate.

  • FCSB - Concordia Chiajna este azi, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, Telekeom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO 

Citește și: Dică i-a luat tare pe jucătorii de la FCSB! Mesaj clar al antrenorului: "Nu va fi așa pentru că ne numim Steaua"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează