FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Achiziţie de lux » Pompiliu Popescu va fi doctorul din umbră al Stelei!

Pompiliu Popescu
Pompiliu Popescu

Articol de - Publicat luni, 21 iunie 2010 00:00

Schimbările continuă la toate nivelurile în Ghencea. Pompiliu Popescu, medicul echipei naţionale, va fi doctorul din umbră al Stelei, el începînd deja să-l ajute pe Piţurcă.

Piţurcă schimbă tot, de la jucători la colaboratori. Ultima achiziţie vizează staff-ul medical al roş-albaştrilor. Vechiul doctor, Radu Paligora, a plecat, locul său fiind luat de Romeo Popescu, cu care Piţi a lucrat şi în precedentul mandat, dar antrenorul nu s-a oprit aici. El a insistat şi pentru o colaborare cu medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu.

Piţurcă l-a rugat pe "Pompi" să-l ajute ori de cîte ori are nevoie. De aici înainte, toţi jucătorii care vor avea probleme medicale vor merge la el pentru consult, diagnostic şi tratament.

A stabilit deja medicaţia şi meniul
Primul astfel de jucător e Andrei Ionescu, care a acuzat dureri la muşchi în urma operaţiei de apendicită şi a mers la Mogoşoaia pentru a se recupera sub supravegherea lui Popescu.

În plus, Pompiliu Popescu a pus la dispoziţia Stelei întreaga medicaţie de care echipa are nevoie în cantonament, toate vitaminele, mineralele şi celelalte medicamente necesare perioadei de pregătire fiind oferite de clinica lui din Bucureşti. "Pompi" s-a implicat chiar şi în stabilirea meniului pe care jucătorii îl vor avea în cele două săptămîni de cantonament din Austria, Piţurcă avînd mare încredere în sfaturile fostului său colaborator de la "naţională".

Becali l-a făcut "papagal"
Colaborarea dintre Piţi şi Pompiliu Popescu vine la cîţiva ani distanţă de momentul în care Gigi Becali îl desfiinţa pe medicul "naţionalei". Becali l-a atacat pentru că "Pompi" prevăzuse că Rădoi va sta dublul perioadei estimate de cei de la Steaua şi că jucătorul ar fi trebuit operat mai devreme. "Este un nenorocit care vrea să facă rău Stelei! Nu are nici o treabă cu medicina şi acum dă lecţii în cazul Rădoi. Pompiliu Popescu este un papagal!", a spus atunci Becali.

20 de ani au trecut de cînd Pompiliu Popescu a devenit medicul echipei naţionale

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
red.blue
red.blue  •  21 Iunie 2010, 02:02

bine ca nu a plecat Ionescu !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează