FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Achiziție de marcă în Ștefan cel Mare! Dinamo are un nou jucător de top: "Ce-ai făcut cu Tsitsipas?" :D

Fotbalistul Katsikas și tenismenul Tsitsipas
Fotbalistul Katsikas și tenismenul Tsitsipas

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2018 13:55

Claudiu Vaișcovici, fost jucător la Dinamo, a comentat situația de la clubul alb-roșu și a criticat strategia lui Ionuț Negoiță, care l-a vândut pe May Mahlangu la Ludogoreț pentru 500.000 de euro, dar a vorbit și despre posibila plecare a lui Dan Nistor.

"Dacă-l dăm și pe Nistor, s-a terminat. La Dinamo e ca la aprozar. L-am dat deja pe Mahlangu, care mai mișca și ăla ceva. May era un jucător foarte util, cu o capacitate de efort extraordinară. Mai pierdea el mingi, dar dacă alerga atât și nici nu pierdea mingi, nu mai juca la Dinamo. Dacă îl dăm și pe Nistor... Fără el, Dinamo e ca Voluntariul. O să se bată la retrogradare!

Eu cred că dacă Gigi Becali dă un milion de euro, Negoita îl duce de mână pe Nistor la FCSB. Cu omul ăsta trebuie stat clar de vorbă și trebuie întrebat «Băi, ce vrei tu? Să terminăm pe 6-7 an de an sau să ne batem și noi la campionat?»

Negoiță zice că vrea să vândă echipa, dar daca vine unul și îi dă 10 milioane de euro, o să spună că vrea 15. Daca vine altul și îi oferă 15, el o să ceară 20. Nu va mai luați după ce spune. El nu vrea să dea echipa, vrea să facă bani", a declarat Claudiu Vaișcovici pentru Pro X.

"Ce ai făcut cu Tsitsipas?"

Vaișcovici a vorbit și despre jucătorii lui Dinamo și a făcut o confuzie amuzantă, încurcându-l pe fundașul grec Georgios Katsikas cu jucătorul de tenis Stefanos Tsitsipas, 20 de ani, locul 15 ATP.

"Să sperăm că Bratu va face treabă bună. Dar văd foarte mulți tineri și câte 4-5 schimbări pe meci. Mă gândesc la Tsitsipas ăsta. Păi, ce-ai făcut cu Tsitsipas? L-ai avut sezonul trecut, l-ai folosit în primele meciuri și acum e rezervă. De ce nu ai spus înainte de startul sezonului că nu e bun? De ce nu i-ai zis «Băiatule, pleacă!». L-a adus pe Popovici și l-a scos din echipă, spunând că nu poate juca în stânga. Dar oare nu poate juca în dreapta? Mie mi se pare că are calități! S-ar putea să se termine campionatul până își dă Bratu seama de toți jucătorii și să terminăm tot pe 8", a adăugat fostul jucător.


Claudiu Vaișcovici, 55 de ani

Citește și: Propunere pentru Dinamo în direct la TV: "E de cinci ori mai bun ca Nistor și vine pe costuri mai mici. Call me!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
rocky2
rocky2  •  23 August 2018, 11:39
Postat de caminero pe 23 August 2018, 09:37

Stelea - Mihăescu, Andone, Rednic, Klein - Sabău, Lupescu, Lupu, Mateuț - Răducioiu, Vaișcovici. Atît.

Daca nu venea Sfanta Revolutie sa-i imprastie, echipa asta avea sanse la o cupa europeana! Dovada sta faptul ca absolut toti au fost vanduti in Spania sau Italia!

zizu
zizu  •  23 August 2018, 10:28
Postat de caminero pe 23 August 2018, 09:37

Stelea - Mihăescu, Andone, Rednic, Klein - Sabău, Lupescu, Lupu, Mateuț - Răducioiu, Vaișcovici. Atît.

asta cand nu era camataru! ca de cele mai multe ori vaiscovici lustruia banca! pana si s. raducanu lua fata! vaicovici se remarca doar prin servilismul fata de becali!

caminero
caminero  •  23 August 2018, 09:37
Postat de zizu pe 23 August 2018, 02:28

Normal că a fost mediocru! La dinamo a fost în umbra unui cămătaru, rădicioiu și deabia când nu jucau sau nu erau aceștia prindea echipa! Era bun de victoria!

Stelea - Mihăescu, Andone, Rednic, Klein - Sabău, Lupescu, Lupu, Mateuț - Răducioiu, Vaișcovici. Atît.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează