FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV „Achiziție” de urgență la FCSB, după apariția cazurilor de COVID + cine va sta pe bancă la meciul cu Mioveni: își asumă amenda!

Eugen Nae, 46 de ani, antrenorul de portari din staff-ul lui Cosmin Olăroiu, a fost angajat de urgență de FCSB, după ce Marius Popa (43), responsabilul cu goalkeeperi din staff-ul lui Edi Iordănescu, a fost testat pozitiv la COVID-19.
Eugen Nae, 46 de ani, antrenorul de portari din staff-ul lui Cosmin Olăroiu, a fost angajat de urgență de FCSB, după ce Marius Popa (43), responsabilul cu goalkeeperi din staff-ul lui Edi Iordănescu, a fost testat pozitiv la COVID-19.

Articol de - Publicat marti, 12 octombrie 2021 21:45 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 22:06

Eugen Nae, 46 de ani, antrenorul de portari din staff-ul lui Cosmin Olăroiu, a fost angajat de urgență de FCSB, după ce Marius Popa (43), responsabilul cu goalkeeperi din staff-ul lui Edi Iordănescu, a fost testat pozitiv la COVID-19.

Cum Nae face parte din staff-ul tehnic al lui Cosmin Olăroiu, el era liber de contract, deoarece antrenorul nu are în acest moment vreun angajament. 

Eugen Nae îl va înlocui pe Marius Popa, antrenorul de portari de la FCSB infectat cu coronavirus.

„Achiziție” de urgență la FCSB, după apariția cazurilor de COVID + cine va sta pe bancă la meciul cu Mioveni: își asumă amenda!
Eugen Nae a mai lucrat la FCSB între 2010-2011 și 2012-2013. În ultimii ani l-a urmat pe Olăroiu

Mihai Pintilii revine pe bancă la FCSB, ca „principal”, și își va asuma amenda

Fără Edi Iordănescu și fără cei din staff-ul său, pe banca FCSB la meciul de sâmbătă, cu CS Mioveni, care va avea loc la Buzău, va sta Mihai Pintilii, care nu e pozitiv. El va conduce echipa ca „principal”, mai ales că el a făcut parte din staff-ul tehnic în ultimii ani. Nu are licența PRO, iar regulamentul îi interzice să dea indicații în timpul celor 90 de minute, însă fostul „închizător” va încălca legea și își va asuma amenda și suspendarea.

GSP.ro a scris la finalul săptămânii trecute că Mihai Pintilii a mai fost secund doar cu numele de la venirea lui Edi Iordănescu. În acte delegat, Pintilii va reveni pe bancă - acolo de unde a dispărut în ultima vreme - în această conjunctură de criză.

FRF va putea să ofere permisiunea unei alte persoane din interiorul clubului FCSB, de la celelalte echipe sau de la Academie, să ia loc pe bancă și să ajute echipa, considerând că e un caz de forță majoră.

Doi fotbaliști de la FCSB au COVID-19

Din informațiile Gazetei Sporturilor, doi fotbaliști din lotul roș-albaștrilor au COVID. La testele rapide, portarul Cătălin Straton (32 de ani) și fundașul stânga Sorin Șerban (21 de ani) au fost depistați pozitiv.

Întreg lotul de la FCSB va efectua vineri o serie de teste PCR, după ce vor veni la echipă și jucătorii aflați la loturile naționale.

„Edward se simte bine, fără simptome majore”, au transmis sursele GSP.

Gigi Becali: „FCSB nu se vaccinează!”

„Conform regulamentului aprobat de FRF, fotbaliștii care sunt vaccinați pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus. Și n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm. Dacă joacă având COVID pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului suprapus peste infecția cu coronavirus.

Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și cine e de vină? Nimeni nu e dacă păstrăm actualul protocol. Am atacat hotărârea Ministerului care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci, asta am solicitat”, a declarat Becali pentru GSP.

FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine, îl iubesc și îl ascultă pe patron. Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos și nu s-au vaccinat nici ei
Gigi Becali, patron FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Olimpiu Moruțan: „Mă bucur că am debutat la națională în Ghencea, casa FCSB-ului”

Edi Iordănescu explică ce se întâmplă cu Budescu la FCSB: „E foarte greu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
masinameaeata
masinameaeata  •  13 Octombrie 2021, 13:40

Ba, eu credeam ca vaxinul e bun doar sa te protejeze de virus, dar vad ca e bun si pentru prevenirea accidentelor vasculare. *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mario78a
mario78a  •  13 Octombrie 2021, 10:44

Gigi da le cu apa sfiintita

dexter3
dexter3  •  13 Octombrie 2021, 08:28

A mai achizitionat un arbitru, pe Rusandu, poate?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează