FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Achiziție importantă pentru Poli Iași » Moldovenii au adus un jucător de la campioana CFR Cluj

Rus, în duel cu Alexandru Mitriță // FOTO: Gazeta Sporturilor
Rus, în duel cu Alexandru Mitriță // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 09:08

Poli Iași s-a întărit cu un jucător de la campioana României, moldovenii convingându-l să semneze pe mijlocașul Laurențiu Rus (33 de ani).

Acesta și-a reziliat zilele trecute contractul cu CFR Cluj și vine la Iași din postura de jucător liber de contract.

"Am avut o discuţie cu Selymes (n.r - noul director sportiv al lui Poli), a promis că o să vină jucători talentaţi, sunt convins că o să facem treabă bună, mă bucur pentru transferul lui Rus.

I-am spus că am lucrat cu el, este un jucător de caracter, de echipă. Preşedintele clubului a avut o discuţie cu el şi, în proporţie foarte mare, o să îmi facă pofta şi o să îl aducă aici, la echipă. Este un transfer reuşit, mă bucur pentru acest lucru, este un jucător care va avea continuitate şi o să ne fie de ajutor", a declarat Flavius Stoican, antrenorul moldovenilor.

Rus este cel de-al treilea transfer al verii pentru Poli Iași, care s-a mai întărit cu Patrick Petre și ibericul Adria Gallego.

Cotat la 250.000 de euro, Laurențiu Rus a câștigat titlul cu CFR Cluj în sezonul recent încheiat. Acesta a mai evoluat în cariera sa pentru Liberty Salonta, FC Sopron, Dinamo, FCM Târgu Mureș și Astra Giurgiu. 

În cei doi ani în care a evoluat pentru CFR Cluj, Rusa adunat 40 de partide, reușind 3 pase decisive. Cele mai multe meciuri le-a strâns la Dinamo, 134, marcând de 6 ori și oferind 14 pase de gol. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
corectu
corectu  •  06 Iulie 2018, 11:59

Cam"trecut".

smdb
smdb  •  06 Iulie 2018, 11:30

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează