FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acţionarii lui Dinamo sînt dezamăgiţi de Bonetti: "Jucăm mai prost decît cu Ciobi!"

Dinamoviştii sînt debusolaţi de situaţia actuală şi se plîng că din minutul 60 nu mai pot alerga
Dinamoviştii sînt debusolaţi de situaţia actuală şi se plîng că din minutul 60 nu mai pot alerga

Articol de - Publicat vineri, 04 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 04 mai 2012 23:38

Şefii sînt dezamăgiţi de fotbalişti şi îi acuză că nu au atitudine, jucătorii arată cu degetul şedinţele de pregătire extenuante ale lui Bonetti.

Nicolae Badea e supărat foc pe jucători pentru lipsa de voinţă şi determinare din partida cu U Cluj: "Unii vor pleca din vară, au fost zero din multe puncte de vedere şi n-au arătat că ar purta tricoul alb-roşu cu mîndrie".

Jucătorii sînt dezamăgiţi că toate relele se sparg în capul lor şi spun că acţionarii ar trebui să facă mai întîi o analiză amplă la nivelul echipei. "Toată ziua, încontinuu, Dario ne spune: «Profondita, velocita!», iar noi jucăm mai prost ca pe vremea lui Ciobotariu. Facem tactic cîte o oră jumătate, dar nu se vede nimic pe teren. Bonetti încearcă să ne explice, noi încercăm să înţelegem, dar nu se alege nimic la final", explică fotbaliştii.

Fotbaliştii sînt nemulţumiţi şi că antrenamentele se ţin la prînz, cînd temperaturile ajung la 30 de grade Celsius, asta deşi Dinamo joacă toate meciurile seara! Bonetti s-a apărat în faţa şefilor, cărora le-a pus în faţă o fişă cu parametrii fizici ai jucătorilor, demonstrîndu-le conducătorilor că aceştia nu sînt la capacitate maximă de efort şi că pregătirea din iarnă făcută de Liviu Ciobotariu nu a fost făcută temeinic.

Bonetti se simte în pericol
Lui Dario Bonetti nu i-au picat bine deloc ultimele două rezultate, înfrîngerea cu Braşovul (0-2) şi remiza cu U Cluj (2-2). Italianul simte că postul său nu mai e sigur, fiind rezervat în declaraţii: "Cum va fi pe noul stadion? Staţi puţin, să vedem dacă prind jocurile echipei de pe Arena Naţională. Bilanţul de şapte puncte în patru meciuri nu este rău deloc însă. Nu poţi schimba antrenorii din trei în trei etape".

"Conţinutul antrenamentelor la Dinamo este discutabil, s-a încercat o revigorare cu nişte mijloace ce mai mult au făcut să se piardă din capacitatea de efort a jucătorilor, în loc să se amelioreze" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
grogar
grogar  •  05 Mai 2012, 12:23

ce vreti sa faca Bonetti baaaaaaaaaaaaaaaa !!!! voi nu vedeti ca toti jucatorii nu pot face fata 90 de min ? sunt terminati din punct de vedere fizic !!! poate sa vina si murinho ca cu asa lot nu poate lua nimic ..cand altii au facut transferuri ...voi ati facut jihad cu tames ...curtean ...stratila s.a.m.d ...(adica cu ciobi erau toti rezerve ) aveti jucatori de 36 de ani transferuri de 2 lei ...si vreti sa va bateti cu vasluiul ...rapid ...sreaua ...etc .......e ca si cum aia isi iau ferari si eu vin cu loganul sa ii bat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează