FOTBAL  »  Superliga  »  COMISII

Acum un an s-a putut » Un jucător stelist a fost în aceeaşi situaţie cu Gabi Mureşan şi Alin Şeroni, dar comisiile au judecat diametral opus

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 decembrie 2014 17:36

Există un caz extrem de asemănător cu cele în care sînt implicaţi acum Gabi Mureşan şi Şeroni, ambii iertaţi de pedepsele de 16 etape de suspendare. S-a petrecut acum un an, iar comisiile au judecat diametral opus.

În partida Steaua - Astra 3-1, Kapetanos l-a lovit violent peste faţă pe Andrei Mureşan, dar Tudor i-a arătat doar "galben". Pe baza imaginilor video, membrii comisiilor au decis că grecul merită sancţionat şi l-au suspendat două etape.

Acum, Mureşan şi Şeroni au încasat la fel, doar "galben", şi chiar dacă la stoperul Viitorului a fost al doilea şi a fost eliminat, la recurs s-a interpretat regulamentul în sensul în care nu se poate schimba o decizie a arbitrului, iar Mureşan a rămas nesancţionat, în timp ce Şeroni a primit o singură etapă, cît se dă atunci cînd un "roşu" provine din două avertismente.

Citeşte în ediţia tipărită acum la CHIOŞC sau în Gazeta digitală culisele incredibile ale deciziei prin care Şeroni a fost iertat de suspendarea de 16 etape!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
dnlpiticu
dnlpiticu  •  02 Decembrie 2014, 00:26

Rusine muresan. De Craciun si revelion sa te gaindesti la Rusescu care l-ai nenorocit. Oare cum o sa se uite la tine copii si nevasta cind te-or vedea mare si chelios ca un plavan ce esti, un coate goale, un sarantoc de taran care cara galeti de apa cu negru sub unghie. De ce ai dat cu cotul ma?Nu reprezinti nimic in fotbal, esti un om de nimic, care o sa te huidie peste tot oamenii buni. Si cind n-o sa mai joci fotbal o sa te huiduie oamenii pe dstrada, iar in Bucuresti nu cred ca mai ai curaj sa calci.

dnlpiticu
dnlpiticu  •  02 Decembrie 2014, 00:21
Postat de nebraska pe 01 Decembrie 2014, 12:09

Muri a jucat excelent ieri,un exemplu pentru echipa! E regretabil incidentul cu Rusescu,insa ieri Muresan a fost aclamat de intreg stadionul,i s-a scandat numele minute in sir.

Esti un dobitoc

dnlpiticu
dnlpiticu  •  02 Decembrie 2014, 00:19
Postat de manty_one pe 01 Decembrie 2014, 13:02

da ba,probabil e ziua lui Muresan astazi nu a Romaniei...ti-o fi dat murrre Muresan,si asta o fi un motiv de-l iubesti atat!:))))))

Proabil ca Muresan se culca cu Pustai d-aia mai il baga in teren.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează