FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Acuzat dur de vasluieni, Zotta e defensiv: "Voi da explicaţii comisiilor"

Zotta neagă orice dialog avut cu fotbaliştii vasluieni
Zotta neagă orice dialog avut cu fotbaliştii vasluieni

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2012 18:25

Preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, a răspuns intenţiei lui Adrian Porumboiu de a cere sancţiuni atît împotriva oficialului giuleştean, cît şi împotriva clubului Rapid, pentru presupusele sms-uri pe care Zotta le-a trimis jucătorilor de la Vaslui înaintea meciului cu Rapid

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, Zotta neagă orice dialog avut cu fotbaliştii vasluieni:

"Repet ca sa fie clar pentru toata lumea, Nu am sunat nici un jucator de la FC Vaslui si nici nu am trimis vreun sms pentru a negocia un contract la Rapid sau la orice alt club din tara sau din strainatate! Dar nici pentru a discuta sau a face vreo aluzie la meciul ce urma sa se dispute dupa presupusele mele dialoguri, FC Vaslui-FC Rapid.

De asemenea, nu vreau sa polemizez cu FC Vaslui, tot ce am de spus voi spune in fata comisiilor LPF si a organelor statului. Totodata am convingerea ca nici Porumboiu si nici avocatul sau, Chiuariu, nu pronunta decizii la LPF".


FC Vaslui cere sanţionarea lui Zotta, "pentru că a conspirat sau a făcut înţelegeri pentru a influenţa rezultatul unui joc într-o manieră incompatibilă cu etica sportivă şi principiile de conduită prevăzute de acest regulament", cu o penalitate sportivă de minim 200.000 de lei, cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal de la 1 la 2 ani, respectiv, aplicarea sancţiunii declarării persona non-grata.

Comisia de Disciplină a LPF a amânat, miercuri, analizarea plîngerii formulate de FC Vaslui la adresa preşedintelui executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, pentru data de 8 februarie.

Porumboiu nu se lasă! Cere retrogradarea Rapidului, suspendarea lui Zotta şi o amendă de 500.000 de lei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
akcent83
akcent83  •  19 Ianuarie 2012, 23:34

Ar fi pacat sa retrogradeze Rapidul,dar Zotta trebuie declarat persoana non-grata in fotbal pentru tot restul vietii si poate si vreo 2-3 luni la zdup sa il aplece baietii pe acolo :))

fremenash
fremenash  •  19 Ianuarie 2012, 20:06
Postat de legionarul_64 pe 19 Ianuarie 2012, 19:25

Stai in continuare in cu rrrr si linge-te pe ppppp uuuuuu la !!!!

voi nati intrat in secolul 21 :) tot cu mentalitate de 65-89 ati ramas cu stelel si securistii vostrii

legionarul_64
legionarul_64  •  19 Ianuarie 2012, 19:25
Postat de l0gan_1 pe 19 Ianuarie 2012, 19:16

unde e ala care zicea ca se duce dinamo in b?:)))))))))))cred ca ciorile au o cota de 1 .05 ptr a zbura in liga 2:))))))nu i bai ca aveti sanse sa jucati acolo cu marii vs rivali de la petrolu :)))))))poi daca e derby derby sa fie:P))))))))))))))))

Stai in continuare in cu rrrr si linge-te pe ppppp uuuuuu la !!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează