FOTBAL  »  Superliga  »  BLAT

Acuze dure: "La Braşov s-au dat sigur bani! Dacă vorbeşte Pârvulescu, îi bagă pe toţi la puşcărie"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2015 21:59

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a vorbit despre situaţia din Liga 1 şi acuză un blat în ultima etapă.

"În ultima etapă, la Braşov s-au dat sigur bani. Trebuie să intervină cineva care să ia treaba asta în serios, nu doar comisia de intergritate.", a spus Dragomir la DigiSport.

Fostul preşedinte al LPF a vorbit şi despre Eugen Pârvulescu, preşedintele celor de la Pandurii, care a fost acuzat de blat, dar 

"Dacă vorbeşte Pârvulescu, îi bagă pe toţi la puşcărie. El nu a fost uşă de biserică nici cînd arbitra", a adăugat Dragomir.

Dragomir a găsit soluţia pentru ca echipele să nu mai aibă probleme financiare.

"Guvernul trebuie să dea o ordonanță de urgență ca toate taxele cluburilor să dispară. Nici dacă vinzi stupefiante nu poți acoperi banii de chirie pentru stadion", a declarat Dragomir.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
stelist_fcsbizat
stelist_fcsbizat  •  04 Iunie 2015, 09:01

moamaa...sa moaara tzac si pac...daca vorbeste barboianu,budescu,hagi,iordanescu jr,botosani,galati intra juma de liga la puscarie...fratii mei, nu va faceti grija, acolo are grija de voi stapanul nostru, domnul Gheorghe becali !!! important e sa-i faceti masaj !hai hai fcsb !!!

zizu
zizu  •  04 Iunie 2015, 08:51

cand mai scapa cate un "porumbel",cu ce stie el,mitica poate arunca liga in aer! sa i fereasca d zeu pe becali si restu cand o sa fie mitica senil si va vorbi fara frana trasa.....! chestia cu parvulescu e credibila....omul se preteaza la combinatii,dovada e aranjamentul facut cu becali cu fiusu!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  04 Iunie 2015, 01:53

Am exagerat dar oricum aia a fost cea ma rusinoasa infringere chiar in timpul in care imperiul sub unchiul lui Augustus ajunsese la cea mai mare intindere si cea mai mare populatie . Cam de acolo li s-a tras . Am fost un pic si ironic dar asta e istoria . Istoria citeodata e halucinanta . La fel si ce se intimpla la dinamo acum .

Vezi toate comentariile (19)
Comentează