FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Acuze grave după victoria FCSB-ului de la Severin: "Știm cu toții legătura lui Argăseală"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 11:54

Marcel Popescu critică prestația lui Marius Avram de la meciul dintre CS U Craiova și FCSB, scor 0-1. 

Președintele oltenilor invocă relația dintre tatăl arbitrului și Valeriu Argăseală, președintele de administrație al Stelei. 

"Un jucător este băgat în comă și nu se dă cartonaș galben, iar noi vorbim de acea fițuică. Am învățat să jucăm contra a 14 jucători.

Nu contează! Ne-a fost furată performanța sportivă. Suntem pe drumul cel bun atâta timp cât curge cerneală cu termeni laudativi la adresa noastră.

Dar să nu credeți că nu știm și noi relațiile dintre Avram tatăl, fiul Marius și domnul Argăseală. Dar nu are importanță.

Există încă 15 puncte puse în joc. Nu consider încheiată lupta la titlu. Steaua, Viitorul și CFR vor juca până la capăt", a zis Marcel Popescu la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
ticbis
ticbis  •  10 Aprilie 2017, 19:08
Postat de echilibrat pe 10 Aprilie 2017, 18:14

Acea "fituica" a fost creata si finantata 100 % de catre una dintre gruparile fanilor U Craiova. Intr-o tara in care "investitorii" platesc galeriile, U Craiova are fani care scriu, editeaza si tiparesc program de meci pe cheltuiala lor. Asta e adevarul scris si pe acea "fituica" !

Like! In plus, acea "fituica" este programul de meci oficial care se presupune fie ca a fost distribuita o data cu biletele, fie ca a fost plasata pe toate scaunele stadionului de catre organizatori inaintea partidei. Popescul ala, ce-o fi el acolo, a dovedit ca este mai grobian si mai infect chiar si decat Gigi Becali daca s-a pretat la asa ceva. Am citit ca prostul asta a afirmat ca programele alea au fost concepute, editate, tiparite si distribuite de catre fanii lui Talpan, adica de catre tristii aia de la Sud si de la Nord. Pai bai amaratule, daca-ti fac talpanistii programele de meci si tu platesti pentru ele inseamna ca esti mai prost decat prevede legea! Iar daca vorbesti in ele de clone si alte alea e ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului. La ora actuala nu exista o CLONA mai clara si mai reala in fotbalul romanesc ca CSU Craiova, fapt atestat si lamurit definitiv de catre UEFA. Asistam la o alianta a clonelor impotriva realitatitalor; CSU Craiova (nascuta din tata PSD si mama Olguta) + CSA (nascuta din acelasi PSD si mama Talpan) = LOVE :))!

echilibrat
echilibrat  •  10 Aprilie 2017, 18:14
Postat de rumunek pe 10 Aprilie 2017, 15:52

Dar cand Avram era finul antrenorului CSU, iar Brandan făcea 5 faulturi de roșu, era importantă legătura sau nu? Fițuica nu este importantă, ca mai toate lucrurile create de Marcel Popescu. Atât îl duce pe el capul și de acum încolo e greu să așteptăm ceva mai bun de la el.

Acea "fituica" a fost creata si finantata 100 % de catre una dintre gruparile fanilor U Craiova. Intr-o tara in care "investitorii" platesc galeriile, U Craiova are fani care scriu, editeaza si tiparesc program de meci pe cheltuiala lor. Asta e adevarul scris si pe acea "fituica" !

ticbis
ticbis  •  10 Aprilie 2017, 17:32
Postat de observator_federal pe 10 Aprilie 2017, 16:23

Daca FC FCSB ar pierde un meci din cauza arbitrilor ar fi jale in massmedia, s-ar naste o noua legenda (precum cea cu "3 goluri anulate intr-un meci" - unele pe drept, zic destui, dar ce folos - folclorul FCSBist a preluat-o si isi face titlu de suferinta la orice ocazie, explicand ei ca doar astfel, Alibec, Budescu, Teixeira, Boldrin, Morais, Lung, Gaman, De Amorim si alt jucatori slabi ai antrenorului Sumudica au putut ajunge campioni ai Romaniei ... ), arbitrul ar fi demonizat si condamnat sa arbitreze in urmatorii ani doar victorii pentru FCFCSB. Dar nu se va mai intampla ca FCSB sa fie furata de arbitri ci, dimpotriva, "cadorisita" cu tot felul de atentii, ca si aseara. Se pregateste scrierea unei noi file glorioase in fotbalul romanesc, ajuns pe mana lacoma a patronului cu studii inalte, George Becali: un nou titlu de campioana a rOmeniei pentru Fotbal Club FaCeSpuneBecali. Bravo Gigi!

FCSB a pierdut foarte multe meciuri pe mana arbitrilor. Nu cred ca ar conta pentru tine prea mult faptul ca este prima si singura echipa din istoria fotbalului mondial careia i se anuleaza 3 (TREI) goluri valabile intr-un singur meci. Sumudica si nimicurile de teapa lui pe care-i adori tu de aia au castigat un titlu. De altfel, Dinamo e inventatoarea blaturilor in istoria fotbalului romanesc si creatoarea cooperativei. Daca nu ma crezi, intreaba-l pe Mircea Lucescu :))! FCSB va castiga titlul cu nr. 27, nu exista nicio echipa din Romania care sa-i puna probleme. Esti frustrat, dar n-am ce sa-ti fac!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close