FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fotbalistul din Liga 1 a refuzat-o pe FCSB și explică de ce: „Nu vreau să lucrez cu oameni precum Gigi Becali. Nu plec nicăieri!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2022 18:40 / Actualizat duminica, 21 august 2022 19:18

Întrebat la conferința de presă premergătoare meciului dintre Farul și FC Voluntari dacă a fost ofertat vreodată de FCSB, atacantul slovac Adam Nemec (36 de ani) a răspuns afirmativ și a oferit motivul pentru care i-a refuzat pe roș-albaștri: „Nu vreau să lucrez cu oameni precum Gigi Becali”.

  • Farul - FC Voluntari se va juca luni, 22 august, la ora 19:30. Partida va fi live pe GSP.ro și la TV pe PrimaSport 1, DigiSport 1, OrangeSport 1.

Din iulie 2021 la FC Voluntari, în trecut în două rânduri jucător la Dinamo, Adam Nemec a avut mai multe ocazii de a deveni jucătorul celor de la FCSB.

Afișe-șoc în Budapesta: Ungaria își arogă din succesele României la Mondialele de fotbal 1990 și 1998
UNGARIA
Afișe-șoc în Budapesta: Ungaria își arogă din succesele României la Mondialele de fotbal 1990 și 1998

Întrebat dacă a primit vreo ofertă de la FCSB, atacantul slovac a răspuns afirmativ. Nemec a precizat și motivul pentru care ar fi refuzat-o pe FCSB: stilul patronului Gigi Becali, care-și critică adesea jucătorii în spațiul public.

Adam Nemec a refuzat-o pe FCSB și explică de ce: „Nu vreau să lucrez cu oameni ca Gigi Becali”

„Am vorbit cu Thomas Neubert, m-a întrebat după meciul cu Steaua dacă sunt interesat să vin. I-am spus că am semnat deja cu Voluntari şi sunt fericit aici. Nu plec nicăieri! (n.r. - ultimul meci al lui Nemec cu FCSB a fost în mai 2022. Atunci nu era clar dacă Nemec va continua la Voluntari)

Aici am tot ce vreau, este aproape de casă. Îmi este confortabil, fac 10 minute să ajung până aici, la baza de antrenament. Nu am avut dubii în a rămâne aici.

Am mai avut oferte de la FCSB şi în trecut, dar cum am spus, patronul e cam ciudat. Nu vreau să lucrez cu oameni ca el. Să fie în fiecare zi la ştiri! Prefer un club mic ca Voluntari”, a declarat Nemec într-o conferință de presă de astăzi, potrivit PrimaSport.

Fotbalistul din Liga 1 a refuzat-o pe FCSB și explică de ce: „Nu vreau să lucrez cu oameni precum Gigi Becali. Nu plec nicăieri!”
Adam Nemec

Nemec, fotbalist cu 13 goluri în 43 de meciuri pentru prima reprezentativă a Slovaciei, a înscris de 9 ori în 42 de meciuri pentru FC Voluntari. 

A punctat inclusiv în FC Voluntari - FCSB 2-2, meci din penultima etapă a campionatului trecut, cu un rezultat care a făcut-o campioană pe CFR Cluj!

VIDEO » Cum vede Dumitru Dragomir returul confruntării FCSB - Viking

Mai multe știri din Liga 1: 

Ilie Poenaru a pierdut vestiarul » Jucătorii s-au săturat: „Ăsta cred că mă ia la mișto! Își bate joc de mine” + reacția antrenorului

Încă un antrenor din Liga 1, la un pas să fie demis » Flavius Stoican e favorit să-i ia locul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
tipsy
tipsy  •  22 August 2022, 21:50

Nemec e un jucator cu un CV bogat pentru Romania (ca doar la noi nu o sa vina nimeni care a jucat la echipe de top). Nu prea a mai avut FCSB jucatori cu asemenea CV, nu imi dau seama la ce nivel crede lumea ca joaca FCSB, este nivel de semiamatori. Also, Nemec are 7 trofee in palmares, FCSB n-a mai castigat ceva de prin anii 2000. Bravo lui, om serios pe care nu il intereseaza sa fie sclav la stapan pentru pentru bani.

istet10
istet10  •  22 August 2022, 18:47
Postat de 1ianuarie pe 22 August 2022, 15:40

MM,tu ești bă?!? Ai auzit vreodată de DEMNITATE? Ah uitasem, tu ești mereu cel mai deștept, tu știi ce gândesc și ce obiective au oamenii pe care îi cunoști din auzite! Ar fi indicat să nu mai pui mintea ta în capul altora, așa scapi și de faptul de a te face mereu de râs!!!

***. *** *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  22 August 2022, 18:46
Postat de fantasma pe 22 August 2022, 17:13

In mintea ta ăsta e mândru pt că îl refuză pe fariseul super-mândru? Când îți mai bubuie mintea de-astea, să ne dai câte o schijă pt colecție, vai de capu tău.

Daca asta pricepi .... Du-te linistit cu cei ca tine.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează