FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adevăratul motiv pentru care Dănciulescu nu mai prinde nici banca la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 noiembrie 2013 10:20

Ionel Dănciulescu nu mai prinde nici banca de rezerve la Dinamo, iar şefii clubului spun că el trebuie să joace rolul unui antrenor secund.

Dănuţ Lupu e convins că Flavius Stoican e obligat de conducere să nu-l folosească pe atacantul de 36 de ani.

"Cum se face că toţi antrenorii care au venit anul acesta la Dinamo nu l-au folosit pe Dănciulescu? De ce? Că nu vor antrenorii? Îmi e greu să cred lucrul ăsta. Dinamo se chinuie de doi ani de zile să-l dea afară pe Dănciulescu. I s-a propus şi vara asta să plece, el nu vrea. Nu cred că se procedează corect cu el", a spus Dănuţ Lupu pentru Dolce Sport.

Fostul mijlocaş al "cîinilor" nu crede în varianta ca Dănciulescu să plece de la Dinamo: "Nu cred că jucătorii pe care îi are Dinamo, mă refer în atac, sînt mai buni decît Dănciulescu. Thomas e mai bun ca Dănciulescu pentru că l-au adus alţii. Pînă nu vor înţelege că nu mai merge să băgăm jucătorii pe cunoştinţe, ci pe valoare, nu o să progresăm. Dănciulescu nu îşi va încheia cariera la alt club pentru că nu va pleca el".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Noiembrie 2013, 13:25

"...Adevaratul motiv..." e cel pe care il spune Lupu ?! El este la fel de frstrat ca si Ionut Chirila, pentru ca nici o conducere nu i-a chemat sa faca parte din staff-ul lui Dinamo, datorita caracterului de barfitoare si tate de sant !

blu3_sky
blu3_sky  •  02 Noiembrie 2013, 00:03

varsta nu conteaza...alt exemplu:MALDINI...dinamo e in reconstructie,dar inca nu au un varf la fel ca danciu si nici nu cred ca vor mai avea vreodata...cu expiratul ala de tucdean care nu stie sa faca un dribling in fata unui pusti de la rapid...si cu gunoaiele alea de atacanti pe care i-au adus de prin africa pe 10000 euro...asta e prostie...DANCIU NU MERITA UN ASTFEL DE TRATAMENT SI ESTE PESTE TOTI ATACANTII PE CARE II ARE DINAMO...MACAR EXPERIENTA PE CARE O ARE AR PUTEA AJUTA DINAMO IN RECONSTRUCTIE...DANCIU LA DINAMO E UN PANCU LA RAPID...CAND VREI RECONSTRUCTIE,ADUCI JUNIORI DE CALITATE,TINERE SPERANTE...EU UNUL MA BUCUR PT CE SE INTAMPLA LA DINAMO,SINCER NU JOACA NIK...FORTZA STEAUA!!!

paul_bobo
paul_bobo  •  01 Noiembrie 2013, 21:21

RESPECT Danciu....

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close