FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Adi Mutu îl înțelege pe Denis Alibec: „E un caracter de nota 10, dar ce face Dan Petrescu e altă mâncare de pește”

Adrian Mutu (42 de ani) a comentat excluderea lui Denis Alibec (30 de ani) din lotul campioanei CFR Cluj.
Adrian Mutu (42 de ani) a comentat excluderea lui Denis Alibec (30 de ani) din lotul campioanei CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 17:26 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 17:26

Adrian Mutu (42 de ani) a comentat excluderea lui Denis Alibec (30 de ani) din lotul campioanei CFR Cluj. 

  • Atacantul a plecat de pe banca de rezerve în minutul 70 al meciului cu Clinceni (2-0), fără să ceară permisiunea, nemulțumit că Dan Petrescu nu intenționează să îl trimită pe teren.
  • Alibec nu s-a mai întors de la vestiare, iar scuza de la final nu a fost mulțumitoare pentru conducerea campioanei: „Am avut nevoie la baie”.
  • GSP.ro a anunțat în exclusivitate că Alibec a fost exclus din lot de CFR. 

Adrian Mutu crede că discuțiile între antrenor și jucătorii importanți din lot sunt binevenite, când nu depășesc anumite limite. Deși spune că Denis Alibec este un „băiat de nota 10”, fostul selecționer al naționalei de tineret respectă decizia luată de Dan Petrescu. 

Ilie Dumitrescu nu-l menajează pe Denis Alibec, exclus din lot de Petrescu: „Nu poți să faci așa ceva”
CFR CLUJ
Ilie Dumitrescu nu-l menajează pe Denis Alibec, exclus din lot de Petrescu: „Nu poți să faci așa ceva”

Adrian Mutu: „Denis Alibec e un băiat de nota 10”

„Îl ştiu pe Denis foarte bine. Când eram manager la echipa naţională am avut mai multe discuţii cu el. E un caracter frumos, e un băiat de nota 10. Eu cred că discuţiile astea între el şi Dan Petrescu sunt normale, poate să emită pretenţiile astea pentru că e jucător de echipa naţională.

Ce face Dan e altă mâncare de peşte şi face ce doreşte. Îmi pare rău că a fost exclus din lot, dar Dan Petrescu ştie cel mai bine ce s-a întâmplat. Nu ai ce să îi spui că e antrenorul echipei, dar anumite discuţii sunt normale. Depinde cum le gestionezi”, a spus Adrian Mutu, potrivit Prosport

Așteptările sunt mai mari la Alibec. El trebuie să își ceară scuze pentru ce a făcut, după care să demonstreze la antrenament, să muncească foarte mult și să îi arate antrenorului că este o soluție. Așa s-a întâmplat și cu Debeljuh și Omrani. Cum să pleci de pe bancă? Ai o problemă, te duci repede, rezolvi... 

Nu ai cum.. Nu îți convine statutul ăsta, nu te simți confortabil, dar nu poți să faci așa ceva. În Anglia, în minutul 15, trebuie să ieși la încălzire. Chiar dacă nu intri, trebuie să ieși la încălzire
- Ilie Dumitrescu, despre ieșirea lui Denis Alibec

VIDEO Adrian Porumboiu despre Dan Petrescu: „Îmi pare rău că nu l-am avut la Vaslui. E cel mai bun antrenor român”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV Încă un scandal la CFR Cluj! S-au luat la bătaie de față cu Petrescu » Decizia luată de tehnician

MM Stoica, despre scandalul de la CFR Cluj cu Alibec: „Trebuie să îi știi «PIN-ul». Mi-a făcut și mie una”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  01 Decembrie 2021, 21:00

'Acum sau la vară vrem să ne întărim pentru că echipa nu a avut rezultatele dorite în cupele europene. Vrem să atacăm din nou grupele Champions League, acest vis frumos”, a declarat Bogdan Mara, ”Vrem să reglăm lucrurile în iarnă. Cu siguranță vom renunța la anumiți jucători, sunt mulți în afara listei. Vrem să ne și întărim. Nu vor fi aduși mulți jucători, dar urmărim, sunt câteva piste cu care suntem în discuție. Sunt mai multe posturi, urmărim pe toate posturile.",..sa auda si fececesebeii =))))in special cei trei de la gsp ,care scriu articole dupa ureche de 5 ani despre falimentul celei mai iubite echipe din Transilvania

Vezi toate comentariile (1)
Comentează