FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA

VIDEO Adi Mutu, despre marea temere a fanilor rapidiști pe final de sezon: „Mi-ar plăcea să jucăm cu FCSB cu titlul pe masă”

Adrian Mutu / Captură GSP Video
Adrian Mutu / Captură GSP Video

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 18:16 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 19:36

Adrian Mutu, tehnicianul Rapidului, a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, derby-ul cu CS Universitatea Craiova de luni, ora 20:30. „Briliantul” a vorbit și despre marea temere a fanilor: posibilitatea ca FCSB să sărbătorească titlul chiar în meciul direct cu giuleștenii din ultima etapă. 

În funcție de rezultatul partidei Farul - FCSB, meciul giuleștenilor din ultima etapă, contra rivalei de-o viață, ar putea deveni unul cu trofeul pe masă, existând posibilitatea ca roș-albaștrii să-și adjudece primul titlu după opt ani chiar în fața Rapidului. Mutu a vorbit despre acest scenariu în conferința de azi. 

Surprize „plantate” lângă gazon » Detaliul care le-a atras atenția celor de la FCSB la inspecția stadionului din Ovidiu
Farul - FCSB
Surprize „plantate” lângă gazon » Detaliul care le-a atras atenția celor de la FCSB la inspecția stadionului din Ovidiu

Adrian Mutu: „Dacă aș fi sigur că vom câștiga, mi-ar plăcea să jucăm cu FCSB cu titlul pe masă”

„Ne uităm la meci [la Farul - FCSB], normal. Nu susțin pe nimeni, nu am nicio preferință. Mă uit la meci pentru că-mi place fotbalul și sunt curios cum vor aborda cele două echipe acest meci.

Bineînțeles, ne interesează rezultatul, fiindcă în funcție de el vom fi implicați și noi în ultima etapă a sezonului. Normal că mă interesează meciul”, a spus Mutu. 

Întrebat dacă i-ar conveni ca echipa lui să fie implicată în bătălia pentru titlu din ultima etapă, „Briliantul” a spus:  

„Dacă aș fi sigur că voi câștiga, mi-ar plăcea ca meciul cu noi să fie cel de titlu. Dacă se va întâmpla acest lucru, probabil că stadionul va fi arhiplin, ceea ce va fi foarte frumos pentru cei implicați. E ocazia cea mai bună pentru a câștiga un meci, în fața a 55.000 de spectatori și alte milioane care urmăresc meciul din fața televizoarelor”. 

Adrian Mutu, înainte de Rapid - CSU Craiova: „Vrem să le facem o bucurie suporterilor”

Despre duelul de luni cu CS Universitatea, important în economia luptei pentru locul 4, Mutu a spus: 

„Ne așteaptă un meci important fiindcă e în joc locul 4. Dacă am câștiga ambele partide, am și obține această poziție. Cât ne va ajuta acest loc 4 vom vedea pe viitor, dar important e să ne câștigăm noi meciurile. Va fi alt meci față de cel din tur, când am fost condiționați de eliminarea lui Cotache din minutul 13. 

N-am putut rezista în nouă oameni de câmp având în vedere forța pe care o are Craiova. Dar acum jucăm acasă, în fața propriilor suporteri, și vrem să le facem o bucurie. Va trebui să fim montați 100% și să ne facem jocul”, a spus Mutu, la conferința de presă de duminică după-amiază.

Mutu: „Dinamo are șansa ei la baraj”

În final, Mutu a vorbit și despre ultimele evenimente din Liga 2 și meciul pe care Dinamo-l va juca la baraj în compania lui FC Argeș, un duel între două dintre fostele echipe ale „Briliantului”.

„Poli Iași și Oțelul trebuie felicitate. Leo Grozavu și Dorinel merită felicitați, au avut un sezon complicat. Au promovat două echipe de tradiție, e important pentru fotbalul românesc.

Dinamo? Dinamo are șansa ei, chiar dacă de-a lungul timpului echipele din Liga 1 au avut câștig de cauză la meciurile de baraj. Nu se știe niciodată. Dar, de obicei, prima șansă o au echipele din Liga 1”. 

VIDEO Toate informațiile înaintea duelului Rapid - CSU Craiova

Citește și alte știri despre Rapid: 

Prima plecare a verii de la Rapid: „A participat astăzi la ultimul antrenament”

Rapid a făcut primul transfer al verii! Internațional român a fost prezentat + Prima reacție a jucătorului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
viktorrush
viktorrush  •  27 Mai 2023, 17:29
Postat de maradona79 pe 21 Mai 2023, 23:16

Chiar asa, băiete?! Ce faci, cum te mai simți?! Cum e frustrarea aia din gat?!

nicio frutare. ,vitan barzesti si clona csa tot in liga a 2-a si kfr tot in spatele stelei. tel indeplinit.

1ianuarie
1ianuarie  •  22 Mai 2023, 01:42
Postat de ktha pe 21 Mai 2023, 22:02

Sa născut STELIST,a crescut cu Steaua în suflet,viața la dus la rivale,știe el ce știe. STEAUA CAMPIOANĂ!.

Nu vă mai faceți bine voi aștia, visătorii.

maradona79
maradona79  •  21 Mai 2023, 23:16
Postat de viktorrush pe 21 Mai 2023, 20:02

septare,vezi ca luati 10-0 de la Steaua din liga 1 in ultima etapa.

Chiar asa, băiete?! Ce faci, cum te mai simți?! Cum e frustrarea aia din gat?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează