FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

FOTO Surprize „plantate” lângă gazon » Detaliul care le-a atras atenția celor de la FCSB la inspecția stadionului din Ovidiu

Artificii instalate lângă gazonul de la Ovidiu
Artificii instalate lângă gazonul de la Ovidiu

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 15:53 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 17:31

Farul Constanța poate deveni în această seară noua campioană a României dacă o învinge pe FCSB. 

  • Farul - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1. 

Oamenii lui Hagi au făcut pregătirile în culise pentru sărbătorirea titlului. Ca să nu fie luați prin surprindere, cei de la Farul au adus deja artificii la stadion!

Acestea au fost deja montate la marginea terenului: mai trebuie ca scorul să-i ajute pe fariști să le poată utiliza și să înceapă petrecerea! 

Surprize „plantate” lângă gazon » Detaliul care le-a atras atenția celor de la FCSB la inspecția stadionului din Ovidiu
Artificiile sunt pregătite la Ovidiu

În cazul în care nu vor bate azi FCSB, titlul se va decide în ultima etapă, când, la Farul va juca la Cluj cu CFR, iar FCSB va juca cu Rapid. 

Dilemă la Constanța: sărbătoresc primul sau al doilea titlu? Poziția FRF: „Ar fi al doilea titlu pentru Farul”

Galeria Farului și-a făcut apariția la antrenamentul dobrogenilor de dinaintea partidei cu FCSB. „Regele” a fost încântat de boostul de motivație de care au avut parte Mazilu&Co. și s-a băgat la o miuță cu elevii lui.

Numai că, printre scandările fanilor, a apărut și un banner cu mesajul „Spre primul titlu”, titrare preluată și de club pentru postarea de pe contul oficial de YouTube.

În 2021, Viitorul s-a unit cu Farul. Pe site-ul clubului, titlul din 2017 a fost păstrat, la fel ca Supercupa și Cupa obținute în stagiunea 2018/19. Inclusiv Federația Română de Fotbal consideră că Farul ar câștiga în acest an al doilea titlu din istorie.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE DERBY-UL FARUL - FCSB: 

Toți ochii sunt pe Farul - FCSB: „Gigi Becali nu face permanent echipa! Știu din surse”

Confuzie înainte de Farul - FCSB » Nici dobrogenii nu știu ce palmares au

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
hristo33
hristo33  •  21 Mai 2023, 22:51
Postat de contrabas3 pe 21 Mai 2023, 19:49

Hahaha. :) Meciul ăsta o să fie mai ușor pentru FCSB decât i-a fost lui Hagi cu 7apid. Patru goluri dă Steaua azi.

tare prost esti ba.

dr.jivago
dr.jivago  •  21 Mai 2023, 21:48

Cat de inconsecventi sunt trolii care zgaraie tastatura , cand li se umezesc ochii afland ca struto camila viitorul-farul va intalni doar juniori la meciul viitor, nu -i mai acuza de omenie! Ca sa nu mai zic de burlan si sleahta lui ,care deja s-au cazat la Iaki , ptr a sarbatori manevra ( sa o deposedeze pe Steaua a nu stiu cata oara de titlu), la botul calului... Smecheriile astea ieftine ,sunt prea de la tara, sa depozitezi artificiile la marginea terenului ,ptr a prosti si inhiba copiii! Ma mir ca MM ul a inghitit galusca de prune.. Dar s-ar putea si cred cu hotarare, ca manevrele astea de satuc de Ovidiu s-ar putea sa-i plesneasca tocmai pe bobocii rejilui...Jucatorii Stelei sunt de calibru , nu se emotioneaza la toate actiinile puerile si de Gogâlea ...de Ovidiu.. Aferim!

dr.jivago
dr.jivago  •  21 Mai 2023, 20:51

Cat despre federatia comicilor ... ai impresia ca Burlan si soferii lui bodescu si visan filmeaza ptr BD la munte si ... la mare...:))) Cum sa spui ca e al doilea titlu ptr Farul? Deci, Steaua de acum a lui Becali a luat Cupa Campionilor la Sevilla? Ce servilism gretos ...Si ura maladiva la adresa Stelei..Dar bunul Dumnezeu va face dreptate ptr toata suflarea Stelei, ptr toti copiii din echipa... Doamne ajuta!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close