FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Fotbalistul Rapidului pe care Mutu îl propune titular la națională: „E cel mai constant” + ce spune înainte de meciul cu Mioveni

Horațiu Moldovan, propus de Adi Mutu titular în poarta naționalei României
Foto: Imago
Horațiu Moldovan, propus de Adi Mutu titular în poarta naționalei României Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 19:34 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 20:28

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul celor de la Rapid, a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu CS Mioveni, din etapa #11 a Ligii 1. 

Întrebat înaintea meciurilor naționalei din Liga Națiunilor, împotriva celor de la Finlanda și Bosnia, pe cine ar vedea titular în echipa României, de la Rapid, Mutu a afirmat că Horațiu Moldovan ar trebui să fie prima alegere a lui Edi Iordănescu pentru postul de portar. 

Cum se simte Mutu după operația pe care a suferit-o: „Toți trebuie să facem un sacrificiu și acum a fost rândul meu”
RAPID
Cum se simte Mutu după operația pe care a suferit-o: „Toți trebuie să facem un sacrificiu și acum a fost rândul meu”

Adrian Mutu: „Constanța cea mai mare o are Moldovan”

„Normal că îl văd titular, e portarul echipei noastre. Are o perioadă îndelungată de când e la nivel înalt. Nu sunt eu în măsură să iau aceste decizii, le ia Edi. 

Dar, uitându-ne la portarii care au fost convocați, constanța cea mai mare o are Moldovan. E un candidat, dar Edi va decide pe cine titularizează”, a declarat Adrian Mutu la conferința de presă.

Mutu, înainte de Rapid - CS Mioveni

Antrenorul a prefațat și duelul de sâmbătă, împotriva celor de la Mioveni. 

„Ne așteaptă un meci dificil, jucăm cu o echipă care se apără foarte bine și e foarte bună pe contraatac. Au peste 10 contraatacuri pe meci de când a venit Flavius Stoican. Este un meci în care trebuie să fim foarte concentrați și trebuie să muncim foarte mult pentru a câștiga. 

Am am analizat ultimele două meciuri, când au schimbat sistemul și au revenit la 3 fundași centrali. Au făcut un meci de muncă, foarte bun, cu Sepsi și au reușit să câștige. 

Au pierdut într-adevăr cu U Cluj, dar au făcut un meci bun. Așa că ne așteaptă un meci dificil, în care trebuie să muncim foarte mult pentru a-i desface și trebuie să fim concentrați, pentru a nu fi surprinși pe contraatac”, a spus Mutu.

Avem nevoie de constanță în rezultate bune. Am avut un eșec meciul trecut, un meci ciudat pentru noi. Am trecut peste și mergem înainte.Trebuie să demonstrăm că avem forță mentală și să continuăm să câștigăm. 

Când o să avem ca obiectiv câștigarea campionatului, atunci vom vorbi de titlu. Obiectivul Rapidului rămâne play-off-ul și câștigarea Cupei României

- Adrian Mutu, antrenor Rapid

Adrian Mutu, despre meciurile celor de la CFR și FCSB în Conference League

„Din meciul CFR-ului am văzut doar ultimele 20 de minute. CFR merita mai mult, a avut și un penalty, după părerea mea. În partea cealaltă a fost un meci echilibrat, ambele au avut ocazia să câștige. 

Nu m-am uitat pe clasamentul lor, dar atât timp cât au șanse matematice, atunci se pot califica din grupe”, a mai precizat tehnicianul.

VIDEO Victor Angelescu a justificat venirea lui Luckassen la Rapid: „Aveam nevoie de încă un atacant”

Citește și alte știri de actualitate: 

Demisia lui Dan Petrescu, cerută în direct: „Toată lumea pare sătulă acolo. Fă pasul!”
CFR Cluj
Demisia lui Dan Petrescu, cerută în direct: „Toată lumea pare sătulă acolo. Fă pasul!”
Pieton cu banderolă! Prestație îngrijorătoare a lui Tavi Popescu în meciul cu Anderlecht
fcsb - anderlecht 0-0
Pieton cu banderolă! Prestație îngrijorătoare a lui Tavi Popescu în meciul cu Anderlecht

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ucluj2011
ucluj2011  •  17 Septembrie 2022, 08:49

Dacă nici acum Moldovan nu este titular , asta înseamnă rea voință din ăartea lui Iordănescu și înseamnă că iar se fac jocurile pentru anumite cluburi și impresari. Terminați odată pentru totdeauna cu bisericuțele și convocați fotbaliștii PE MERIT nu pe pile și interese , că de asta am ajuns unde am ajuns.

miki123
miki123  •  17 Septembrie 2022, 08:13
Postat de emil1986 pe 16 Septembrie 2022, 21:03

Daca vrea sa fie demis cat mai repede, Iordanescu jr. sa se ia dupa Mutu si sa-l convoace pe gaferul Moldovan la nationala.

Băi "***", tu ești un fîcîsî.bist nefericit frustrat și un postac gigist! Ești penibil(era să scriu prost) rău de tot!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supereduardo10
supereduardo10  •  16 Septembrie 2022, 23:19

Moldovan e cel mai bun in acest moment. Restu sunt de duzina dar ne-am obisnuit cu nea Iordanescu :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează