FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adi Petre, cel mai slab și când FCSB bate cu 3-0 » Cifrele InStat spun totul despre randamentul atacantului

FCSB a câștigat categoric împotriva lui FC Argeș, 3-0, în etapa cu numărul 4 din Liga 1, însă nu toți jucătorii roș-albaștrilor au strălucit +22   FOTO
FCSB a câștigat categoric împotriva lui FC Argeș, 3-0, în etapa cu numărul 4 din Liga 1, însă nu toți jucătorii roș-albaștrilor au strălucit

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2020 18:57 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 00:16

FCSB a câștigat categoric împotriva lui FC Argeș, 3-0, în etapa cu numărul 4 din Liga 1, însă nu toți fotbaliștii roș-albaștrilor au strălucit. Adrian Petre (22 de ani), titular pentru prima dată în acest sezon, a prestat un joc modest, așa cum arată și cifrele InStat.

De nevoie, întrucât Sergiu Buș și Florinel Coman - obișnuiți ai primului „11” - au fost indisponibili, FCSB a apelat la Petre în partida cu Argeș de la Giurgiu.

Atacantul nu a ieșit cu nimic în evidență, iar la pauză a fost schimbat de Toni Petrea, aflat în carantină, cu Ovidiu Horșia, așa cum a recunoscut Pintilii, delegatul echipei, după finalul meciului: „Antrenorul a făcut schimbările, mi le-a transmis prin telefon. Dacă le gândeam eu, le făceam altfel”.

Monitorizarea InStat confirmă evoluția fără reușite a lui Petre.

Cei mai slabi jucători de la FCSB în duelul cu FC Argeș, 3-0

JucătorIndice InStat
1. Petre180
2. Horșia202
3. Ardelean212
4. Pantea216
5. Simion222
  • Indexul InStat constituie o evaluare, ca medie, după toate criteriile relevante pentru prestația unei echipe. Printre capitolele luate în calcul: goluri marcate, șuturi la și pe poartă, pase, dueluri în atac și în defensivă, baloane recuperate, driblinguri, centrări etc.

0 șuturila poartă a trimis Adrian Petre în confruntarea cu piteștenii

5a fost nota primită de Petre în Gazeta Sporturilor după confruntarea cu FC Argeș

FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
+18 FOTO

Nu mai e dorit la FCSB

În duelul cu Backa Topola din turul 2 preliminar Europa League, Petre a marcat un gol și a transformat o lovitură de la 11 metri.

A doua zi, a fost criticat de Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB: „I s-a atras atenția de către antrenor. Era ultimul la toți parametrii, nu se antrena așa cum trebuia. Noi discutăm mereu. Jucasem trei meciuri, câștigasem cu 3-0 fiecare partidă și lumea întreba de ce nu joacă Adi Petre. El trebuie să demonstreze la antrenamente. Nu-s mulțumit de cum a jucat”.

Adrian Petre la FCSB:

  • a fost transferat în luna februarie de la Esbjerg (Danemarca) 
  • a evoluat în 13 meciuri de 10 ori a fost titular, dar niciodată integralist 
  • în 8 partide a bifat câte 45 de minute 
  • a marcat două goluri: unul în campionat, unul în Cupa României

800.000 €este cota de piață a lui Petre, conform portalului de specialitate Transfermarkt

VIDEO GSP LIVE Florin Bratu: „Straton a greșit când a spus că FCSB este cel mai mare club din România”

Citește mai multe știri despre FCSB:

VIDEO EXCLUSIV Cătălin Straton, criticat la GSP LIVE de un fost antrenor de la Dinamo: „A zis-o din frustrare!” » MM Stoica l-a taxat imediat: „Ai încheiat perfect micul și nervosul tău discurs matinal”

Ce se întâmplă cu Florinel Coman » Mihai Stoica, detalii îngrijorătoare de ultimă oră

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
adriann_
adriann_  •  22 Septembrie 2020, 09:39
Postat de Sorin Sfetcovici pe 22 Septembrie 2020, 00:38

cifrele spun tot, dar pentru ziaristi tot becali este ***.... A transformat FCSB (Steaua) in pepiniera nationalei Romaniei, pe banii lui. Ca stelist nu-mi covine ca nu o sa mai castigam campionate pana nu .... sau intra din nou la puscarie, dar pentru efortul lui merita respectat

Becali a folosit Nationala pe post de galantar unde sa vanda jucatori pe care (conform propriei declaratii) ii "vopseste". De cand a intrat infractorul asta in fotbal nu ne-am mai calificat la vreun turneu final al CM.

171875491077582
Costel Chelaru  •  22 Septembrie 2020, 09:36
Postat de Sorin Sfetcovici pe 22 Septembrie 2020, 00:38

cifrele spun tot, dar pentru ziaristi tot becali este ***.... A transformat FCSB (Steaua) in pepiniera nationalei Romaniei, pe banii lui. Ca stelist nu-mi covine ca nu o sa mai castigam campionate pana nu .... sau intra din nou la puscarie, dar pentru efortul lui merita respectat

Nu mai poate el de Narionala Romaniei..el stie ca le poate creste cota jucand la nationala, asa incat sa ceara cat mai mult. Nu merita nici un respect, e un ahtiat dupa bani

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  22 Septembrie 2020, 08:39

Pai la ce tratament a primit pana acum din partea clubului, imblanzitorul de Maybach-uri cu ranga, sa zica merci ca nu-l vede mergend pe teren.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează