FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Cătălin Straton, criticat la GSP LIVE de un fost antrenor de la Dinamo: „A zis-o din frustrare!” » MM Stoica l-a taxat imediat: „Ai încheiat perfect micul și nervosul tău discurs matinal”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 13:56 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 17:19

Florin Bratu (40 de ani) a fost prezent la GSP LIVE și a analizat transferul portarului Cătălin Straton (30 de ani), de la Dinamo la FCSB.

Fostul atacant l-a certat pe goalkeeper pentru declarația dată după debutul la FCSB (n.r- „Steaua este cea mai bună echipă, aici e cel mai bun grup din România. Mă bucur mult că am ajuns la Steaua”) și spune că el nu ar accepta să antreneze la echipa roș-albastră.

VIDEO Florin Bratu: „Straton a greșit când a spus că FCSB este cel mai mare club din România”

„Cătălin Straton are experiență datorită vârstei. În trecut, nu apărea la echipele la care fost, dar la Dinamo a arătat că poate fi o soluție. Acum s-a dus la FCSB... La Steaua s-a dus? Noi îi zicem FCSB. A dat o declarație nefericită, că e cel mai mare club. 

Probabil a făcut-o din frustrare sau răutate. A fost la un club ca Dinamo și nu trebuia dată. Eu am spus că nu o să antrenez la Steaua. Și dacă mă sună nu antrenez! Să crezi asta”, a declarat Florin Bratu la GSP LVE.

Mihai Stoica, replică acidă

Mihai Stoica a văzut declarația dată de antrenorul Concordiei Chiajna și l-a taxat pe acesta printr-un mesaj postat pe Facebook.

„Florin Bratu îl ceartă pe Straton. Zice așa: «A dat o declarație nefericită că FCSB e cel mai mare club, aici probabil din frustrare, din răutate. Pentru că a fost la un club ca Dinamo până acum o săptămână, trebuia să nu o facă. Și eu am spus că nu o să antrenez niciodată la Steaua. Și dacă mă sună, nu o să antrenez».

Zic și eu așa: «Nu te sună! Deci ai încheiat perfect micul și nervosul tău discurs matinal. Nu o să antrenezi»”, a fost mesajul lui MM Stoica.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mihai Stoica, entuziasmat de transferul lui Straton: „A fost mană cerească!” » Cum îl apară pe portar: „Doar boul e consecvent”

Mihai Stoica, replică acidă pentru Ciprian Marica: „Cum poate fi deranjat?! Poate nu știa asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
spion_kop
spion_kop  •  22 Septembrie 2020, 11:13

imi amintesc de vtemurile cind *** ***)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1731885997060900
Niculae Petre  •  22 Septembrie 2020, 06:48

La cata prostie este in capul acestui antrenor de 2 bani numit Bratu nici nu ma mira ca debiteaza asemenea perle.Sunt curios cat il mai tine si Chiajna antrenor.

creeperno
creeperno  •  21 Septembrie 2020, 23:03

Vreau sa aiba echipa buna fcsb in meciul cu noi astfel incat victoria sa fie cu adevarat victorie

Vezi toate comentariile (17)
Comentează