FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mihai Stoica, replică acidă pentru Ciprian Marica: „Cum poate fi deranjat?! Poate nu știa asta”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 12:22 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 13:23

Mihai Stoica a reacționat prompt și i-a dat replica lui Ciprian Marica, finanțatorul Farului, care s-a arătat deranjat de atitudinea celor de la FCSB.

Marica s-a declarat nemulțumit de faptul că FCSB l-a rechemat pe fundașul Ștefan Cană (20 de ani), care era împrumutat la echipa din Liga 2. MM Stoica a explicat că l-a readus pe jucător pentru că nu era folosit la formația lui Ianis Zicu.

„Putea să fie deranjat dacă era titular. Dar el era rezverva lui Leca, care juca fundaș dreapta. Cană nu a jucat anul ăsta. Cei de la Farul nu contau pe el. Dacă evolua, bineînțeles că nu era OK să îl luăm. Nu era normal.

Noi l-am împrumutat ca el să joace. Alt motiv nu aveam.  Nu înțeleg. Poate Marica nu știa că el nu joacă. Cum poate fi deranjat pentru că am luat rezerva de la Farul ca să joace în Liga 1? Chiar vorbeam ieri cu el și îi ziceam «Parcă e mai bine să fii titular la Steaua în Liga 1 decât rezervă de fundaș dreapta la Farul»”, a declarat Mihai Stoica la ProX.

Cană: 55 de minute în 6 luni 

Ștefan Cană fusese împrumutat la Farul în 2019, iar în această vară s-a prelungit înțelegerea. Stoperul care a împlinit 20 de ani luna trecută e văzut ca o variantă pentru centrul defensivei, după ce aproape toate variantele pentru acest post au devenit indisponibile: Miron și Cristea au coronavirus, Nedelcu, Filip și Soiledis sunt accidentaţi. Singurul care e valid e Briceag. Totuși, spre deosebire de Straton, Cană a jucat extrem de puţin în ultima vreme. În tricoul Farului are bifate doar 55 de minute în ultimele 6 luni și jumătate. Ultimul meci în care a fost titular a fost și ultimul în care a evoluat înainte de pandemie, pe 7 martie.

VIDEO Mihai Pintilii: „Petrea schimbările îmi transmite. Prin telefon, normal, dacă Petrea e în pat"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mihai Stoica, entuziasmat de transferul lui Straton: „A fost mană cerească!” » Cum îl apară pe portar: „Doar boul e consecvent”

Noua achiziție făcută de FCSB l-a impresionat deja pe Duckadam: „Cred că e unul dintre cele mai bune transferuri”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  21 Septembrie 2020, 14:05

"replică acidă" ??? Articol de GSP = valoare zero

1948forever
1948forever  •  21 Septembrie 2020, 14:03

ia acidul cu o baza bai radule ca ti-a ramas pe limba

radu876
radu876  •  21 Septembrie 2020, 13:40

mai acid de atât nu se poa'! parafrazând tricoul negru de roacăr: no stoica no acidity

Vezi toate comentariile (3)
Comentează