FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Out de la FCSB?! Primul jucător la care Becali poate renunța după transferul lui Buș

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 12:21 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 12:37

Gigi Becali a făcut al doilea transfer la FCSB și l-a adus pe atacantul Sergiu Buș (27 de ani). Acest transfer i-ar putea fi „fatal” lui Adi Petre (22 de ani).

Patronul FCSB îl urmărea de mai multă vreme pe vârful care a fost ultima dată la Gaz Metan, oferind 500.000 de euro pentru el în iarnă. Acum, Gigi l-a adus gratis, iar transferul lui ar putea coincide cu îndepărtarea lui Adi Petre de la FCSB.

Clientul preferat al lui Gigi Becali

Adus în iarnă de la Esbjerg, pentru 800.000 de euro, bani pe care FCSB încă nu i-a achitat, Adi Petre nu l-a impresionat pe Gigi Becali. Vârful a marcat două goluri, unul din penalty și unul în Cupă, cu Dinamo, în 10 meciuri și a fost criticat constant de patronul FCSB. 

Chiar și după ce a marcat golul victoriei în returul cu Dinamo, Gigi l-a ironizat pe Adi Petre. „Golul lui Petre a fost un gol... cel mai frumos, cel mai dificil de dat!”, spunea Becali. 

Petre a semnat în februarie un contract pe un an și patru luni, iar, recent, Gigi Becali declara că se bucură că nu a făcut un contract pe o perioadă mai mare, semn că Adi Petre poate fi la ultimele meciuri la FCSB. 

17.000 de eurocâștigă Petre pe lună la FCSB

Cum Adi Petre va intra în iarnă în ultimele 6 luni de contract cu FCSB și poate semna cu orice echipă, sunt foarte mari șansele ca vârful să fie vândut în această vară.

A fost schimbat mereu

Gazeta Sporturilor a prezentat azi o analiză a meciurilor jucate de Adi Petre la FCSB. Atacantul a fost schimbat la pauză în toate cele patru meciuri din Liga 1, când scorul era favorabil echipei roș-albastre, iar FCSB a terminat meciul în genunchi.

5 goluriîn 15 meciuri are Petre în echipa națională de tineret, pentru care a jucat în 3 meciuri și la Euro 2019 și a și înscris un gol cu Croația

A jucat 470 de minute

 De când a venit la FCSB și până în acest moment, Petre a fost schimbat în toate meciurile, în care a început ca titular, înainte de final. Are disputate 7 jocuri de campionat și 3 în Cupa României, însă a ajuns abia la 470 de minute bifate, ceea ce înseamnă o medie cam cât o repriză pentru fiecare confruntare în parte. 

În afară de Adi Petre, FCSB nu mai are niciun atacant de meserie în lot. Ca număr 9, FCSB i-a mai folosit în acest sezon pe Florinel Coman, Florin Tănase și Cristian Dumitru.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, atac la patronul Craiovei: „Băi, domnul Rotaru, nu te atingi nici de unghia mea mică!”

Atenție, începe calvarul! » Cum se simțeau jucătorii după un antrenament cu Neubert: „Oprește, mi-e rău, îmi vine să vomit!” + „În Anglia nu lucram nici la 80% din ce făceam cu Tommy la Steaua”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
154899732867071
Paul Cristian Anton  •  14 Iulie 2020, 15:26
Postat de Constantin Rusanda pe 14 Iulie 2020, 13:17

Pentru toți care comentează cum că ar fi nevoie de amândoi. Voi chiar nu știți despre ce echipă (personaj) se vorbește aici? Când a fost ultima oară, când acest club a fost tratat profesionist ?

Sa le explice careva astora de maraie cum ca Steaua nu este FCSB,ca de fapt Steaua din liga a 4 a este FC REGAL BUCURESTI...Armata nu a inintat o echipa de fotbal,a cumparat o din banii publici si i a schimbat ,prin manevre si spagi,denumirea i Steaua Bucuresti..

154899732867071
Paul Cristian Anton  •  14 Iulie 2020, 15:22

Cuplu de atacanti ca Adi Petrea si Sergiu Bus si ar dorii orice echipa cu pretentii..Lasati sa joace impreuna ,vor fi extraordinari..Dar ciobanul deja il distruge pe Petrea...pacat de jucator..

1584579028296353
Gabriel Usurelu  •  14 Iulie 2020, 14:56
Postat de caesarone pe 14 Iulie 2020, 13:11

Bagati voi repede batul prin gard! Are nevoie de amandoi, nu mai presupuneti voi aiurea...o echipa precum Steaua nu poate sa stea intr-un singur atacant!

ce steaua ba, e fotbal club fcsb s.a., ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează