FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Adi Popa s-a întors în Liga 1! Cu ce echipă s-a înțeles „Motoreta”

Adi Popa (în albastru), la FC Voluntari
Adi Popa (în albastru), la FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 15:36 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 15:52

Adi Popa (32 de ani) s-a înțeles cu Academica Clinceni, echipa de pe locul 5 în Liga 1.

Informația a fost dezvăluită de jurnalistul Dan Filoti în cadrul emisiunii „Liga DigiSport”: „Legiunea stelistă de la Clinceni se mărește, fiindcă și Adi Popa se alătură începând de astăzi grupului deja existent acolo”.

Adi Popa, la Academica Clinceni

„Gașca” de jucători trecuți pe la FCSB care evoluează în prezent la Academica Clinceni a ajuns astfel să aibă 5 membri. Sub comanda lui Ilie Poenaru se mai află Raul Rusescu, Cristian Tănase, Paul Pîrvulescu și Florin Gardoș, toți campioni cu FCSB cel puțin de două ori.

Ultima dată, Adi Popa a fost ultima dată legitimat la FC Voluntari, pentru care a evoluat două luni, între octombrie și decembrie 2020. „Motoreta” a adunat 7 meciuri, două goluri și o pasă de gol în acest sezon de Liga 1.

Adi Popa s-a pregătit în acest început de an alături de Academica Clinceni. Mijlocașul nu a dorit să își piardă forma fizică în timp ce aștepta o ofertă din străinătate, dar mutarea în afara României nu a ajuns să se concretizeze, iar triplul-campion cu FCSB a ales să rămână oficial alături de echipa din Clinceni.

500.000 euroeste cota de piață a lui Adi Popa, potrivit Transfermarkt

11este numărul de echipe din CV-ul lui Adi Popa. Acesta a mai jucat la CS Buftea, Politehnica Timișoara, Gloria Buzău, U Cluj, Concordia, FCSB, Reading, Taawon, Ludogorets și FC Voluntari

VIDEO. Adi Popa a vorbit despre greutățile întâmpinate la Reading: „Aveam antrenamente doar cu mingea, erau prea intense și n-am făcut față”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Se întorc Nicolae Badea și Cristi Borcea la Dinamo? Victor Becali: „Eu asta știu”

Fanii lui Dinamo anunță că l-au convins și pe Janusz Gol să accepte mai puțini bani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează