FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Adio, CFR Cluj! Dan Petrescu, în pole-position să semneze cu o echipă din Arabia Saudită + cine ar putea fi înlocuitorul său

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 13:31 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 14:15

Dan Petrescu și CFR Cluj sunt la un pas să „divorțeze”, iar momentul ar putea interveni până la finalul acestei săptămâni. Gazeta Sporturilor a aflat că „Bursucul” e la un pas să bată palma cu saudiții de la Al Nasr

Petrescu, care a intrat într-un conflict ce pare iremediabil cu oficialii campioanei, a recunoscut că e asaltat cu oferte din străinătate. Iar tehnicianul votat antrenorul anului în Ancheta GSP de anul trecut nu minte! Acesta se află în negocieri foarte avansate cu Al Nasr, grupare cu care ar putea semna zilele viitoare.

Arabii sunt dispuși să plătească două milioane de euro CFR-ului, clauza uriașă pe care tehnicianul de 53 de ani o are stipulată în contract și despre care GSP a scris încă din 2019.

Al Nasr îl vrea pe Dan Petrescu

GSP.ro a scris încă de săptămâna trecută că Al Nasr, din Arabia Saudită, e formația cea mai interesată de angajarea lui Petrescu. 

Rivala lui Al Hilal și a lui Răzvan Lucescu în stagiunea trecută, Nasr are un sezon dezastruos, se află pe locul al 14-lea, în zona de retrogradare, în condițiile în care obiectivul echipei fusese câștigarea campionatului. 

„Al Nasr e un club bogat, i-ar putea plăti lui Petrescu un salariu de până la 3 milioane de euro anual, cu tot cu sumele alocate pentru alți membri ai staff-ului tehnic”, explică un agent care cunoaște foarte bine situația din fotbalul saudit.

Neluțu Varga, relație tot mai rece cu Dan Petrescu

În interiorul grupării din Gruia mocnește un război de proporții. La cel mai înalt nivel. Între cei mai importanți doi oameni din club. Patronul Neluțu Varga și antrenorul Dan Petrescu. Finanțatorul le-a dezvăluit celor din preajma sa că antrenorul s-a îmbogățit în ultimii 2 ani la CFR și că n-ar avea dreptul să se plângă.

„Dacă e supărat că nu s-au investit bani, atunci să spună public și câți bani a încasat în 2019 și 2020! Cred că dacă punem salariul și toate primele, de Europa și toate celelalte bonusuri, ajunge la vreo 2,5 milioane de euro”.

PERFORMANȚELE LUI DAN PETRESCU LA CFR CLUJ

  • a câștigat 3 titluri de campion
  • s-a calificat de două ori în grupele Europa League
  • a dus echipa în primăvara europeană în sezonul precedent, unde CFR a fost eliminată de Sevilla

Edi Iordănescu stă la pândă

Care va fi soarta CFR-ului fără „arhitectul” marilor performanțe din ultimii 3 ani? Deocamdată, ecuația prezintă multe necunoscute, însă unul dintre antrenorii care așteaptă să fie sunat de ardeleni e Edi Iordănescu, cel care i-a mai pregătit pe „feroviari” în sezonul 2018-2019. 

Momentan, fiul lui Anghel Iordănescu se află într-un „șah etern” cu Astra Giurgiu. Tehnicianul urmărește meciurile echipei lui Ioan Niculae din tribune, dirijează toate schimbările, dar ezită să facă pasul decisiv și să coboare în iarbă. 

Adio, CFR Cluj! Dan Petrescu, în pole-position să semneze cu o echipă din Arabia Saudită + cine ar putea fi înlocuitorul său

El se află într-o relație excelentă cu Marian Copilu - personaj cu o influență incontestailă la CFR Cluj - și speră să mai primească o șansă din partea conducerii clujenilor. În 2018, Edi a debutat furtunos în „Gruia”, câștigând Supercupa, dar a fost demis câteva săptămâni mai târziu după eșecul cu Malmo, scor 0-1, din preliminariile Ligii Campionilor.

Meciurile lui Edi Iordănescu la CFR Cluj au fost următoarele:

  • 1-0 cu Craiova în Supercupă;
  • 1-1 cu Botoșani în Liga 1;
  • 0-1 cu Malmo în preliminariile Ligii Campionilor

VIDEO Răzvan Lucescu: „Dan Petrescu nu se poate controla!” + Adevăratul motiv pentru care CFR Cluj a câștigat campionatul trei ani la rând

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu, anunț crucial despre viitorul său: „Am muncit trei ani şi jumătate aici, n-aş vrea să plec cu scandal, dar avem o problemă majoră”

Jucătorii lui Dan Petrescu sunt la capătul puterilor: „Eu sunt foarte obosit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  09 Noiembrie 2020, 20:17

Un las care nu va pleca in cazul in care va reveni pe primul loc . Acum cauta raca cu toti conducerea clubului sau jucatori ptr a masca neputinta

daniaania
daniaania  •  09 Noiembrie 2020, 16:49

Edi ii baiat bun dar ca antrenor ii slab, daca oficialii CFR ne vor in play-out, sa-l aduca.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  09 Noiembrie 2020, 15:48

Un las care nu va pleca in cazul in care va reveni pe primul loc . Acum cauta raca cu toti conducerea clubului sau jucatori ptr a masca neputinta

Vezi toate comentariile (24)
Comentează