FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Adrian Cristea îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali: „Octavian Popescu are o mare problemă” + „Florinel Coman trebuie să plece”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de , - Publicat luni, 19 iunie 2023 16:12 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 16:23

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Adrian Cristea (39 de ani) a vorbit despre doi dintre cei mai importanți fotbaliști de la FCSB, extreme Octavian Popescu (19 ani) și Florinel Coman (25 de ani).

„Prințul” a făcut o radiografie a fotbalului românesc, având opinii critice despre ceea ce vede în Liga 1. Și nu crede că Octavian Popescu, pe care Gigi Becali speră să obțină o sumă importantă, poate face față într-un campionat tare din Europa.

VIDEO Adrian Cristea: „Octavian Popescu e prea firav, afară n-are ce să caute! Florinel Coman să plece, e momentul”

- Un fotbalist meseriaș care ți-a plăcut mult în Liga 1? 
- Mă deranjează că nu prea se mai driblează... Cel puțin în România. Alibec a făcut un sezon foarte bun, are calități și dă goluri. Florinel Coman îmi place, pe final a crescut în evoluții. Uite, s-a vorbit mult de copilul acesta, Octavian Popescu. 

- Ce e cu el?  
- Din punctul meu de vedere, are o mare problemă, fizic. E mult prea firav pentru fotbal... inclusiv al nostru. Și-n duelurile de la noi, e ușor dat deoparte, afară n-are ce să caute!  
 

- Florinel Coman crezi că va ajunge la nivelul etichetei atribuite de patronul FCSB, „Mbappe al României"?  
- Voi, presa, ați pus etichetele astea... Aaa, patronul! Își umflă marfa. Părerea mea e că trebuie să schimbe aerul, e de șase ani la FCSB. Dacă-și găsește ceva afară... Eu sunt de părere că nu e bine să stai prea mult într-un loc.  

- Există vreun fotbalist român acum pe care să-l poți vinde cu peste 2 milioane de euro, în mod real?  
- Mai poți să vinzi, dar... Sumele de 10-20 de milioane de euro, de care vorbesc patronii, nu o să existe niciodată. Pe 2 milioane de euro poți vinde pe cineva de la Hagi, e o sumă rezonabilă. Nu văd însă cine ar fi de 5 milioane de euro, nu mai zic de 10-20 de milioane.

Citește și: 

FCSB l-a prezentat azi Alexandru Băluță: „Nu m-am simțit dorit la Craiova! Nu a existat niciun echilibru între oferte”

MM Stoica anunță ce urmează pentru FCSB: „Mâine vom definitiva situația a doi jucători. Dar pot fi și trei” + Probleme cu transferul lui Siyabonga Ngezana

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
mirstelistu
mirstelistu  •  21 Iunie 2023, 13:18

Gloaba *** a lui jiji s-a mai si tatuat ca doar daca tot nu are treaba cu fobalul poate il duce la oi sa sperie ursul la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează