FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Interviu spectaculos cu Adrian Cristea: „Am fost prea boem. Am făcut doar ce am vrut. M-am maturizat după ce-am ieșit din fotbal.

Adrian Cristea +41   FOTO
Adrian Cristea

Articol de , - Publicat luni, 19 iunie 2023 09:28 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 13:28

Mijlocașul Adrian Cristea (39 de ani) spune că a scăpat de tentații și de prieteni nepotriviți și le oferă tinerilor un sfat: „Încercați să aveți o relație stabilă și serioasă, contează și-n fotbal, și-n viața de zi cu zi!”.

Adrian Cristea, ajuns la 39 de ani, și-a păstrat alura de „Prinț", poreclă ce i-a fost atribuită încă din perioada când se forma la Poli Iași. Apoi, conducerea lui Dinamo a hiperbolizat porecla, susținută și de boemia mijlocașului ofensiv, care avea un dribling fin, ceea ce nu prea se mai găsește în zilele noastre în fotbalul românesc.

Și relațiile sale cu femei frumoase, dintre care cea cu Bianca Drăgușanu a fost hipermediatizată, și stilul pe care fostul fotbalist îl afișa i-au desenat imaginea de artist printre cei din breasla sa. Anii au trecut, Adrian Cristea și-a păstrat figura senină, vorba lui Claudiu Niculescu: „Prințule, ne îngropi pe toți, nimic nu te mișcă, o să mori la o sută de ani!", iar de ceva vreme a lăsat Capitala și s-a mutat la Cluj Napoca.

Unde și-a upgradat viața, alături de Andreea Roșca, o clujeancă foarte cunoscută pe Instagram, care a studiat Dreptul și desfășoară afaceri imobiliare. Cei doi și-au făcut publică relația în primăvară și acum sunt nedespărțiți. 

Adrian „Prințul" Cristea, care și-a pus ghetele în cui în iarna lui 2017, a oferit un interviu cititorilor Gazetei, cu figura lui senină și zen, într-o după-amiază luminoasă la Cluj Napoca.

- Adrian, bine te-am regăsit! Ești veșnic tânăr și ferice. 
- Nu mai sunt așa tânăr, au trecut anii peste noi (râde). 

- Te-ai stabilit la Cluj Napoca. De ce? 
- Așa vreau. Viața m-a adus la Cluj. Mai mereu m-a adus aici, un oraș ce-mi place mult, mi se potrivește. 

- Ce are diferit față de Capitală? Nu mai zic de Iașiul natal. 
- Nu putem compara cu Capitala, acolo e altceva, dar Clujul mi se potrivește mai bine. Știi cum sunt ardelenii, mai calmi, mai înceți. Am deprins și accentul, un pic.

De când n-a mai pus Adrian Cristea piciorul pe minge

- Tu cochetezi cu meseria de analist sportiv la PrimaSport, de la Cluj, ce te mai leagă de fotbal?
 - În afară de asta, nu mă mai leagă nimic de fotbal. Mai degrabă de tenis de câmp, un sport care-mi place mult și pe care îl practic săptămânal. 

- E un hobby, totuși. 
- Da, da, hobby, dar fac mișcare. Fotbalul doar îl urmăresc și atât.

- Când e ultima oară când ai jucat fotbal? Nu de alta, dar noi, cei ce te-am prins jucând, ne amintim că știai bine de tot cu mingea. 
- (râde) Nu mă întreba. Tare de mult! 

- Nu ți-e dor? 
- Din când în când. Dar decât să joc pe un teren sintetic, pe care nu-l suport, mai bine joc tenis de câmp.

Adrian Cristea: „Stau bine cu răbdarea, cu nervii, aș antrena copiii"

- De ce ai ales varianta de a fi analist TV la Prima Sport și nu antrenor, manager, impresar?
 - M-am gândit să fac licența C, care e pentru ligile a patra, a cincea și copii. Am un proiect cu un prieten, ne dorim să facem o școală pentru copii. 

- Te vezi antrenor? 
- Pentru copii, da! Mai mult decât să fiu la seniori, la Liga 2... 

- Te întreb pentru că e o meserie stresantă. 
- Eu stau bine cu răbdarea și cu nervii. Zic eu că e ceva plăcut să lucrezi cu copiii. Pentru seniori sunt mai multe licențe, durează cursurile câțiva ani. Cum am zis la început, am îmbătrânit și eu... Aș prefera să lucrez cu copiii. 

- Că suntem la acest capitol, ar trebui lăsați să antreneze foștii fotbaliști la Liga 1 care nu au încă licența Pro? 
- Nu! De ce să antreneze fără școală, fără licență? Nu poți conduce mașina dacă n-ai carnet de șofer. 

- Ei susțin, uneori, că n-au avut timpul fizic să urmeze cursurile școlii de antrenori. 
- Asta, da, e o problemă! În România durează mult până să-ți iei licența. Durează vreo 5 ani până ajungi antrenor Pro, nemaivorbind de partea financiară. Pe-afară, durează în jur de un an. E prea mult cinci ani, la noi.

„Am făcut doar ceea ce am vrut. Uneori, e bine să faci ce trebuie!"

- Ce decizie ai schimba în viață, în carieră?
 - Cu mintea de acum? Aș schimba multe! Ca un sfat pentru tinerii fotbaliști: trebuie să fii focusat pe ceea ce vrei să faci și unde să ajungi! Să fii organizat, ce mănânci, cât te odihnești, te mai duci la sală, apoi iar te odihnești. Nu „Hai că mă duc la antrenament, mai stau în oraș, se face ora 11:00 seara, hai că mai stau un pic!". Nu merge așa, nu dacă vrei în Occident! 

- Cât de mult te-a afectat faptul că se vorbea despre tine mai mult referitor la viața din afara fotbalului? 
- Mi-a afectat imaginea, deși eu nu am pus la suflet. Eu am făcut ceea ce am vrut, deși poate am greșit. Uneori, e mai bine să faci ce trebuie! 

- Cât la sută s-a aflat față de câte ai făcut?
 - S-a exagerat, s-au scris multe prostii, să fie mai „wow". Nu că eram vânat, dar se exagera. Ce făceam? Ieșeam la un restaurant cu prietena de atunci, sau cu o domnișoară, sau cu niște prieteni. Apărea că am băut, că am petrecut până nu știu când. 

- S-a întâmplat vreodată ca vreo altă femeie, parteneră a unui coleg din fotbal, să-ți facă ochi dulci? 
- Nu. Și nu aș fi dat curs, sunt atâtea alte femei. Nu-mi plac chestiile astea între colegi. Respect iubita, soția omului, oricine ar fi. 

- Ai fi mai grijuliu cu imaginea ta?
 - Nu știu dacă grijuliu, până la urmă e viața mea. Dar aș fi mai grijuliu cu viața sportivă, aș fi mai organizat. Am fost genul mai boem, prea boem!

Am fugit și eu din cantonament, la echipa de club, după ce s-a dat stingerea! M-am dus în oraș, am revenit după câteva ore. Nu am stat mult, două-trei ore... A doua zi nu s-a observat. Eu n-am fost niciodată cu alcoolul, nu exageram. Mie îmi plăcea atmosfera, mai stăteai de vorbă cu o domnișoară. La un pahar socializam mai bine, eram mai volubil.

- Adrian Cristea

Adrian Cristea: „Pentru ea m-am stabilit la Cluj, avem gânduri mari"

- Acum mai bine de un deceniu, când ai avut relația cu Bianca Drăgușanu, se vorbea despre tine ca de un macho man, latin lover. Te măgulea sau te sâcâia? 
- Nu am dat atât de multă importanță. Știu cum sunt, sunt un băiat normal, OK. 

- Acum ai dispărut din tabloide. 
- E mai bine să nu fiu în lumina reflectoarelor, nu-mi place să ies mereu în față. Am ieșit eu vreodată să mă bat cu mâna-n piept în fața galeriei?! 

- Ce simți când îți vezi fostele partenere în media sau la diverse emisiuni-concurs? 
- Nu mă interesează. Am o relație foarte frumoasă acum, mă concentrez doar pe prezent. 

- Pentru Andreea te-ai stabilit în Cluj Napoca? 
- Da, motivul principal. Dar îmi place și orașul.

Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. La caracter, pot spune că suntem două persoane diferite. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine.

Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii. Sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună.

- Andreea Roșca

„După fotbal, au dispărut prietenii"

- Cât de mult te-au maturizat ultimii ani? 
- Cred că m-am maturizat mai mult după ce m-am lăsat de fotbal. Cât ești fotbalist, parcă ești într-o bulă. Sunt mulți pe lângă tine. Și femei, și prieteni...

 - Câți prieteni ți-au mai rămas după ce te-ai lăsat de fotbal, au dispărut mulți?
 - Toți! Hai să zicem că mi-au mai rămas maximum 10 la sută dintre cei din cariera de fotbalist. Probabil, așa e viața, acesta e cursul ei, așa înveți, fiecare a trecut prin asta. Când nu mai ești sus... 

- Te-ai simțit folosit de prieteni sau de diverse personaje feminine ce-au trecut prin viața ta?
 - Folosit e mult spus... Am ajutat și eu prieteni. Dar am realizat, după ce m-am lăsat de fotbal, că cele mai importante sunt familia și femeia cu care stai în casă. Restul, prieteni, cunoștințe, mai puțin. 

- Ai o fetiță dintr-o relație anterioară. Cât de mult te-a maturizat calitatea de tată? 
- M-a maturizat foarte mult! Din păcate, nu am posibilitatea să stau mult cu ea, dar crești mult având un copil. Te echilibrează. Dacă ai o familie, și mai mult. 

- Dar există și tentația tinereții, când îți bat multe domnișoare la ușă? 
- (râde) Știu că e greu, așa e realitatea, o spun din experiență. Dar sportivul, omul, are nevoie de o relație stabilă.

N-aș fi putut rezista cu un antrenor ca Dan Petrescu! Jucătorilor mai tehnici, mai capricioși, trebuie să le dai libertatea, să-i lași să creeze. Dan Petrescu are un joc prea exact, nu lasă jucătorul să inventeze, nu mă potriveam cu filosofia lui.

- Adrian Cristea

7formații a adunat Cristea în carieră: Poli Iași, Dinamo, U Cluj, Petrolul Ploiești, Standard Liege, Steaua și Concordia

Adrian Cristea, bilet incredibil la pariuri: „5.000 de euro pe un bilet. Cum au venit, așa s-au dus!"

- Afaceri mai ai?
 - Încerc acum cu școala de fotbal, pentru copiii de 5-6 ani până la 14 ani. Îi dăm drumul în august-septembrie. Am mai început un business cu un prieten din Cluj, importăm prosecco, Cà del Bacio, suntem unici importatori. 

- Crezi că o să meargă? 
- Încercăm! Magazinul de fashion din centrul Bucureștiului l-am închis, am pierdut mult. Am început cu un partener care a ajuns să mă fure, după ce i-am oferit o mână de ajutor... Începuse să bage mâna, cum se spune. 

- Te-ar tenta să fii imaginea unei case de pariuri? 
- Să știi că mai joc la pariuri, nu e un secret. Nu te gândi la sume mari, mai mult de hobby! Meciuri de fotbal, să văd dacă le mai nimeresc. Pun multe meciuri și sume mici, ca la Pronosport pe vremuri. Cea mai mare sumă? Am câștigat pe un bilet 5.000 de euro cu 50 de lei. 

- Ce-ai făcut cu banii? 
- (râde) Cum au venit, așa s-au și dus!

În fotbal, aș mai lucra doar în administrație, să duci echipa în cantonamente, la meciuri oficiale. Ca fotbalist, uram cantonamentele, stăteam 2-3 săptămâni. Ca oficial, e mai simplu în cantonament, nu trebuie să te trezești la 7:00 dimineața sau să alergi 10 kilometri.

- Adrian Cristea

3trofee are Adrian Cristea: două campionate, cu Dinamo (2007) și cu FCSB (2014), și o Cupă a României, cu Petrolul (2013)

Adrian Cristea: „Octavian Popescu e prea firav, afară n-are ce să caute! Florinel Coman să plece, e momentul”

„Prințul” a făcut o radiografie a fotbalului românesc, având opinii critice despre ceea ce vede în Liga 1

- Ce echipă ți-a plăcut în mod deosebit în ultimul timp?
 - Sunt fan Farul Constanța. La modul cum lucrează Gică Hagi, e un joc lucrat, pe atac, frumos, a meritat din plin să câștige campionatul. 

- Ai avut și tu capriciile tale la vremea ta. Îl înțelegi pe Denis Alibec?
 - Da, da. Și Hagi îl înțelege foarte bine. Știe cum să vorbească cu el, i-a dat și o libertate deosebită. Unor astfel de jucători trebuie să le dai o libertate deosebită, nu să le îngrădești jocul, altfel îi pierzi. 

- Ți-ar fi plăcut să-l ai pe Gică Hagi antrenor?
 - Bineînțeles. E un antrenor care are filosofie de atac. 

- Ar fi putut face un Adrian Cristea și mai bun?
 - Da. Are mână bună, a luat atâția jucători care nu erau într-un moment foarte bun și i-a ridicat, i-a făcut să joace. 

- Dintre tinerii și foarte tinerii fotbaliști ai Farului de acum, e vreunul care să ajungă cineva în România și în străinătate?
 - Sunt câțiva de viitor, dar e prematur să dai un verdict. Mazilu are calități foarte bune, apoi fundașul stânga Borza, despre care se vorbește foarte mult. Fizic trebuie să stai bine. Probabil, asta e problema noastră, a românilor, pentru afară, nu suntem bătăioși, combativi.

Mă bucur pentru orașul Iași, care e frumos, mare, merită o echipă în Liga 1. Dacă s-ar face și un stadion nou... Ar ajuta și mai mult orașul.

- Adrian Cristea

9selecții are la prima reprezentativă, din 2007 în 2011

„Nu e bine să stai prea mult într-un loc"

- Un fotbalist meseriaș care ți-a plăcut mult în Liga 1? 
- Mă deranjează că nu prea se mai driblează... Cel puțin în România. Alibec a făcut un sezon foarte bun, are calități și dă goluri. Florinel Coman îmi place, pe final a crescut în evoluții. Uite, s-a vorbit mult de copilul acesta, Octavian Popescu. 

- Ce e cu el? 
- Din punctul meu de vedere, are o mare problemă, fizic. E mult prea firav pentru fotbal... inclusiv al nostru. Și-n duelurile de la noi, e ușor dat deoparte, afară n-are ce să caute! 

- Florinel Coman crezi că va ajunge la nivelul etichetei atribuite de patronul FCSB, „Mbappe al României"?
 - Voi, presa, ați pus etichetele astea... Aaa, patronul! Își umflă marfa. Părerea mea e că trebuie să schimbe aerul, e de șase ani la FCSB. Dacă-și găsește ceva afară... Eu sunt de părere că nu e bine să stai prea mult într-un loc. 

- Există vreun fotbalist român acum pe care să-l poți vinde cu peste 2 milioane de euro, în mod real? 
- Mai poți să vinzi, dar... Sumele de 10-20 de milioane de euro, de care vorbesc patronii, nu o să existe niciodată. Pe 2 milioane de euro poți vinde pe cineva de la Hagi, e o sumă rezonabilă. Nu văd însă cine ar fi de 5 milioane de euro, nu mai zic de 10-20 de milioane.

Nu cred că dădeau mulți șanse celor de la Dinamo, să ajungă în actuala ediție în primul eșalon. Dacă va rezista în Liga 1 e o altă discuție. Sper că au un plan serios, va fi greu să reziste cu lotul actual. Îmi place Ghezali, e un băiat bun. Se vede că știe.

 - Adrian Cristea

196 de meciuria adunat Cristea pentru Dinamo: 30 de goluri și 11 assist-uri

„Adrian Cristea: „Nu am încredere în DDB"

- Ți-a trecut prin cap să devii membru DDB? Având în vedere că ai câștigat primul titlu de campion cu Dinamo. 
- Sunt de apreciat ceea ce au făcut fanii lui Dinamo. Dar eu n-am încredere în acest program, personal.

- De ce? 
- Îi știu pe cei ce sunt la conducere, de 20-25 de ani, când am ajuns eu la Dinamo. N-am încredere. Nu e transparență cu banii suporterilor. 

- Dinamoviștii se laudă cu acest detaliu, că dacă n-ar fi fost suporterii, clubul nu ar mai fi existat acum. Ce părere ai?
 - Posibil să aibă dreptate, dacă n-ar fi fost banii de la suporteri, s-ar fi desființat Dinamo. Dar, la noi, în România, unul care dă banii vrea să și conducă! Trebuie să pui pe unul competent, care are școală... Așa, dau și eu bani și vreau să conduc. Altă ciudățenie, cu Primăriile, dă primarul banul și vrea să facă echipa. 

- Te-a mirat faptul că Dinamo a retrogradat în 2022? 
- La ce... Când spui Dinamo, un club cu tradiție, ți se pare dramatic să "cadă" în Divizia B. Dar la ceea ce s-a întâmplat, a fost logic. Au fost și interese, multe. Bine că au promovat acum! 

- Ce merge și ce nu merge la FCSB? Echipa n-a mai luat titlul din 2015. 
- Se știe ce nu merge. Patronul! Atât timp cât se implică, să fie el numărul 1 la orice, să nu respecte antrenorii, jucătorii, nu merge treaba. 

- La fotbal nu poate funcționa ideea că dacă patronul nu se implică, afacerea nu merge?
 - Se poate implica, dar nu în alcătuirea echipei, în primul 11. 

- Chiar crezi că se implică la absolut tot, nu se mai plictisește și el?
 - Păi spune el că se implică, spune cine joacă, cine iese, face schimbări la pauză?! Are un lot cu jucători buni, și eu dacă aș face niște schimbări sau aș face echipa la FCSB, aș mai câștiga niște meciuri. Dar asta nu înseamnă că sunt antrenor. 

- Tu ai simțit că face echipa?
 - (râde) Eu când am fost, el nu era acolo... Vorbea mereu la telefon cu cei de pe lângă echipă, MM, Argăseală. Dar fiind „dincolo" (n.r. la închisoare), nu avea aceeași implicare.

Și dacă jucam cu Real Madrid, când eram eu la Dinamo, toată lumea zicea: „Trebuie să câștigăm!". N-am auzit conducătorul sau căpitanul: „Azi, putem face și un egal!". Totul era pe „suntem cei mai buni, trebuie să câștigăm". Cum zicea Borcea: „Locul 2 sau locul 3 însemna mereu un eșec.

 - Adrian Cristea

„La FCSB dacă nu te plac niște oameni, gata, ești terminat!"

- Tu ai simțit că te place lumea la FCSB? 
- Asta e altă problemă! Sunt unii oameni acolo care, dacă te plac, ai viață lungă! Dacă nu te plac, ești terminat. Unii oameni nu m-au plăcut. Patronul e ușor influențabil de unii oameni de acolo, de aceea nu merge echipa. 

- Crezi că există vreun antrenor în lumea asta peste care Gigi Becali să nu se bage?
 - Nu cred că există așa ceva! Dar depinde și de tine, ca antrenor, cum te impui în fața patronului și jucătorilor. 

- Tu ai discutat personal cu Gigi Becali? 
- M-am văzut de câteva ori cu el, dar erau mai multe persoane la masă. E un om foarte simpatic, sociabil, glumeț. 

- Altă imagine față de ceea ce e la TV? 
- E la fel. 

- Ce șef de club te-a plăcut pe tine? 
- Îți dai seama că stând mai mult la Dinamo, am dezvoltat o relație foarte bună cu Cristi Borcea, apoi Florian Walter, Dumnezeu să-l ierte!, m-a plăcut mult, m-a luat și la U Cluj. Cristi a avut o afinitate deosebită pentru mine. 

- Cine are mai mult succes la femei, tu sau Cristi Borcea?
 - (râde) Cristi Borcea. Vezi și tu câți copii are! Eu am doar unul. 

- Ai jucat în străinătate doar în Belgia, la Standard Liege. Ce n-a mers? 
- Eram în plin campionat, eu fiind împrumutat de la Petrolul Ploiești. Noi de-abia ne reunisem după vacanța de iarnă, am plecat după 2-3 zile de antrenamente la Petrolul, pur și simplu n-a mers la Liege. 

- A fost prea rece?
 - Un campionat mult mai fizic decât al nostru. Condiții de top, dar n-a fost să fie pentru mine. 

- L-ai avut antrenor pe Mircea Rednic acolo. 
- Da. Un antrenor de top, ne-am înțeles bine și la Dinamo, am câștigat campionatul cu dânsul. Cu dânsul m-am înțeles cel mai bine în carieră, știa ce să-mi zică, să-mi dea libertatea de a juca. Apoi, mi-a plăcut mult Walter Zenga, deși am stat puțin cu dânsul la Dinamo. Mi-aduc aminte de un moment amuzant cu el, am avut meci, urma convocarea la națională, iar Dinamo mai juca peste alte două săptămâni. El ne-a dat liber vreo patru zile! Când au auzit conducătorii lui Dinamo, au înnebunit! Ne-au chemat ei la antrenamente după două zile...  

- Se "băgau" și peste Walter Zenga, care e totuși un nume respectabil în fotbalul internațional.
- Conducătorii din România, dacă dau banii, vor să se implice în tot. Mi se pare o prostie. Cum să te bagi la programul antrenorului?!

12partide a strâns „Prințul" la Steaua, un gol și un assist

Dezvăluirea lui Adrian Cristea: „Soția lui Dănciulescu m-a făcut în toate felurile, așa n-am mai ajuns în Spania"

- Ce oferte din străinătate știi să mai fi avut în cariera ta? 
- Știu că din Germania, din Turcia. De la ce echipe exact, nu știu. Dar au fost. Se cerea prea mult pe mine. Mult! Am auzit o poveste că am avut un amical în Turcia, cred că împotriva lui Trabzonspor, când era Bonetti antrenor. Au fost conducătorii la meci, am jucat bine, au întrebat turcii și când au auzit „5-6 milioane de euro", s-a închis tot, n-au mai întrebat turcii a doua oară. 

- Ai fost aproape să ajungi și-n Spania? 
- A fost atunci situația cu Dănciulescu, apoi cu Pulhac, la Hercules Alicante. A fost Esteban Vigo antrenor la spanioli, mai fusese două luni la Dinamo, în 2006. Mă plăcuse mult. Esteban Vigo l-a chemat pe Dănciulescu, că dacă-l chema pe Pulhac, poate era mai bine. 

- De ce? 
- Dănciulescu s-a dus cu nevasta la birou, să discute. Esteban Vigo a întrebat de mine. Și n-a vorbit el, Dănciulescu, a vorbit soția. Asta e când se bagă femeile, și la fotbal, și-n discuții.

 - Ce a zis? 
- Nu de bine a zis, îți dai seama. M-a făcut în toate felurile! Femeile vorbesc, am aflat după. 

- Ai mai avut de pătimit din cauza femeilor? 
- În România, ai de pătimit când faci un meci slab.„Aaa, și-a făcut freza nu știu cum. Are o iubită...". În România se caută chestii extra.

Cândva, pe vremea lui Hagi și Popescu, ne calificam de pe locul 1 la Mondiale și Europene. Dar ce jucători mai avem în campionatele bune? Nu prea văd ce poate face selecționerul. Doar să facă un grup, cu determinare, cu sacrificiu. Postul de selecționer e greu acum, n-ai materie primă. Dacă aș fi fost acum la prima reprezentantivă, aș fi jucat mai mult. Titular chiar!

- Adrian Cristea

„Este o prostie să spui că-i tremură genunchii că are iubită"

- Ai fost în vestiare de forță, la Dinamo, la Steaua, care apoi a devenit FCSB, cât de important este rolul femeii lângă un fotbalist? 
- Am fost la Steaua, fiindcă FCSB e Steaua. Rolul femeii e foarte important în viața unui fotbalist. Sfat: cei tineri să-și ia o iubită, o prietenă, o soție. E de bine. Îți dau exemplul marilor fotbaliști din America de Sud, dacă te uiți la viața lor, o să vezi că de la 17-18 ani au o relație stabilă. Te mai liniștește. Bine, trebuie să ai o femeie bună lângă tine! 

- Tu ai avut de pătimit din această cauză?
- În România, mai pătimești. Se spune despre un tânăr că îi tremură genunchii dacă are o iubită (râde), cum se mai zice. Dacă n-are iubită, de ce merge în cluburi? Pe vremea lui Reghe, era un grup foarte frumos, se ieșea în grup, cu soțiile. 

- Chiar îți tremură genunchii dacă faci dragoste înainte de meci? 
- (râde) Unii spun că e chiar bine înainte de meci! Ronaldo, de exemplu, făcea sex înaintea jocurilor. Asta e o prostie, să spui că nu joacă bine, că-i tremură genunchii! Eu sunt pentru ca jucătorul tânăr să-și ia o iubită, să aibă o relație stabilă, decât să stea cu prietenii, cu anturajul, care te trage în jos

8meciuri a bifat pentru Standard Liege în 2013

Citește și: 

21 de fotbaliști la vizita medicală a FCSB inclusiv nou-venitul Alex Băluță + Jucătorul dorit la Rapid a chiulit

Avertisment înainte de Elveția - România » Un fost internațional explică problemele pe care le are improvizația pregătită de Edi Iordănescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează