FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Adrian Ilie critică situația din fotbalul românesc: "Nu vezi nimic! Nimic" » Ce spune despre conflictul FCSB - CSA Steaua: "E o singură echipă"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 11:56

Retras din viața publică din 2008, după ce a plecat din conducerea celor de la FCSB, Adrian Ilie, 44 de ani, a vorbit despre situația din fotbalul românesc.

Fostul atacant de la Steaua, Valencia și Galatasaray spune că nu urmărește fotbalul din Liga 1 pentru că nivelul este scăzut și a vorbit și despre FCSB și CSA Steaua.

"Cred că voi sta departe de fotbalul românesc în continuare. Nu știu sigur. Am avut discuții cu mai multe cluburi, dar nu s-a finalizat nimic. Nu s-a pus problema de bani. Vreau un nou proiect. Poate revin, mă gândesc. Vedem.

Nu mă uit la meciurile din Liga1 foarte mult. În play-off am văzut câteva partide, dar în campionat, nu. Dacă tot mă uit, vreau să văd fotbal. Mă uit la meciurile din Anglia, din Spania. Văd toate meciurile de acolo. Nu le pierd.

Îmi este foarte greu să mă uit la meciurile din România, pentru că nu vezi nimic. Nimic! A scăzut foarte mult nivelul. Foarte mult! Nu doar comparativ cu perioada când jucam eu, ci și față de acum 6 ani. Nu mai este calitate în joc. Poate nici nu mai sunt banii care erau înainte. Dar cu o structură pe modelul făcut de Hagi, cu copii tineri, poate vom avea poate un campionat plăcut. Toți au un rol, inclusiv conducătorii de cluburi din România. Și președintele Federației", a declarat Adrian Ilie pentru Realitatea.

...despre CSA - FCSB: "Nu am jucat la FCSB, dar am lucrat cu cei de acolo. Din punctul meu de vedere este o singură echipă. Am lucrat la FCSB, dar am jucat la Clubul Sportiv al Armatei, la CSA. Doar că, din punctul meu de vedere, este o singură echipă. Au vrut să o împartă în două. Nu am o favorită".

"Regret că nu am prelungit contractul cu Valencia. Am avut propuneri să rămân în continuare la Valencia, dar nu am rămas. Eram de 5 ani și ceva acolo și am zis că poate o schimbare este benefică. La Valencia m-am simțit cel mai bine. M-am adaptat mai bine acolo. Cel mai bun joc al meu a fost în Spania"Adrian Ilie

De-a lungul carierei, Adi Ilie a jucat la Electroputere, Steaua, Galatasaray, Valencia, Alaves, Beșiktaș, FC Zurich și Terek.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
81borez
81borez  •  07 Mai 2018, 15:31

Ultimul mare atacant roman

stelistdemic01
stelistdemic01  •  07 Mai 2018, 14:51
Postat de gicab pe 07 Mai 2018, 14:19

Niciun fecesebist pe aici ? ... adi a jucat la CSA...

dinamo e in liga 4-a... se lupta la promovare cu FC Talpan si FC PSD

juliusmad
juliusmad  •  07 Mai 2018, 14:40

elegant, ce de obicei. stie ca FCSB e Steaua dar prefera sa nu creeze polemici.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează