FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adrian Mihalcea a decis se ce întâmplă cu străinii de la Dinamo pe fondul pandemiei de coronavirus

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 17:38

Adrian Mihalcea, noul antrenor al lui Dinamo, nu le-a permis fotbaliștilor străini să părăsească România în perioada de pauză cauzată de coronavirus. 

Mihalcea a apucat să conducă doar două antrenamente la Dinamo, înainte ca situația din țară să devină una complicată. Antrenorul a luat însă o serie de măsuri importante. 

„Am decis să îi lăsăm pe băieţi liberi pană pe 16-17 aprilie. Suntem în contact cu ei, dacă se schimbă ceva, îi anunțăm. Le-am dat program de antrenamente şi i-am rugat să aibă grijă în primul rând de sănătatea lor. Dacă au cum să respecte programul dat, este şi de interior, şi de exterior, este super. Aşteptăm să vedem cum evoluează situaţia asta de criză”, a declarat Mihalcea conform TV Telekom Sport. 

Străinii lui Dinamo nu au voie să plece

„Toţi jucătorii străini au fost înştiinţaţi să rămână la Bucureşti. Nu contează dacă au vrut sau nu să plece. În acest moment, toţi jucătorii străini sunt în Bucureşti şi asta pentru a evita orice fel de problemă, nu numai de carantină. Carantină puteau să aibă şi în ţările unde se duceau ei, iar perioada de carantinare, pentru ei, era mult mai mare. Sunt ferm convins că au o oarecare teamă, dar teamă o avem şi noi, cei care stăm la noi acasă”, a explicat Adrian Mihalcea.

Liga 1, întreruptă de coronavirus

Liga 1 a fost suspendată şi încă nu există cu certitudine o dată la care actualul campionat să poată fi reluat. Federația, Liga și cluburile iau în calcul două variante de reluare, pe 16 mai sau 23 iunie. Detalii AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  23 Martie 2020, 15:57

Cel putin cei doi italieni cred ca n-ar pleca nici daca i-ar obliga!

creeperno999
creeperno999  •  21 Martie 2020, 22:45

Da

Vezi toate comentariile (2)
Comentează