FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost antrenor al „câinilor” e sigur: „Dinamo are echipă de play-off, dar o mai duce doar până la vacanță”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 11:06 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 13:11

Adrian Mihalcea, 44 de ani, fost antrenor și jucător la Dinamo, a comentat situația complicată de la club și a vorbit despre probleme financiare care au afectat echipa în ultima perioadă.

„La început am crezut în acest proiect, când spaniolii au preluat echipa. Prin venirea lui Cosmin Contra am crezut că e ceva serios, dar... Dacă nici cei de acolo, spaniolii aduși în conducere, nu mai cred, noi, fanii, care nu suntem implicați direct, nici atât!

Ai nevoie de bani, și ca să reușești să strângi bani... Problema o reprezintă datoriile care există și care tot cresc. Dacă nu ar avea datorii, echipa s-ar descurca. Chiar dacă ar pleca 3-4 fotbaliști, Dinamo tot ar ajunge în play-off. Ar trebui să rămână Anton, Nemec, Puljic, Fabbrini... Mai e și Achim, care te poate ajuta. 

Este păcat că sunt aceste probleme financiare. Echipa joacă bine. Se vede o altă atitudine la jucători, au câștigat mai multe meciuri la rând. Dar problemele financiare sunt destul de grave. Clubul o mai duce până în iarnă, până se ia vacanță. Atunci trebuie să plătești alte datorii”, a declarat Adrian Mihalcea la emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO Pablo Cortacero, atacat din interiorul clubului Dinamo: „E un mincinos!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mircea Rednic se ia de Cortacero și de ceilalți spanioli de la Dinamo: „Nu au nicio treabă”

EXCLUSIV Dezvăluiri în direct ale unui jucător de la Dinamo » Totul despre calvarul prin care trece echipa + cerința specială a fanilor din PCH

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
creeperno
creeperno  •  13 Decembrie 2020, 22:37

E foarte bun sorescu si sigur il vindem la anul pe 15 milioane de euro

mir21
mir21  •  13 Decembrie 2020, 17:32

Iar ne umflam in pene, sa fim seriosi au batut niste echipe de la retrogradare, de calibrul lor nimic mai mult, o echipa plina de flamanzi, ganditi-va ce valoare au daca sorescu este cel mai bun jucator al lor

viforul
viforul  •  13 Decembrie 2020, 17:28
Postat de samertx pe 13 Decembrie 2020, 17:15

Te pricepi la fotbal, metre! Moldovenii n-au trecut de centrul terenului vreo 70 de minute. Au trecut când le-au dat dinamoviștii voie. N-ai văzut meciul?

Tocmai, am văzut. Sa fim serioși.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează