FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Mircea Rednic se ia de Cortacero și de ceilalți spanioli de la Dinamo: „Nu au nicio treabă”

Mircea Rednic +33   FOTO
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 09:06 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 10:43

După debutul pe banca Viitorului, 1-1 cu Poli Iași, Mircea Rednic a analizat și situația complicată în care se află Dinamo, fosta sa echipă, din cauza problemelor financiare.

„Puriul”, cel care a adus ultimul titlu în „Groapă”, în 2007, s-a luat de conducerea spaniolă a clubului alb-roșu și a spus că îi pare rău de suporterii care strâng bani pentru a ajuta clubul.

Îmi pare foarte rău pentru suporteri! Doar pentru ei, nu pentru cei care au fost acolo și și-au bătut joc de echipă. Și nici pentru cei care au fost înaintea spaniolilor și nici pentru spaniolii care au demonstrat că nu au nicio treabă! Eu am ajutat-o peDinamo. Nu au vrut să meargă pe mâna mea”, a declarat Mircea Rednic după egalul cu Chindia.

VIDEO Pablo Cortacero, atacat din interiorul clubului Dinamo: „E un mincinos!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cea mai dură reacție din cadrul clubului Dinamo, la adresa lui Cortacero: „Mâine trebuie să plece! Cea mai mare escrocherie din Europa”

EXCLUSIV Dezvăluiri în direct ale unui jucător de la Dinamo » Totul despre calvarul prin care trece echipa + cerința specială a fanilor din PCH

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
creeperno
creeperno  •  13 Decembrie 2020, 22:38

Retrogradam doar daca ramanea mihalcea pe banca

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  13 Decembrie 2020, 12:52
Postat de catalin.palcu pe 13 Decembrie 2020, 11:37

A fost de 4 ori antrenor la Dinamo, gata, ajunge! Il intrece pe Hizo la Rapid daca il aducem inapoi la fiecare 2 ani. Plus ca e in declin ca antrenor de cativa ani de zile, anul trecut pica cu Iasiul daca nu ne oprea Liga sa jucam 5 partide

Pica pe naiba , mai aveau 5 meciuri și lor le mai trebuiau 4 puncte , atât , si chiar dacă pierdeau pe linie toate meciurile , jucau baraju și mie greu sa cred ca i ar fi bătut Mioveniu care Chindia ( care era ultima in liga 1 ) ia bătut tur retur

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  13 Decembrie 2020, 12:49

Și mereu a plecat când începuse sa construiască ceva , dacă avea constanta și negoita nu apleca urechea la specialiștii sulii, acum cu Rednic aveam cel puțin încă un campionat, dar așa e când te zgârcești la 200 de mii.comision când poți sa l aduci pe neagoe sau Mihalcea pe gratis

Vezi toate comentariile (10)
Comentează