FOTBAL  »  Superliga  »  RETROGRADEAZĂ CRAIOVA?

Adrian Mititelu: "Am vorbit cu Stoica, Bornescu şi Costea, rămîn şi dacă retrogradăm"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2009 00:00

Preşedintele Craiovei, Adrian Mititelu, spune că a discutat cu cei mai importanţi jucători ai grupării oltene şi dezvăluie că fiecare dintre cei trei lideri ai echipei şi-a arătat disponibilitatea de a continua în Bănie chiar dacă  Universitatea va fi retrogradată în liga secundă.

"Am vorbit cu Stoica, Bornescu şi Costea şi mi-au spus că sînt alături de echipă. Vor avea o mare surpriză celor care ne vor răul, nu le fac eu jocurile. Poate asta şi aşteaptă! Am vorbit cu băieţii şi au dat dovadă de solidaritate cu situaţia în care ne aflăm.

Au contracte cu echipa, vor juca şi dacă sîntem retrogradaţi. Nu scrie nicăieri în angajamentele lor că vor fi vînduţi dacă  nu mai jucăm în prima ligă. Vom merge să facem meciuri demonstrative în alte părţi, ce să facem", a spus Mititelu la Fanatik Show.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
 •  27 Mai 2009, 17:50

de ce sa vindem,de ce sa retrogradam,de ce sa admitem astfel de magarii,daca le dam apa la moara vor continua pe aceeasi linie si dupa ce ia-u facut timisoarei urmeaza craiova etc.dar niciodata steaua,dinamo.mai bine fiti pregatiti pt o noua revolutie.hai stiinta

axl41
axl41  •  27 Mai 2009, 02:48

Nu va fi nici o problema cu licentierea. Craiova va juca in Liga I si anul viitor. Si cred cu tarie ca vom primi acceptul sa jucam si in cupa UEFA. Avem un lot bun, avem conditii de club european. Primaria a virat banii in cont, nu exista nici un motiv pentru care sa ni se poata pune bete in roate. Forza Stiinta!

traian_87
traian_87  •  26 Mai 2009, 23:32

Vorbeste si cu Prepelitza!! Sau mai bine ai vb cu astia sa nu ne retrogradeze..!!!!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează