FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu, temător înaintea meciului cu Dinamo: „Eu nu o văd o echipă retrogradată. Uitați-vă câte meciuri a pierdut pe nedrept”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 11:17 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 11:37

Adrian Mititelu (55 de ani), patronul celor de la FCU Craiova, a vorbit despre următorul meci al echipei sale, acasă, cu Dinamo.

Adrian Mititelu se teme că Dinamo i-ar putea pune probleme lui FCU Craiova.

Dinamo așteaptă răspunsul final de la atacantul care a ajutat FCSB să câștige ultimul campionat! Oferta a fost făcută
DINAMO
Dinamo așteaptă răspunsul final de la atacantul care a ajutat FCSB să câștige ultimul campionat! Oferta a fost făcută

Adrian Mititelu: „Eu nu o văd o echipă retrogradată. Uitați-vă câte meciuri a pierdut pe nedrept”

Meciul va fi foarte greu și nu o spun de complezență, să zici că din respect. Eu nu o văd o echipă retrogradată, cum o văd foarte mulți. Eu cred că se va salva. Sper să nu arate asta la meciul cu noi. După meciul cu noi, cred că vor reuși să obțină puncte pentru că e o echipă foarte grea.

Au o capacitate mare de efort, au o agresivitate foarte bună în joc. Într-adevăr, au jucători care sunt puțin copleșiți de situația din clasament, dar o echipă care oricând poate să explodeze în rezultate. Uitați-vă câte meciuri a pierdut pe nedrept”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Adrian Mititelu: „Când i-am bătut la București am avut noroc”

Adrian Mititelu a vorbit și despre meciul din tur dintre echipa sa și Dinamo: „Chiar și noi când i-am bătut la București cu 1-0 am avut și noroc cu ei. Baeten are patru galbene, Chițu are patru galbene, van Durmen este accidentat, avem foarte multe piese importante care nu joacă. Sunt jucători foarte, foarte grei care lipsesc. Baeten și Chițu sunt jucători care sunt letali acasă.”

Adrian Mititelu, acuzații grave la adresa arbitrajului după ultimul meci al echipei sale: „E «cosa nostra», o variantă mai mică”

„Acest Iulian Călin e omul de încredere al lui Bodescu. Bodescu conduce arbitrajul, el face, el drege, Vassaras acoperă doar, ca să fie pus unul care să fie înjurat și ei să aibă liniște.

Bodescu taie și spânzură, are probleme cu mine că n-am achiesat la ce a vrut el. O să vina momentul când o să vorbesc. El e cel mai important om din FRF, fotbalul românesc e condus de el. Burleanu e mai mult plecat, Bodescu face jocurile, arbitrajul e «afacerea» lui.

El are putere foarte mare în fotbalul românesc, a trimis o brigadă cu temă clară. Nu spun că cei de la Farul sunt implicați, ci e legat de noi, trebuie să pierdem cu orice preț. Nu-i acuz pe cei de la Constanța. Dar Hagi, fiind un nume foarte mare, ei vor să fie într-o relație bună cu el, să nu-l supere. Au îmbinat utilul cu plăcutul acum.

O să duc și eu dovezi la Comisii dacă mă cheamă și o să ajungem la DNA. Am probe, nu doar informații. Degeaba le duc acum, că n-au chef de ele, au treburi mai importante. Bodescu are legături politice în ambele partide care conduc țara, intră în jocuri de culise, face afaceri la nivel mare. Controlează și Adunarea Generală, partidele controlează fotbalul românesc.

E «cosa nostra» (n.r. mafia siciliană), o variantă mai mică! Spun adevărul, chiar dacă pare o nebunie! Controlează sistemul”, a declarat Adrian Mititelu, după înfrângerea cu Farul, scor 0-1.

VIDEO. Adrian Mititelu: „Sunt excluse aranjamentele și alianțele la noi în campionat”

Vezi și alte știri:

Defensiva lui Dinamo e-n pom! Plecarea iminentă a lui Lucas Alves dă frisoane + „Câinii” ar putea ajunge să se roage de Quentin Bena
DINAMO
Defensiva lui Dinamo e-n pom! Plecarea iminentă a lui Lucas Alves dă frisoane + „Câinii” ar putea ajunge să se roage de Quentin Bena
Acuzat că s-a îngrășat, Neymar și-a arătat abdomenul și a răspuns vulgar: „S*****-o, haterilor!”
REACȚIE
Acuzat că s-a îngrășat, Neymar și-a arătat abdomenul și a răspuns vulgar: „S*****-o, haterilor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
adinahit05
adinahit05  •  02 Februarie 2024, 10:41

Cred ca Dinamo va castiga acest meci. Si cred ca va scapa si de retrogradare in play-out. Afirm asta desi nu-mi place Dinamo.

o_bic
o_bic  •  31 Ianuarie 2024, 16:57

Nea adriene,daca te bate si mimao e timpul sa te retragi

talpaiadului
talpaiadului  •  31 Ianuarie 2024, 16:07

Mititelu a adus dovada, Bodescu are legaturi in doua partide politice. Nu ajungea un partid, ca nu era dovada suficient de mare :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează