FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 0-2

VIDEO Mititelu, decepționat de eșec: „E incredibil ce se întâmplă! Cei de la FCSB au câștigat nemeritat”

FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la FCU Craiova, în etapa cu numărul 18 din Superliga. Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul grupării oltene, are emoții în privința salvării de la retrogradare. +14   FOTO
FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la FCU Craiova, în etapa cu numărul 18 din Superliga. Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul grupării oltene, are emoții în privința salvării de la retrogradare.

Articol de , - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 23:58 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 00:13

FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la FCU Craiova, în etapa cu numărul 18 din Superliga. Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul grupării oltene, are emoții în privința salvării de la retrogradare. 

FCU Craiova a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie în campionat și ocupă penultima poziție. Adrian Mititelu admite că situația este una critică.

Răducioiu a pus la punct un titular de la FCSB: „Trebuie să învețe să fie bărbat”
FCU CRAIOVA - FCSB 0-2
Răducioiu a pus la punct un titular de la FCSB: „Trebuie să învețe să fie bărbat”

VIDEO. Adrian Mititelu, după FCU Craiova - FCSB 0-2: „E incredibil ce se întâmplă!”

„Același scenariu, ce facem de 3-4 meciuri am făcut și astăzi. A fost un meci bun, pe alocuri foarte bun, dar nu am luat niciun punct. Parcă e un blestem. Chiar dacă avem problemele noastre de joc, în majoritatea partidelor am fost superiori. Și azi am fost! Cei de la FCSB au câștigat nemeritat.

Nici în cele mai pesimiste gânduri nu mă așteptam să fim pe locul 15, e incredibil! Încă sunt de părere că e un vis, un coșmar, dar viața m-a învățat că trebuie să te aștepți mereu la ce e mai rău. Sunt tăbăcit, învățat.

Jocul arată că obiectivul, play-off-ul, era legitim. Cred că mai avem nevoie de 2-3 jucători în iarnă. Sper să gestionăm bine această pauză”, a declarat Adrian Mititelu. 

Adrian Mititelu se teme de retrogradare

„Trebuie să gestionăm foarte bine. Eu n-am identificat o echipă despre care să zici că nu are nicio șansă să rămână în Liga 1. Va fi un final de an incandescent. Avem numai finale, 4 meciuri foarte grele în decembrie. Vom avea o iarnă foarte grea. E încă un an în care n-am reușit să ajungem unde ne-am propus, dar măcar să fie unul fără emoții la retrogradare.

Situația e mai mult decât critică, sunt puțin debusolat. Echipa asta nu merita să fie aici! Niște rezultate total împotriva jocului prestat. Nu e dezamăgire, nici nu am puterea să privesc clasamentul. Am o frustrare uriașă, s-au cheltuit mulți bani, speranțe, așteptări, ani de muncă. 

Vreau să transmit un mesaj tuturor care fac parte din acest grup. Nu mai e de glumă, nu mai e de joacă. Sincer, mi-e teamă. Știu ce înseamnă haosul și eticheta care ți se pune”, a spus Adrian Mititelu.

Eu am 100% încredere în toată lumea la început. Am avut și în Croitoru, dar m-am înșelat. Nimeni nu schimbă antrenorul dacă lucrurile merg bine. Să nu credeți că cineva e nebun
- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

VIDEO CU FAZA. Octavian Popescu, șut de excepție la 0-0 în FCU Craiova - FCSB

Citește și alte știri din Superliga:

Valeriu Iftime a găsit antrenor pentru FC Botoșani în studioul TV: „Să îmi dea un SMS. Chiar nu glumesc”

Cârțu îl bagă în ședință pe Rădoi, după ce antrenorul a făcut curățenie la Craiova: „Trebuie să discutăm. Sunt prea mulți jucători dați deoparte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  14 Noiembrie 2022, 18:16

Locul 15 din 16 posibile inseamna direct b. Si uite asa scapam de clona si basmele ei de pe Oblemenco! Adio surogat!

dansy
dansy  •  14 Noiembrie 2022, 15:17
Postat de legio.sud pe 14 Noiembrie 2022, 11:46

RESPECT ăsta-i adevărul .

Nemeritat este faptul ca fcu este in superliga . Mititelu a dovedit cu vârf și îndesat ca nu este capabil sa evolueze in superliga după o dezafiliere și doua retrogradări!

legio.sud
legio.sud  •  14 Noiembrie 2022, 11:49
Postat de atthur pe 14 Noiembrie 2022, 08:16

Păi ce făcusi, muica,te bătu "antrenorul" jiji???Olelei, muica!!!!!Dar de unde ai scos-o pe asta,că victorie nemeritată???? Te-au furat arbitrii????A aruncat careva vreo "brichetă ",a căzut nocturna,vreun meteorit ceva????Sau doar te-a bătut soarele-n cap???Nu zic,a scos Tarnoveanu două șuturi, au mai fost una-două ocazii,dar și Steaua a mai avut ocazii,și încă mari de tot,deci se putea și mai rău. Rezultat absolut corect si just după ce s-a jucat......

Bravo l-ai pus la punct !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează