FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 0-2

Răducioiu a pus la punct un titular de la FCSB: „Trebuie să învețe să fie bărbat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 23:14 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 23:28

După FCU Craiova - FCSB 0-2, Florin Răducioiu s-a arătat deranjat de declarația lui Ștefan Târnovanu de la flash-interviu. 

La interviul de la finalul meciului de la Craiova, portarul roș-albaștrilor a vorbit despre atmosfera din vestiar și a lăudat modul în care Mihai Pintilii a unit echipa. 

Octavian Popescu, despre omul care l-a readus pe linia de plutire: „Mi-a dat mai mult curaj. Mi-a și zis că o să marchez”
FCU CRAIOVA - FCSB
Octavian Popescu, despre omul care l-a readus pe linia de plutire: „Mi-a dat mai mult curaj. Mi-a și zis că o să marchez”

„Suntem fericiți. Am făcut un meci foarte bun. Era momentul să nu mai primim gol. Era foarte important. 

În vestiar, suntem mai uniți ca niciodată. Ăsta e un punct de plecare. Mie mi-a plăcut foarte mult de Pintilii. Suntem foarte uniți, a știut să ne motiveze, a fost alături de noi”, a spus Ștefan Târnovanu.

Florin Răducioiu l-a taxat pe Târnovanu 

Imediat, Florin Răducioiu l-a criticat pe acesta, considerând declarația ca pe o „înțepătură” către Nicolae Dică, fostul antrenor. 

Mie îmi place de Târnovanu, dar trebuie să învețe să fie un adevărat bărbat. Trebuie să aibă respect pentru oamenii careu au lucrat pentru club. 

Mie nu mi-ar pica bine... Nu e frumos pentru mine, ca antrenor dat afară în urmă cu una sau două săptămâni. Am calificat echipa...”, a spus Răducioiu în emisiunea „Fotbal Show”, moderată de jurnalistul GSP Costin Ștucan pe Prima Sport.

Când ai rezultate, ești unit. Au câștigat 3 meciuri. Victoriile te unesc 

- Gică Popescu, în studioul Prima Sport

Gazeta Sporturilor și Prima Sport produc în parteneriat un show TV: urmărește-l pe Costin Ștucan cu invitații, Răducioiu și Gică Popescu, analizând FCU Craiova-FCSB!

Citește și: 

Costi Mocanu a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu, pe comentariul în direct: „Ca ultimul om”

Deschidere spectaculoasă de scor în FCU Craiova - FCSB » Tavi Popescu, șut violent de la 20 de metri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cj1960i
cj1960i  •  14 Noiembrie 2022, 09:05

Da,asa-i. Dica l-a invatat cum sa ia 10 sau 18. Doar Dica e vinovat, deoarece Pintili nu avea nimic comun ci echipa, dar acum e erou. Da, asta nu tine de cei 7 ani.

marin8
marin8  •  14 Noiembrie 2022, 04:56

bună remarca, bravo radule!

johny2003
johny2003  •  14 Noiembrie 2022, 02:47

Care 3 meciuri cistigate, ca la hOtelu au facut egal?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează