FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI- CFR CLUJ 0-1

Costi Mocanu a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu, pe comentariul în direct: „Ca ultimul om”

Costi Mocanu
Costi Mocanu

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 21:34 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 22:01

La câteva zeci de minute după Mioveni - CFR Cluj 0-1, comentatorul Prima Sport Costi Mocanu (53 de ani) a criticat în termeni duri comportamentul antrenorului celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu (54 de ani).

Dan Petrescu, furios la adresa arbitrajului, după victoria de la Mioveni: „Doi ani de suspendare iau! Lăsați-mă în pace!”
CS Mioveni - CFR Cluj 0-1
Dan Petrescu, furios la adresa arbitrajului, după victoria de la Mioveni: „Doi ani de suspendare iau! Lăsați-mă în pace!”

Costi Mocanu: „Te așteptai de la un om care a jucat pe unde a jucat să aibă decență”

În timp ce comenta meciul FCU Craiova - FCSB, Costi Mocanu a spus: 

„Te așteptai de la un om care a jucat pe unde a jucat să aibă decență, să aducă un element de civilizație, de bun simț, de educație în campionat și îl vezi înjurând ca ultimul om pe marginea terenului. 

Este o dezamăgire, dincolo de rezultate, de cupe, de campionate, de bani băgați în club. Altceva așteaptă lumea de la acela care a făcut parte din «Generația de Aur»”, a spus Costi Mocanu

Comentariul lui Costi Mocanu pare să se refere la meciul abia încheiat dintre CS Mioveni și CFR Cluj, când camerele TV l-au surprins direct pe Dan Petrescu în timp ce înjura înspre terenul de joc. 

VIDEO. Dan Petrescu s-a „luat” de ofițerul de presă de la CFR Cluj: „Am certat-o puțin pe Oana”

Citește și:

Basarab Panduru, contrariat după CS Mioveni - CFR Cluj: „E prima dată când mi se întâmplă asta”

Decizie de neînțeles a lui Mladinovici în Mioveni - CFR Cluj: penalty refuzat și după intervenția VAR! » Dan Petrescu și-a făcut cruce pe margine

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
balderis
balderis  •  16 Noiembrie 2022, 12:29
Postat de tororosso pe 14 Noiembrie 2022, 19:19

Poate că Costi Mocanu nu știe cum că Bursucul a avut înaintași pe rang de neam , Birjari . Doar aceia î-și înjurau clienții și băteau caii . La ce te poți aștepta de la un individ fără bun simț care are impresia că este buricul pământului .

Ce e aia ,,î-și”!!?

Baggio_antifecesebe
Baggio_antifecesebe  •  15 Noiembrie 2022, 01:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Reconquista
Reconquista  •  15 Noiembrie 2022, 01:26

Dan Petrescu e no.1 , Costi Mocanu un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează