FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - CFR CLUJ 0-1

VIDEO Dan Petrescu, furios la adresa arbitrajului, după victoria de la Mioveni: „Doi ani de suspendare iau! Lăsați-mă în pace!”

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Mioveni, scor 1-0. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei, a fost extrem de supărat pe arbitrajul brigăzii lui Horia Mladinovici.
CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Mioveni, scor 1-0. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei, a fost extrem de supărat pe arbitrajul brigăzii lui Horia Mladinovici.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 19:41 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 20:51

CFR Cluj s-a chinuit în deplasarea de la Mioveni, câștigată pe final, scor 1-0. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei, a fost extrem de supărat pe arbitrajul brigăzii lui Horia Mladinovici. 

Dan Petrescu a cerut penalty în minutul 67 al partidei de la Mioveni, la scorul de 0-0, când Garutti l-a lovit pe Yeboah în careu. Antrenorul campioanei a răbufnit pe banca de rezerve, și-a făcut cruce, iar la final a criticat dur arbitrajul. 

Decizie de neînțeles a lui Mladinovici în Mioveni - CFR Cluj: penalty refuzat și după intervenția VAR! » Dan Petrescu și-a făcut cruce pe margine
CS MIOVENI - CFR CLUJ 0-1
Decizie de neînțeles a lui Mladinovici în Mioveni - CFR Cluj: penalty refuzat și după intervenția VAR! » Dan Petrescu și-a făcut cruce pe margine

Dan Petrescu, furios după CS Mioveni - CFR Cluj

„E al 33-lea meci pentru noi, s-a văzut o stare de oboseală, nu am jucat foarte bine astăzi. Le-am promis zile libere în funcție de rezultat. Îi lăsam și la 0-0, eu nu mă supăr când nu iau gol. Se vede mâna antrenorului pe care îl au acum cei de la Mioveni (n.r. interimarul Marius Stoica), îi felicit pe toți de aici, pe jucători. Au jucat bine cu noi, cu Farul. Sincer, la cum au jucat azi, îi văd să se salveze.

Dacă aș vorbi ce gândesc acum despre arbitraj, iau vreo doi ani de suspendare. Și după Rapid am fost cuminte, deși n-a fost corect. Lăsați-mă în pace! Am fost cuminte după Rapid, dar ajunge! Au fost mult prea multe faze. Astea mă deranjează. Nu vreau să fiu suspendat, nu aș vrea să vorbesc. Să vadă faza cine trebuie să vadă. Să ne lase în pace! Dacă echipa nu joacă, asta e. Dar lăsați-ne în pace!

Eu nu înțeleg de ce avem VAR. Penalty clar, te uiți la VAR. Ce rost mai are să ne luptăm între noi? Nu vreau să fiu suspendat, mereu pierde echipa când nu sunt. Am fost foarte supărat”, a spus Dan Petrescu la „Sport Center”, de la Orange Sport. 

Nu vine bine pauza. Am câștigat toate meciurile în ultima vreme. Mie nu îmi plac zilele libere. Nu îmi place pauza, voiam să mai jucăm! Eram într-o formă bună, aveam victorii
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO CU FAZA. Momentul care l-a enervat pe Dan Petrescu în CS Mioveni - CFR Cluj: penalty nedat

Citește și alte știri din Superliga:

Cârțu îl bagă în ședință pe Rădoi, după ce antrenorul a făcut curățenie la Craiova: „Trebuie să discutăm. Sunt prea mulți jucători dați deoparte”

Valeriu Iftime a găsit antrenor pentru FC Botoșani în studioul TV: „Să îmi dea un SMS. Chiar nu glumesc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
tororosso
tororosso  •  15 Noiembrie 2022, 19:07
Postat de daniaania pe 13 Noiembrie 2022, 22:03

Arbitrul din seara asta ce a avut împotriva CFR -lui ??? Cum sa arbitrezi așa ? CCA nu verifică prestația lor??? Iau bani degeaba? Deja sunt prea multe greșeli contra CFR ,- lui care dau de gândit.

Când vă favoriza tăceai mâlc iar acum după ce idolul tău Bursucul înjură arbitru de mamă ...

davidgrantham
davidgrantham  •  14 Noiembrie 2022, 08:21
Postat de vasileroaita pe 13 Noiembrie 2022, 22:56

Asa se vede când privești la aragaz și e sticla afumată!

Va victimizati la marea arta ... niste Iisusi falsi ! Rezonabilitatea si decenta au disparut de mult timp din Cluj.

sughibughi
sughibughi  •  14 Noiembrie 2022, 07:28

furt clar

Vezi toate comentariile (10)
Comentează