FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - CFR CLUJ 0-1

VIDEO Eficiență maximă, arbitraj penibil » CFR Cluj a stins „lanterna” Mioveni cu primul șut pe poartă. Mladinovici i-a refuzat un penalty campioanei

CFR Cluj s-a impus pe terenul Mioveniului, în runda #18 din Superliga
CFR Cluj s-a impus pe terenul Mioveniului, în runda #18 din Superliga

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 20:07 / Actualizat luni, 01 mai 2023 13:14

CFR Cluj s-a impus greu, cu scorul de 1-0, pe terenul celor de la CS Mioveni, în runda cu numărul 18 din Superliga. Campioana s-a chinuit cu „lanterna”, a înscris la primul șut pe poartă, abia în minutul 87, dar ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 67. La meci au asistat 1.500 spectatori.

Campioana CFR Cluj a început în forță partida de la Mioveni. Janga a câștigat un duel aerian contra lui Garutti, balonul trecând puțin pe lângă poarta lui Iustin Popescu. Cea mai mare ocazie a primei reprize a venit în minutul 14, când Oancea, extrema argeșenilor, l-a pus la încercare pe Simone Scuffet, italianul din poarta CFR-ului. Șutul său puternic, de la marginea careului, a fost respins cu dificultate de jucătorul din „Cizmă”. 

Decizie de neînțeles a lui Mladinovici în Mioveni - CFR Cluj: penalty refuzat și după intervenția VAR! » Dan Petrescu și-a făcut cruce pe margine
CS MIOVENI - CFR CLUJ 0-1
Decizie de neînțeles a lui Mladinovici în Mioveni - CFR Cluj: penalty refuzat și după intervenția VAR! » Dan Petrescu și-a făcut cruce pe margine

CFR Cluj, victorie în ciuda arbitrajului la Mioveni

În minutul 29, Christopher Braun, fundașul lateral stânga al celor de la CFR Cluj, a șutat peste poarta gazdelor, de la marginea careului. În minutul 38, atacantul albanez al Mioveniului, Blerim Krasniqi, a trecut în viteză în flanc de Yuri, stoperul trupei lui Dan Petrescu, și i-a pasat în centru lui Ionuț Rădescu, care a reluat însă slab spre poarta ardelenilor.

Prima ocazie a reprizei secunde a avut loc în minutul 61. Claudiu Petrila, extrema CFR-ului, a pierdut mingea în jumătatea adversă. Argeșenii au plecat pe contraatac, dar Carnat a ratat din poziție ideală.

 În minutul 68, Emmmanuel Yeboah a fost faultat în careu de Garutti, însă arbitrul Horia Mladinovici a fluierat fault în atac. Centralul a fost chemat la marginea terenului, pentru a consulta monitorul VAR. Decizia finală a rămas însă neschimbată, lucru care l-a lăsat mască pe Dan Petrescu, care și-a făcut pur și simplu cruci pe margine.

Malele a deschis scorul la primul șut pe poartă al formației ardelene. Roger a executat o lovitură de la colț, mingea a ajuns la Cristi Manea, care a recentrat în careu, iar elvețianul a reluat din 6 metri cu capul, pe centrul porții. Bîrligea a trimis și el mingea în poartă, în prelungiri. Golul a fost anulat, deoarece tușierul semnalase un fault comis de Malele la Garutti.

Clasamentul actualizat din Superliga:

FINAL: CS Mioveni - CFR Cluj 0-1

CS Mioveni - CFR Cluj, echipe de start:

CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Al. Iacob, Garutti - Oancea, V. Pop, M. Panait, Burnea - Rădescu, Krasniqi, N. Carnat 
Rezerve: V. Sima - Trif, Ene, Coșereanu, C. Dumitru, D. Toma, Kabananga, Antal, Buziuc 
Antrenor: Marius Stoica 

CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun - Roger, Boateng, Cvek - Yeboah, Janga, Petrila 
Rezerve: Bălgrădean - R.Bălan, Kolinger, Billong, Bîrligea, Hoban, Bordeianu, Gîdea, Malele 
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / A1: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe), A2: Marchidanu Marius Cristian (Brăila) / Arbitru VAR: Coza Ionuţ (Cernica), Arbitru AVAR: Popescu Adrian (Craiova)

Mai multe știri din Liga 1: 

Ce a observat polonezul din Superliga la români: „Nu pot trece cu vederea acest detaliu”

Te cerți cu Gigi, MM se dezice de tine! 3 cazuri în care managerul FCSB și-a atacat favoriții, după ce aceștia s-au răfuit cu Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (77)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  14 Noiembrie 2022, 17:44
Postat de daniaania pe 14 Noiembrie 2022, 11:12

Arbitrul normal ar trebui sa fie sancționat de Vasaras. A greșit voit. A făcut praf meciul. Deja prea multi fluierași contra CFR-lui. Cine îi la butoane? Îi prea mult.

Vassaras le pune pachețelul în ghiozdan, zi de zi. Cum să-i sancționeze când ei fac ce trebuie?

Dobermannul
Dobermannul  •  14 Noiembrie 2022, 14:10
Postat de cluj_cluj pe 14 Noiembrie 2022, 06:43

Problema e ca punctele le faci tu, dar de furat te fura altii (si pentru altii)

N-ai inteles ce-am vrut sa spun. Sa protestezi cand esti furat plecand cu punctele nu este acelasi lucru cu sa protestezi cand esti furat si ti se iau punctele. Deci dupa meciul de la Bucuresti cu Rapid protestele sunt normale iar dupa meciul cu Mioveniul sunt alibi pentru victimizarea CFR-ului.

Dobermannul
Dobermannul  •  14 Noiembrie 2022, 13:55
Postat de balotelli pe 14 Noiembrie 2022, 10:06

Nu a fost viciere de rezultat... pentru că au luat cele 3 puncte, cum spui. Dar au fost clar dezavantajați de deciziile arbitrilor. Au greșit toți: centralul, tușierul și cei din camera VAR. Frânarii au fost la un pas să fie egalați la ultima fază, la 3 minute după ce li s-a anulat un gol perfect valabil. Doar pentru că a dat ăla pe lângă minge din 2 metri nu vorbim acum de viciere. Dar furt a fost. Pe față, ca-n Giulești. Toți am văzut asta și nu-i ok să-nchidem ochii acum, indiferent de situațiile din trecut în care trupa din Gruia a fost avantajată.

Si ce sa facem daca nu inchidem ochii? Sa dam din gura ca oricum ei merg mai departe cu arbitrajul cu dedicatie. Asta si facem comentam si CCA ne rade in ras. Evident la meciul asta arbitrii au incercat dar nu le-a iesit. Adica doua furturi n-au fost suficiente. CFR a inscris si nu le-au putut anula golul respectiv dar se putea sa nu inscrie sau se putea sa inscrie ailalti, sau la o faza discutabila sa le dea 11 m si atunci le furau doua puncte sau poate chiar trei puncte. In schimb le-a iesit arbitrilor la meciul de dinainte cu Rapid. Deci nu ies toate aranjamentele CCA. Dar pana la urma insistand tot campionatul au toate sansele sa scoata campiona stabilita dinainte. Si CFR a beneficiat de astfel de poltica in anii anteriori asa ca n-o plang eu. Problema ca astfel ne furam singuri caciula si asta se vede cand echipele noastre si nationala ies la extern.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează