FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu se predă în scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „Sepsi va câștiga procesul” » „Sabotat” de propriul angajat: „Abia azi am aflat”

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 14:13 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 17:04

Cu o zi înainte de judecata cazului de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova la Comisia de Disciplină, în care oltenii riscă să piardă cu 0-3 la „masa verde”, Adrian Mititelu, patronul oltenilor, și-a schimbat total discursul și spune acum că Sepsi va avea câștig de cauză.

După ce inițial clubul FCU Craiova a anunțat, într-un comunicat, că nu se face răspunzător de manifestările suporterilor și că va dovedi asta la Comisii, Adrian Mititelu spune acum că situația s-a modificat radical. 

Pițurcă, replică golănească, după ce a fost jignit în serie la intrarea în sediul DNA: „Dacă te dai cu ruj, vorbim!” + Fiul lui, reținut pentru 24 de ore
AUDIERI
Pițurcă, replică golănească, după ce a fost jignit în serie la intrarea în sediul DNA: „Dacă te dai cu ruj, vorbim!” + Fiul lui, reținut pentru 24 de ore

Adrian Mititelu anunță: „Situația se schimbă radical! Sepsi OSK va avea câștig de cauză”

Azi, Adrian Mititelu a anunțat pe pagina de Facebook că Sepsi va câștiga procesul.

Omul de afaceri susține că un angajat al clubului a semnat un document emis de Sepsi, din care rezultă că FCU Craiova își asumă responsabilitatea pentru fanii prezenți la Sf. Gheorghe.

„Veste proastă! Din păcate, situația se schimbă radical! Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză. Vom pierde procesul!

Din păcate, ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului, contrar instrucțiunilor primite, prin semnătura pusă înainte de începerea jocului pe un document emis de Sepsi, aparent banal, ne duce în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor.

Țin să precizez că am aflat de existența acestui document de abia astăzi”, a fost mesajul lui Adrian Mititelu.

Informația împărtășită de Adrian Mititelu confirmă astfel spusele lui David Kertesz, vicepreședintele clubului din Sfântu Gheorghe. Acesta a declarat pentru Gazeta Sporturilor că deși gruparea din Bănie nu și-a asumat deplasarea fanilor la Sfântu Gheorghe, responsabilul cu ordinea și securitatea FCU, Cătălin Rizan, a semnat înaintea meciului pentru preluarea sectorului rezervat galeriei oaspete. 

„Din păcate, noi am fost un instrument de care fanii Craiovei s-au folosit pentru a se răzbuna pe familia lui Adrian Mititelu. Nu am premeditat nimic. A fost o ședință unde s-a discutat despre eventuale scandări, dar n-am întrebat noi ce se întâmplă, ci chiar un reprezentant al FCU”, a precizat oficialul covăsnenilor, pentru GSP.

Cine e angajatul despre care spune Mititelu că a comis-o

Adrian Mititelu se predă în scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „Sepsi va câștiga procesul” » „Sabotat” de propriul angajat: „Abia azi am aflat”

Mititelu se referă la Cătălin Rizan, responsabil cu ordinea și securitatea la FCU Craiova. El a semnat înaintea meciului pentru preluarea sectorului rezervat galeriei oaspete. Astfel, clubul oltean a devenit responsabil oficial pentru ultrașii care au făcut deplasarea, deși încercase prin două adrese înaintea meciului să transmită celor de la Sepsi că nu organizează deplasarea galeriei. 

În octombrie 2021, Rizan a fost principalul acuzat în scandalul cu gențile cu bâte băgate în lojă, la FCU Craiova - CSU Craiova 0-2. 

Ce prevede regulamentul 

Clubul vizitator răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri şi, în funcţie de gravitatea faptelor, poate fi sancţionat în mod similar cu clubul gazdă și/sau cu măsura interzicerii propriei galerii sau propriului grup de suporteri la jocurile disputate în deplasare sau pe teren neutru de la 1 la 10 jocuri.

Suporterii care ocupă în stadion sectorul destinat oaspeţilor sunt consideraţi a fi suporterii echipei oaspete, cu excepţia cazului în care se probează contrariul. Pe lângă amendă, între 5.000 de lei - 70.000 lei, FCU se mai poate alege cu terenul suspendat 2-10 etape și cu pierderea meciului 0-3.

VIDEO. Mesajul lui Adrian Mititelu după problemele de la Sfântu Gheorghe: „Nu suntem rasiști!”

Citește și: 

„Ce ai face dacă Mutu ți-ar ieși în față la vânătoare?” » Fostul fotbalist din Liga 1 a răspuns, după ce „Briliantul” i-a furat logodnica

Dezvăluiri șocante din anchetă! Șeful delegației TVR în Qatar a plătit din contul personal 425.000 de euro pentru 712 bilete la Mondial, pe care le-a vândut ulterior!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
nicohak55
nicohak55  •  01 Februarie 2023, 04:23

Mititelu, o copie jenantă a lui Becali, cu fii-su pe post de MM mai incult.

fccaluoriginal
fccaluoriginal  •  31 Ianuarie 2023, 19:59
Postat de tivireli pe 31 Ianuarie 2023, 18:35

Nu ai inteles incă, ce perfizi sunt acesti oameni, mai ales Hadnagy? Lipsă totală de fair play. Tremurau chiloții pe ei, că le luăm locul in play-off. Craiova, daca mai dura 10 minute, le dadea gol. A fluierat exact cand scapase singur cu portarul, cu 2 minute inainte de intrerupere.

Le luați voi locul in playoff? :)))))))Nici în 10 ani(daca mai existați ) nu intrați în playoff

fccaluoriginal
fccaluoriginal  •  31 Ianuarie 2023, 19:56

Afara afara cu *** de pe Complex Sportiv Craiova

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează