FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCU CRAIOVA 1-2

VIDEO Adrian Mititelu Jr. și Adrian Mutu, decizie radicală: „E un subiect închis pentru noi!”

FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 2-1, și urcă pentru moment pe loc de play-off. Adrian Mititelu Jr. e mulțumit de filosofia pe care Adrian Mutu încearcă să o implementeze. +13   FOTO
FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 2-1, și urcă pentru moment pe loc de play-off. Adrian Mititelu Jr. e mulțumit de filosofia pe care Adrian Mutu încearcă să o implementeze.

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2021 22:06 / Actualizat sambata, 07 august 2021 22:23

FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 2-1, și urcă pentru moment pe loc de play-off. Adrian Mititelu Jr. e mulțumit de filosofia pe care Adrian Mutu încearcă să o implementeze. 

Adrian Mititelu Jr., după Clinceni - FCU Craiova

„A fost o victorie de moral. Am primit iar nemeritat gol, așa a fost și cu Voluntari. Craiova joacă fotbal, are ocazii, atacă mereu. Am atacat și la 2-0. Asta îmi dă speranțe pentru viitor. Mă bucură faptul că jucăm ofensiv. Chiar dacă se mai întâmplă accidentte, așa putem crește.

Nu mă așteptam ca echipa să joace atât de bine după 4 etape. Noi nu avem o concurență cu CSU, noi avem o concurență nu noi. Să mai câștigăm, apoi vorbim de play-off”, a spus Adrian Mititelu Jr.

VIDEO Adrian Mititelu Jr. confirmă exluderea lui Robert Răducanu: „A fost decizia antrenorului și a conducerii”

Atacantul Robert Răducanu se află într-un conflict cu fanii lui FCU Craiova, după ce ar fi jignit un grup de spectatori la meciul cu Dinamo, de pe „Ion Oblemenco”. Adrian Mititelu Jr. confirmă exluderea lui din lot. 

Robert Răducanu nu se mai antrenează cu echipa după meciul cu Dinamo, din motive disciplinare. E un subiect închis pentru noi, deocamdată. Antrenorul a decis asta, împreună cu conducerea.
- Adrian Mititelu Jr. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Dinamo a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2021/2022 » Prețurile și de unde pot fi procurate

FRF, somată să-l oprească pe Gigi Becali: „Să se prevadă despăgubiri dacă antrenorul nu e lăsat să aibă mână liberă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
george.br
george.br  •  09 August 2021, 12:06
Postat de morisca_11 pe 09 August 2021, 11:57

sa i spune cineva baietasului asta , ca nu are portar , atacanti de careu , si coordonator de joc .

Cu majuscule, daca se poate...:))

morisca_11
morisca_11  •  09 August 2021, 11:57

sa i spune cineva baietasului asta , ca nu are portar , atacanti de careu , si coordonator de joc .

george.br
george.br  •  08 August 2021, 20:00
Postat de nicolae.ungureanu pe 08 August 2021, 18:09

Nu Mititelu i-a făcut campanie lui Geoană în 2009 pe siteul echipei? Mai întâi arată-mi o știre politică pe siteul nostru, apoi fă-ne pesediști.

Nu s-a umflat Dragnea in pene in fata voastra, alaturi de Vasileasca la marele miting PSD din Craiova, ca v-a facut echipa de fotbal, ca v-a "readus Universitatea in oras"? Ce alta tangenta politica mai vrei?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează